معرفی ۱۵۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی غرب اهواز به مراجع قضایی
هورنیوز – مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: در ۶ ماهه اول سال ۹۵ ، ۱۵۰ مورد از کل ۵۵۰ واحد مذکور، به مراجع قضایی معرفی و از این تعداد، ۳۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی با همکاری اماکن نیروی انتظامی پلمپ گردید .
شریفی تصریح کرد: بازرسان بهداشتی بصورت مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید و نسبت به ارائه اموزشهای لازم اقدام می کنند. وی تاکید کرد: معرفی به مراجع قضایی بعد از تذکرات شفاهی و کتبی به متصدیان است زیرا که هیچگونه اهمال، قصور و تخلف را در امورمرتبط با سلامت شهروندان ، نمی توان مورد چشم پوشی قرار داد!
وی در ادامه خاطر نشان کرد : در حال حاضر بیشترین تخلف در امور بهداشتی ، مربوط به کارگاههای قنادی ، مراکز تهیه و عرضه فست فود و آشپز خانه هاست که به نوعی مراکز تهیه و توزیع موادغذایی حساس به حساب می آید و بازرسان بهداشت محیط با بازرسی های منظم و نمونه برداری متعدد از مواد غذایی، آن واحدها را مورد پایش قرار می دهند .
رئیس مرکز بهداتش غرب اهواز به اغذیه فروشان توصیه کرد: ضمن رعایت بهداشت فردی ، ابزار و محیط کار ، ازسلامت مواد غذایی که تولید و عرضه می کنند، اطمینان حاصل کنند و با اهمیت دادن به بالاترین سرمایه انسانی یعنی سلامت شهروندان، مشتری مداری را ، سرلوحه کار خویش قرار دهند.
وی از مردم نیز خواست : در صورت مشاهده هر گونه تخلف در امور بهداشتی، موارد را با شماره تلفن ۳۹۱۴۲۲۰ و یا سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند