توسعه ۲۵ هزار متر شبکه توزیع و خط انتقال آب شرب در روستاهای اهواز
هورنیوز – سرپرست امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان اهواز با اشاره به توسعه شبکه توزیع آب شرب روستاهای دهستان الهایی گفت: توسعه شبکه توزیع آب شرب در الهایی ۴۴۰۰، الباجی ۳۵۸۰، حلاف یک ۳۰۰، آلبوثنوان ۲۵۰، بروایه تریچی ۱۷۵۰، بروایه آلبوعزیز، بروایه گاطع ۷۵۰ و چبسه کوچک ۴۵۰ متر انجام شده است.
محمدرضا پوررکنی همچنین از تعمیر ۳۸ مورد خط انتقال و ۱۳۸ مورد شبکه توزیع از ابتدای سال جاری در روستاهای این دهستان خبر داد و گفت: اعتبار هزینه شده برای خرید لوله ها و کارگزاری آنها توسط امور آبفاروستایی اهواز در حدود ۵ میلیارد ریال بوده است.
وی با اشاره به سایر اقدامات انجام شده در دهستان الهایی گفت: تعویض پمپ آب خام، تعویض پمپ آب پاک، تعویض الکتروپمپ آب پاک، نصب دستگاه کلرزنی و توزیع پرکلرین در سطح روستاهای دهستان الهایی انجام شده است.
پور رکنی یادآور شد: با توجه به کمبود اعتبارات مورد نیاز برای رفع مشکلات فرسودگی خطوط و شبکه توزیع، بخشدار محترم بخش مرکزی، شورا و دهیاری روستاهای الهایی مساعدت لازم را داشته اند که باید از همکاری و حمایت آنها تشکر بعمل آورد.
گفتنی است بخشداری مرکزی، شورا و دهیار روستاها ۸ هزار و ۱۷۰ متر لوله تهیه و در اختیار این امور قرار دادند.
سرپرست امور آبفاروستایی اهواز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات انجام شده در دهستان لامی گفت: تعمیر ۲۴ مورد حط انتقال، تعمیر ۷۸ مورد شبکه توزیع، تعویض یک دستگاه پمپ کف کش آب خام جسانیه، نصب یک دستگاه کلرزمی، توزیع پرکلرین و توزیع گاز کلر اقداماتی است که با اعتباری افزون بر ۱ میلیارد و ۲۶۰ میلیون ریال انجام شده است.
پوررکنی بیان کرد: شبکه توزیع آب شرب روستاهای جسانیه بزرگ، دغاغله و ابوبقال دهستان لامی ۴۹۰ متر توسعه یافته که لوله های استفاده شده در این روستاها با مساعدت بخشدار و شورا و دهیاری بخش مرکزی تهیه شده است.
گفتنی است کارگزاری لوله ها در این روستاها توسط این امور و با هزینه ای افزون بر ۲۳۰ میلیون و خرید و کارگزاری ۴۱۰۰ متر لوله خط انتقال روستای دغاغله و ۵۶۰ میلیون ریال انجام شده است.
وی خاطرنشان ساخت: برای تکمیل خط انتقال و بهره مندی روستاها از آب شرب سالم و با کیفیت باید ۳۸۰۰ متر لوله با سایز ۳۱۵ پلی اتیلن کارگزاری شود که اعتباری افزون بر ۱۰۲۶۰ میلیارد ریال نیاز دارد. همچنین لایروبی کانال تصفیه شکر برای قرار گرفتن در مدار بهره برداری ۳۰۰ میلیون ریال اعتبار نیاز دارد