امر به معروف و نهی از منکر تنها محدود به بدحجابی نیست/هدف امام حسین (ع) احیای این فریضه بود

به گزارش هورنیوز ؛ حجت الاسلام سید محمدرضا مرعشی فر نماینده رییس و معاون سازمان ها و ادارات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان امروز در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام محرم و گرامیداشت هفته امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: این هفته به نام بزرگترین آمر به معروف و ناهی از منکر یعنی اباعبدالله حسین(ع) نامگذاری شده است.

وی با اشاره به جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در احادیث و روایات اسلام، افزود: آیات بسیار زیادی مانند آیه ۱۰۴ سوره شریفه آل عمران درخصوص اهمیت امر به معروف و نهی از منکر سخن گفته است.

حجت الاسلام مرعشی با بیان اینکه خداوند صراحتا در قرآن فرموده که به آمران به معروف و ناهیان از منکر قدرت می بخشد، تصریح کرد: مهم برداشتن قدم اول در همین راه است.

وی خاطر نشان کرد:پیامبر اکرم(ص) فرمودند”هرکس امر به معروف و نهی از منکر کند خلیفه الله است”. و یا در روایت دیگری آمده که امر به معروف و نهی از منکر همچون یک اقیانوس پهناور است و سایر احکام الهی مانند نماز، خمس، روزه و حج مانند رطوبت بالای اقیانوس می باشد.

نماینده رییس و معاون سازمان ها و ادارات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان خطاب به مردم گفت: امر به معروف با این همه اهمیت امروز در جامعه ما چه جایگاهی دارد؟ امام حسین (ع) در روز عاشورا شش بار خطبه می خواند و هدف خود را زنده نگاه داشتن امر به معروف و نهی از منکر بیان می کند.

وی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر به معنای عطوفت است، یادآور شد: چرا برخی تصور می کنند این فریضه به معنای خشونت است؟ نباید آن را تنها به بدحجابی محدود کرد بلکه در تمام شئون اسلامی جریان دارد.

حجت الاسلام مرعشی اظهار داشت: مقام معظم رهبری نیز بقای جامعه اسلامی را در گرو امر به معروف و نهی از منکر می داند.

وی امر به معروف و نهی از منکر را بر همه واجب دانست و تأکید کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر طرحی با نام “طلائیه داران به معروف” در بین هیئات مذهبی و مساجد، ” یاوران معروف” بین ادارات و سازمان ها و ” یادآوران معروف” در بین دانش آموزان ایجاد کرده است.

نماینده رییس و معاون سازمان ها و ادارات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان افزود: این افراد پس از آموزش های لازم و دریافت کارت مربوط در گروه های ده نفری کار خود را با پشتوانه قانونی آغاز می کنند.

وی خطاب به مسئولان نیز اظهار داشت: انتظار می رود با اختیارات و قدرتی که در اختیار دارند در راه اجرای مسئولیت قدم بردارند. نیروی انتظامی و سایر دستگاه های اجرایی هم باید درخصوص اجرای امر به معروف و نهی از منکر تلاش کنند.

 

 

 

 

 

https://hoorkhabar.ir/628677کپی شد!
72
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.