در این دوره عده ای برای به دست آوردن جایگاه مسئولیتی هرکاری کردند/ سطح رضایت اجتماعی در خوزستان پایین است

به گزارش هورنیوز ؛ امروز مراسم تودیع و معارفه معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان و برخی مدیران در استانداری خوزستان برگزار شد.
در این دوره عده ای برای به دست آوردن جایگاه مسئولیتی هرکاری کردند
فرج الله خبیر معاون سابق سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت اباعبدالله الحسین (ع) با اشاره به اینکه پس از تغییر دولت انجام خدمت به مراتب سخت تر می شود، اظهار داشت: با سابقه فعالیتی که از اوایل انقلاب دارم متأسفانه شاهد هستم که هرچه زمان می گذرد ناخالصی ها بیشتر می شود.
وی با بیان اینکه سال ها پیش کسی برای تصدی پستی دست به هرکاری نمی زد، افزود: در سه سال گذشته فشار زیادی بر ما بود و افراد مختلف سعی می کردند به هر ترتیب مسئولیت بگیرند.
خبیر تصریح کرد: تلاش کردیم تا زمینه برای فعالیت های سیاسی افراد، گروه ها و احزاب سیاسی و جمیت های مردم نهاد در استان فراهم شود که نتیجه آن افزایش بی سابقه احزاب و نشاط سیاسی بود.
وی با اشاره به شرایط اقتصادی و رکود حاکم بر جامعه یادآور شد: با وجود این مشکلات اما خوشبختانه چالش های کارگری مدیریت شد و در عین حال تلاش کردیم تا معضلات واحدهای صنعتی حل شود.
کارهای بر زمین مانده بسیاری در استان وجود دارد
همچنین غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان با اشاره به اینکه تغییر مدیران در نظام مردم سالار امری طبیعی است، اظهار داشت: ابقاء مسئولان به مدت طولانی در یک پست می تواند عواقب ومشکلاتی را در پی داشته باشد.
وی با بیان اینکه هنر ما در این است که از تمام سرمایه ای استان در جهت پیشبرد اهداف بهره ببریم، افزود: از آقای حسین زاده درخواست کردم تا در مسائل توسعه ای و اقتصادی استان با بنده همکاری کنند.
شریعتی تصریح کرد: حضور آقای حسین زاده در جلسات اقتصاد مقاومتی، کارگروه رفع موانع تولید، مبادلات مرزی و سرمایه گذاری لازم است.
وی با اشاره به اینکه کارهای بر زمین مانده بسیاری در استان وجود دارد، خاطر نشان کرد: حوزه آموزش، ورزش، حوزه بانوان، فعالیت مدیران اجرائی و فرمانداران و مسأله مهم انتخاباتی از اولویت های مهم معاونت سیاسی اجتماعی است که باید با دقت و وسواس خاصی رسیدگی شوند.
استاندار خوزستان با بیان اینکه باید برای جلوگیری از وقوع خطا، به سمت کارهای بنیادین برویم، گفت: در اداره ای مانند سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان باید اقدامات به گونه ای باشد که تمام جوانب سنجیده شود.
وی با اشاره به اینکه آقای نیکو معاون هماهنگی امور اقتصادی وبین الملل استانداری خوزستان دارای تخصص بالایی است، افزود: باتوجه به اینکه ایشان همزمان در دو سمت در استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی فعالیت داشتند و حضور وی برای سازمان مدیریت لازم بود تصمیم گرفته شد در این حوزه فعالیت کند.
شریعتی درخصوص آمار بالای بیکاری در استان هم تصریح کرد: درحال حاضر بزرگترین مشکل استان خوزستان معضل بیکاری جوانان تحصیل کرده است که این امر محقق نمی شود مگر با سرمایه گذاری داخلی و خارجی در استان.
