اختصاص ۱۴ هزار میلیارد به اندیمشک از سوی بنیاد برکت

هورنیوز – محمد مخبر پنجشنبه در نشست با مسوولان شهرستان اندیمشک در سالن اجتماعات فرمانداری افزود:طبق برنامه ریزی انجام شده با تخصیص این میزان اعتبار و اجرای طرح های مختلف بیش از ۶ هزار فرصت شغلی طی مدت ۲ سال در اندیمشک ایجاد می شود.

وی افزود:برای شهرک های صنعتی و صنایع کوچک در اندیمشک با مشارکت بنیاد برکت هزار میلیارد ریال در نظر گرفته می شود ضمن اینکه نیروگاه سیکل ترکیبی شهرستان اندیمشک نیزبا توجه به پیگیری نماینده مردم اندیمشک با مشارکت بنیاد برکت ساخته می شود.

مخبر اظهار کرد:در منطقه اندیمشک و الوار ۲۰ مدرسه جدید به منظور محرومیت زدایی احداث می گردد همچنین درمانگاه مازو و یک کلینیک در این شهرستان ساخته خواهد شد.

وی از اختصاص ۲۰ میلیارد ریال اعتبار به صورت قرض الحسنه به کمیته امداد و بهزیستی برای پرداخت تسهیلات ۵۰ میلیون ریالی به مددجویان خبر داد و گفت:در راستای حل مشکل مسکن مددجویان زیر پوشش نهادهای حمایتی کمیته امداد و بهزیستی نیز ۲۰۰ واحد مسکونی احداث خواهد شد.

وی با اشاره به ساخت ۱۰ باب مسجد و پنج خانه عالم در مناطق مورد نیاز شهرستان اندیمشک افزود:مسائل و مشکلات کارخانه سیمان اندیمشک با توجه به اهمیت این کارخانه ، پیگیری و حل خواهد شد.

وی شهرستان اندیمشک و دوکوهه را از مناطق حائز اهمیت دانست و گفت:این مناطق محل عروج بسیاری از شهدای گلگون کفن دوران دفاع مقدس بوده و بی شک قدمگاه امام زمان (عج) هستند.

وی تاکید کرد:مردم اندیمشک دین خود را به نظام اسلامی ادا کرده اند و در همین راستا برای رفع محرومیت مناطق شهرستان اندیمشک تلاش خواهد شد.

فرماندار اندیمشک نیز در این نشست گفت:اندیمشک دارای مشکلات زیادی در بخش های مختلف است که نیازمند توجه ویژه هستند.

پیمان جهانگیری افزود:در اندیمشک شهرک های صنعتی مشکلات بسیاری دارند و کارخانه سیمان اندیمشک نیز ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در صورت افتتاح صدها فرصت شغلی توسط آن ایجاد می شود.

وی اظهار کرد:مشکلات اشتغال و در نهایت پیامدهای ناشی از بیکاری در مناطق مختلف اندیمشک وجود دارد که رفع این مشکلات نیاز به تامین زیرساخت های مربوطه دارد.

وی گفت:در بخش بهداشت و درمان ، آموزش و پرورش ، کشاورزی ، شهرک های صنعتی و برخی بخش های دیگر اندیمشک با مشکل مواجه است.

وی بیان کرد: بسیاری از این مشکلات در مناطق محروم و حاشیه ای شهرستان است که با چتر حمایتی بنیاد برکت می توان بسیاری از دغدغه های موجود را حل کرد.

مدیر آموزش و پرورش اندیمشک نیز گفت:وضعیت آموزش و پرورش اندیمشک با ۲۵ هزار دانش آموز ، بیش از ۱۴۰ آموزشگاه و ۲ هزار و ۱۵۰ معلم خوب نیست.

محمد قلاوندی افزود:در شهرستان اندیمشک حداقل ۲۰ آموزشگاه فرسوده و تخریبی وجود دارد همچنین عمده مدارس ۲ نوبته خدمات رسانی می کنند در حالیکه در سطح کشور بر یک نوبته شدن مدارس تاکید می شود.

وی ۱۰ طرح نیمه تمام رها شده ، مشکل تجهیزات مورد نیاز مدارس ، کنکور مناطق محروم و حاشیه ای و نیز بدهی مدارس بابت آب و برق را از جمله مشکلات عمده آموزش و پرورش این شهرستان برشمرد.

سیما جمشیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک هم با تشریح مشکلات این حوزه گفت:درمانگاه مازو، کمبود خانه های سلامت، کمبود تجهیزات ، درمانگاه در مناطق حاشیه ای و ضرورت ساخت بخش مغز و اعصاب در بیمارستان اندیمشک از جمله مشکلات حوزه بهداشت و درمان در ایندیمشک می باشند.

فرحناز بیروم وند رییس اداره بهزیستی اندیمشک هم گفت: مددجویان این نهاد با مشکلات اشتغال و مسکن مواجه هستند و بیش از سه هزار واحد مسکونی نیاز دارند.

حجت الاسلام علی سپهوند رییس تبلیغات اسلامی اندیمشک نیز به کمبود مسجد و خانه عالم در مناطق مختلف این شهرستان اشره کرد و گفت: ۱۰ مسجد و ۱۰ خانه عالم از نیازهای ضروری این نهاد است.

حسین شهاوند مدیر آموزش و پرورش بخش الوار اندیمشک هم گفت: ۱۹ آموزشگاه در الوار نیاز به توجه دارند و همچنین در خصوص تجهیزات و امکانات و وسایل نقلیه با مشکلاتی روبرو هستیم.

هدایت موسوی مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک و تعدادی از مدیران ادارات نیز به بیان مشکلات پرداختند.

در همایشی که در کانون شهید مطهری اندیمشک برگزار شد از زحمات دکتر محمد مخبر از سوی مردم اندیمشک تجلیل شد.

محمد مخبر و هیات همراه در سفر به اندیمشک با خانواده شهدای مدافع حرم دیدار و گفت و گو کردند.

https://hoorkhabar.ir/629325کپی شد!
150
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.