محرم کارگاه عملی برای پرورش دانش آموزان است

به گزارش هورنیوز به نقل از  اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خوزستان، مهدی رفیعی دهکردی با اشاره به نقش آموزش و پرورش در تبیین واقعه تاریخی عاشورا افزود: قیام امام حسین(ع) نه به عنوان یک واقعه تاریخی بلکه به عنوان هویت پویا و الگوی کامل و به عنوان مدلی که در تمام دوران ها قابل ارایه بوده، قابل توجه است. ما به عنوان متولیان امور تعلیم و تربیت باید از واقعه عاشورا به عنوان یک منبع انسان ساز، جامعه ساز و تاریخ ساز بهره ببریم. و نوجوانان و جوانان خود را با مبانی قیام حضرت سیدالشهدا (ع) آشنا کنیم.
وی بر لزوم ایجاد بستر برای معرفت افزایی دینی و عاشورایی در نسل جوان تاکید کرد و گفت : پیش از هر چیز به موجب وظیفه شرعی ، دینی و پاسداری از سیره اهل بیت و دین مبین اسلام و سپس به موجب وظایف سازمانی خاصه سند تحول بنیادین، مهمترین بخش فعالیت خود را باید به عنوان زیربنای سایر فعالیت ها در حوزه تربیت اجتماعی، عبادی و اخلاقی متمرکز کنیم.
رفیعی دهکردی مهمترین برنامه آموزش و پرورش به مناسبت این ایام را نواختن زنگ « نوای محرم » در مدارس ۴۱ منطقه آموزشی استان و توضیح این واقعه مهم برای دانش آموزان در کلاس های درس دانست و افزود: تنها برانگیختن شور و احساس مذهبی کافی نیست بلکه ارزش های عاشورایی باید درون سازی شوند. فرهنگ سازی و الگو برداری از سیره امام حسین (ع) و دیگر امامان باید به عنوان یک مکتب ایدئولوژیک به دانش آموزان آموزش داده شود تا موجب تغییر در رفتار شود .به طور مثال نماز خود را آگاهانه و با حضور قلب بخوانند.در واقع نمازی باشد که آنها به انجام کارهای خوب ترغیب کند.

معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش خوزستان در پایان از برگزاری دوره ضمن خدمت برای همکاران اداری با موضوع « قیام امام حسین (ع) » خبر داد و گفت: ضمن برگزاری مراسم های مختلف در ماه محرم ، برپایی نمایشگاه های کتاب، تکیه های عزادداری ، و نمایش های مختلف هم توسط دانش آموزان به اجرا در می آید.
در قالب طرح همیار سرشماری

یک میلیون دانش آموز خوزستانی در سرشماری عمومی سال ۹۵ همکاری می کنند
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان اعلام کرد: یک میلیون دانش آموز خوزستانی در قالب طرح همیار سرشماری به سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵ کمک می کنند.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خوزستان، محمد تقی زاده با اشاره به نقش دانش آموزان و فرهنگیان در اطلاع رسانی به خانواده ها در مورد اهمیت سرشماری اینترنتی گفت: معلمان در کلاس های درس اهمیت سرشماری را برای دانش آموزان توضیح می دهند و دانش آموزان با انتقال اهمیت سرشماری به خانواده آنها را ترغیب به ثبت اطلاعات خانوار از طریق سایت اینترنتی اقدام کنند.
وی در ادامه افزود: مدیران مدارس با جمع آوری کدهای رهگیری اولیا و ارایه آنها به سازمان مدیریت و برنامه ریزی می توانند برای مدرسه خود سرانه اختصاصی جذب کنند.
تقی زاده سرشماری را یکی از مهمترین طرح های آماری کشور دانست و اظهار کرد: این آمارها مبنای اصلی محاسبات نظام برنامه ریزی و تصمیم سازی به شمار می آید.با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در این خصوص ، آموزش و پرورش خوزستان نیز با اجرای طرح « همیار سرشماری » سعی در بالا بردن مشارکت دانش آموزان و اولیای آنها دارد.
وی در مورد این طرح توضیح داد: در قالب این طرح، ضمن ایجاد بستر مناسب برای شرکت خانواده ها در سرشماری و توجیه اولیا، مسابقات نقاشی و عکاسی با موضوع «سرشماری در سرزمین من» از تاریخ سوم مهرماه تا بیست و پنجم آبان ماه برگزار می شود.و ۱۰ اثر برتر انتخاب و به ستاد سرشماری ارسال می شود. از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی به بهترین آثار جوایزی تعلق می گیرد.

https://hoorkhabar.ir/628035کپی شد!
42
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.