کاهش آمار غرقشدگی در استان خوزستان

مدیرکل پزشکی قانونی استان خوزستان گفت: بررسی آمار غرقشدگان در ماه نخست سال جاری نشان از کاهش ۵۰ درصدی این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد.
سیدفرزاد حسینی اظهار کرد: در فروردین ماه امسال شش نفر بر اثر غرقشدگی در استان خوزستان جان خود را از دست دادند.
وی ادامه داد: آمار فوتشدگان ناشی از غرقشدگی در فروردین ماه امسال در مقایسه با دوره مشابه سال قبل که تعداد فوتیهای آن ۱۲ نفر بود، ۵۰ درصد کاهش یافته است.
مدیرکل پزشکی قانونی استان خوزستان یادآور شد: تمامی افراد فوت شده ناشی از غرقشدگی در فروردین ماه سال جاری مرد بودند.
حسینی مهمترین و تعیین کنندهترین عامل در مرگ افرادی که دچار غرقشدگی میشوند را نرسیدن اکسیژن به بافتها و اعضای مهم همچون مغز و قلب عنوان کرد و افزود: وجود فردی که توانایی انجام احیا را داشته باشد، میتواند عاقبت اینگونه حوادث را تغییر چشمگیری دهد، به طوری که بیمار با حداقل عوارض از این حادثه جان سالم به در ببرد.
وی با بیان اینکه باید اینگونه سانحهدیدگان را در سریعترین زمان ممکن از آب خارج و احیا را آغاز کرد، متذکر شد: نخستین اقدام پس از خروج بیمار برقراری تهویه و دادن هوا یا اکسیژن به بیمار، تنفس دهان به دهان و دهان به بینی است.
مدیرکل پزشکی قانونی استان خوزستان خاطرنشان کرد: شروع تنفس را باید در خشکی و یا آب کمعمق انجام داد، افرادی که مهارت و آموزش لازم را برای احیا در بخش عمیق آب دارند، میتوانند شروع به دادن تنفس را در حین انتقال غریق نیز انجام دهند.
حسینی در پایان گفت: در مواردی که مصدوم به دلیل مشکل تنفسی نیازمند احیا است مانند خفگی یا غرقشدگی، باید احیاگر ابتدا یک سیکل کامل از تنفس و ماساژ دو دقیقهای را به مصدوم بدهد، سپس اقدام به اطلاعرسانی به اورژانس کند.