وی ادامه داد: از آقای بحرینی معاونت جدید انتظار می رود برای گسترش سرمایه گذاری ها تلاش کند و دستگاه های مربوطه را برای استقبال از سرمایه گذاری آماده کند. نباید شرایط به گونه ای باشد که سرمایه گذاران دلسرد شوند.
سطح رضایت اجتماعی در خوزستان پایین است
در ادامه علی حسین حسین زاده معاون جدید سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با بیان اینکه پست ها گردشی است و خوشا بحال کسی که از این فرصت برای خدمت به مردم استفاده می کند، اظهار داشت: چهار راهبرد را در حوزه معاونت سیاسی اجتماعی در نظر دارم.
وی با اشاره به اینکه اولین مبحث آنست که چگونه مباحث سیاسی و اجتماعی را باهم ترکیب کرد، افزود: یکی از مهم ترین راهبردهای من تقویت احزاب سیاسی، تقویت سازمان های مردم نهاد، تقویت کانون ها انجمن ها، نهادهای کارگری و… است.
حسین زاده با بیان اینکه این احزاب می توانند تعادل نظام سیاسی را ایجاد کنند، گفت: حرکت هایی که خارج از چارچوب قانون باشد به هیچ عنوان حمایت نخواهم کرد.
وی داشتن آموزش، نظارت، تخصصی کار کردن و همکاری را مهم ترین شاخصه های لازم برای حمایت نهاد استانداری از سمن ها دانست و یادآور شد: رضایت اجتماعی نیز دومین راهبرد پیش رو است.
معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان ادامه داد: برآورد من آنست که در خوزستان سطح رضایت اجتماعی پایین است درحالیکه برخی امور نیاز به سرمایه ندارد و تنها نظارت راهگشا خواهد بود.
وی گفت: اگر فردی از یک خانواده بیمار می شود حتما باید آشنایی در بیمارستان داشته باشد، برای مراجعه به شهرداری باید کسی سفارش مراجعه کننده را کند، قرار گرفتن مطب پزشک در طبقه سوم یک مجتمع پزشکی بدون آسانسور و … همه مشکلاتی هستند که باعث نارضایتی اجتماعی می شوند درحالی که حل آنها به اعتبار مالی نیاز ندارد.
حسین زاده محور سوم را گسترش معیشت دانست و خاطر نشان کرد: مردم باید بتوانند زندگی روزمره خودرا اداره کنند. باتوجه به فرمایشات رهبری پیرامون اقتصاد مقاومتی و تکیه بر منابع داخلی باید کمک کرد با پشتیبانی همه مسئولان استانی این مشکلات را حل کرد.
وی افزود: اگر فکری اساسی برای مشکل معیشتی مردم نکنیم همه ما باید پیامدهای آن را پاسخ دهیم. باید با کمک فرمانداران به دنبال منابع داخلی هر شهرستان بود تا مشکل معیشت را حل کرد.
معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان خاطر نشان کرد: آسیب های اجتماعی از پدیده هایی است که به راحتی قابل حل نیست و نیاز به مشارکت همه دارد. متأسفانه استان خوزستان از این منظر وضعیت خوبی ندارد.
وی درخصوص بحث تغییر فرمانداران و مدیران تأکید کرد: رویکرد من درحال حاضر ثبات در مدیریت است و اگر قرار بر تغییری باشد پس از انتخابات صورت می گیرد.
حسین زاده خطاب به مدیران گفت: انتظار دارم بخشداران و دهیاران سلسله مراتب را رعایت کنند و از طریق فرمانداران امور را پیگیری کنند. هرکدام از شهرستان های ما به اندازه یک استان مشکل دارند از همین رو جلساتی که خروجی ندارند را کاهش دهند و جلسات حتما با دستور کار باشد.
وی در پایان افزود: در مدت کوتاهی که در این پست هستم باید به امور استان بپردازم از همین رو از مدیران درخواست می کنم که من را برای مراسماتی مانند کلگ زنی و جلسات بی بازده دعوت نکنند چراکه هم فرصت کم است و هم اهتمامی به این مسائل ندارم.