معرفی ۱۵۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی غرب اهواز به مراجع قضایی

هورنیوز – مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: در ۶ ماهه اول سال ۹۵ ، ۱۵۰ مورد از کل ۵۵۰ واحد مذکور، به مراجع قضایی معرفی و از این تعداد، ۳۵  مرکز تهیه و توزیع  مواد غذایی با همکاری اماکن نیروی انتظامی  پلمپ گردید  .

شریفی تصریح کرد: بازرسان بهداشتی بصورت مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید  و نسبت به ارائه اموزشهای لازم اقدام می کنند. وی تاکید کرد: معرفی به مراجع قضایی  بعد از تذکرات شفاهی و کتبی به متصدیان است  زیرا که هیچگونه اهمال، قصور و تخلف را در امورمرتبط با  سلامت شهروندان ، نمی توان مورد چشم پوشی قرار داد!

وی در ادامه خاطر نشان کرد : در حال حاضر بیشترین تخلف در امور بهداشتی ، مربوط به کارگاههای قنادی ، مراکز تهیه و عرضه فست فود و  آشپز خانه هاست  که به نوعی مراکز تهیه و توزیع موادغذایی حساس به حساب می آید و بازرسان بهداشت محیط با بازرسی های منظم و نمونه برداری متعدد از مواد غذایی،  آن واحدها  را مورد پایش قرار می دهند .

رئیس مرکز بهداتش غرب اهواز به  اغذیه فروشان توصیه کرد:  ضمن رعایت بهداشت فردی ،  ابزار و محیط کار ، ازسلامت مواد غذایی که تولید و عرضه می کنند، اطمینان حاصل کنند و با اهمیت دادن به بالاترین سرمایه انسانی یعنی سلامت شهروندان، مشتری مداری را ، سرلوحه کار خویش قرار دهند.

وی از مردم نیز خواست : در صورت مشاهده  هر گونه تخلف در امور بهداشتی، موارد را با شماره تلفن ۳۹۱۴۲۲۰  و یا سامانه ۱۹۰  در میان بگذارند

 

https://hoorkhabar.ir/630705کپی شد!
193
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.