در بازی ایران و کره چه اتفاقاتی رخ داد؟

نیمه اول بازی:

با شروع بازی،قدمهای مستحکم ایران و پاهای لرزان کره ایها نشانگر علائم خوبی برای تیم ما بود.

کره از روی ناچاری،پس از یکی دو دقیقه ازشروع بازی،توپ و زمین را به ایران واگذار کرد و سعی کرد با بستن فضا و راههای نفوذ ایران از میانه میدان و بعضا از یک سوم دفاعی ما ، عرصه را بر تیم ما تنگ کند.اما خیلی زود متوجه شد که این کار تراکم بازیکنانش را در دفاعش دچار مشکل نموده و ممکن است با نفرات کم نتواند در مقابل موقعیتهای ایران مقاومت کند. لذا در ادامه،از میانه میدان و نهایتا در نیمه خودی پرس و یارگیری را شروع کرد،ولی تنها بستن فضا، برای جلوگیری از عملکرد تیم ایران کافی نبود.

تیم کیروش در کلاسی جهانی و فراتر از آسیا،کره ای ها را مستاصل کرد.خطای دقیقه ۴ روی وحید امیری درسمت راست دفاع کره نشان از احتیاط آنان داشت.ایران نیز در چنددنوبت با بازی مستقیم سعی در دورزدن دفاع فشرده کره راداشت.

زیرا این دفاع از حالت تیمی خارج بود و هر کدام آنها در وظایفی انفرادی،یارگیری نفر به نفر را در دستور کار داشتند.پس با توپهای بلند و امکان فرار مهاجمان ایران در فضای ما بین و پشت سرکره ایها سعی در ایجاد موقعیت داشتیم که پس از ضد حمله خطرناک جهانبخش در دقیقه ۱۰ خیلی زود کره ایها متوجه این تاکتیک ما شدند.

در اثر فشارهای ایران و خطای کره ایها ضربه ای ایستگاهی در دقیقه ۱۷ میتوانست ایران را به گل برساند که دفاع آشفته کره ۲ بار پشت سر هم تن به کرنر در سمت راست دروازه شان را داد.دقیقه ۲۱ جهانبخش میتوانست بجای آن ضربه آرام که توسط دروازبان کره مهار شد گلی زیبا به ثمر برساند و تیم لرزان کره  که بسان تایلند و مالزی بازی میکرد را بیشتر بترساند.

نحوه بازی و چرخاندن توپ توسط بازیکنان ایران به گونه ای بود که کره را وادار به دوندگی بسیار زیادی میکرد و اضافه شدن بازیکنان ایران ازمیانه میدان وکناره های زمین به سمت دفاع کره،آنها را واقعا خسته و کلافه کرده بود و نهایتا گل دقیقه ۲۵ سردار آزمون ضعف دفاع کره ایها را در کناره ها و عمق بخوبی عیان کرد.

آری گل زود هنگام قبل از دقیقه ۳۰ روحیه میلاد محمدی جوان وسیدجلال را بالا برد و دفع توپهای دقایق ۲۸ و ۳۰ این بازیکنان، نشان از روحیه بالایشان را داشت.بعد از گل خود بخود ایران توپ و میدان را به کره سپرد ولی کره آن شیر همیشگی نبود و گربه ای خانگی بیش نبود.

در روزی که سردار علیرغم گلزنی باز هم ناآماده و خود خواه نشان داد،کره ایها نتوانستنددر دقیقه ۳۴ فشار چندانی در جهت گلزنی وارد کنند و توپشان در دام دفاع ایران بی نتیجه ماند.دقیقه ۳۵ بازی با گرم کردن آندو بخوبی مشخص شد که کیروش از فشار احتمالی کره ایها بخوبی آگاه است و برای این مورد برنامه ریزی ویژه ای دارد. ولی کره اینقدر ضعیف و عقیم نشان داد که تا دقیقه ۸۵ نیازی به حضور آندو دربازی پیدا نکردیم.

ایران از دقیقه ۳۵ آندو را به بازی نیاورد و تنها با تغییر سیستم بازی به ۳۴۳ عملا کره را ناتوان ترکرد و حتی فرصت تکان خوردن به این تیم را نداد.ایران بخوبی نشان داد که آن تیمی نیست که به چشم بادامیها باج بدهد و این را خود کره ایها با تمام وجود حس کردند.خطای دقیقه ۴۱ روی جهانبخش آماده،نشانگر خستگی کره و تمایل آنها به پایان یافتن ۱ نیمه کابوس وار بود.دقیقه ۴۳ سانتر اشکان دژاگه داشت تیر خلاص را به کره میزد اما قسمت نبود کره بیش از این تحقیر شود.

نیمه دوم بازی:

کره که نمیخواست دست خالی به سئول برگردد و ناکام بزرگ جهنم آزادی رقم بخورد، در این نیمه هرآنچه در توان داشت رو کرد و از جان مایه گذاشت و باریسکی بزرگ سیستم ۴۲۳۱ را گستاخانه امتحان نمود اما ایران در این نیمه از این ناپرهیزی کره ای ها نهایت بهره را برد ولی افسوس که ۳ یا ۴ گل را نزد.

دقیقه ۴۷ بازی سانتر پشت دفاع کره را دروازبان متزلزل و دو ضرب گیرکره جمع کرد.حملات دقایق ۴۸ و ۴۹ از راست دفاع کره ای که انتحاری بازی میکرد، دروازه آنها را تا مرز فروپاشی پیش برد.کره ایها که باخت با ۱ یا ۲ گل برایشان فرقی نداشت،بی محابا به آب و آتش میزدند ولی ایران خونسرد و بابرنامه کره را به عقب میراند و دقیقه ۵۷ توپی خطرناک فضای بالای دروازه کره را شکافت.دقیقه ۵۸ هماهنگی امیری و آزمون میتوانست ایران را به گل دوم برساند.

پرتاب اوت بلند دقیقه ۶۰ حاج صفی را عزت اللهی پیش تاخته از بالای دروازه کره به بیرون زد.کرنر دقیقه ۶۳ دژاگه و شوتی که دروازبان کره آنرا به کرنر فرستاد نشانگر پایان کارکره بود.

هنوز نیازی به تعویض آندو احساس نمیشد.کره ایها حتی تاکتیک ارسال توپهای بلند و مستقیم را در دستور کار خود قرار دادند و برای این منظور مهاجم بلند قد و شماره ۱۸ خود را در دقیقه ۶۵ به بازی آوردند اما حریف پورعلی گنجی و سیدجلال و دستان کشیده بیرانوند نشد.

در دقایق ۶۸ و ۶۹ در یک شرایط خاص و درفضایی ما بین یک سوم میانی و یک سوم دفاعی کره ۲۳ پاس بین بازیکنان ایران رد و بدل شد که با توجه به اینکه مقابل ایران کره جنوبی پر افتخاری که ۱گل از ایران عقب بود،قرار داشت این کار اوج هنر کیروش را به نمایش میگذاشت.

سردار آزمون با خود خواهی همیشگی در دقیقه ۷۳ ایران را از رسیدن به گل محروم کرد. تا به اینجای این نیمه کره ی مغلوب حرفی برای گفتن نداشت.پس از آن پاسکاری ۲ بازیکن ایران درسمت راست میانه میدان در خط کناری و رد و بدل کردن ۵ پاس بین خودشان در فاصله ای۲متری که بدون مزاحمت  کره ایها صورت پذیرفت،نشان ازتسلط و روحیه بالای بازیکنان ایران را داشت.دقیقه ۷۷ نیز شانس زدن گل دوم را داشتیم.

تعویض دقیقه ۸۱ جهانبخش برای حفظ تحرک خط حمله بسیارلازم و منطقی بود.تعویض دقیقه ۸۵ آندو بسیار حساب شده و هوشمندانه در جهت جلوگیری ازریسک احتمالی و بخوبی صورت گرفت و تا به اینجای این نیمه کره در حسرت ۱ موقعیت گل سوخت و ساخت.شوت دقیقه ۸۸ آندو از روی شکم سیری و نشانگر اوج تحقیر کره بود.

در این بازی عملکرد اشکان دژاگه ، میلادمحمدی ، رامین رضاییان ، احسان حاج صفی ، وحیدامیری ، مرتضی پورعلی گنجی وسیدجلال حسینی از بقیه بازیکنان ایران بهتر بود.

https://hoorkhabar.ir/629265کپی شد!
205
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.