افتتاح مجتمع آموزشی عشایری شوشتر

هورنیوز – مسئول آموزش و پرورش عشایر شهرستانهای شوشتر و گتوند گفت: این طرح آموزشی با ۱۰کلاس درس ،۲ اتاق اداری و همچنین مجهز به آزمایشگاه ، نمازخانه،کتابخانه و سالن ورزشی چند منظوره با اعتباری بیش از ۱۶ میلیارد ریال از اعتبارات بنیاد برکت ساخته شده است.
مجتبی ابراهیمی با بیان اینکه مساحت کل این مجتمع ۲ هزار و ۷۵۰ متر مربع است افزود:با افتتاح این مرکز آموزشی عشایری ۴۰۰ دانش آموزش دختر و پسر در ۲نوبت صبح و عصر از فضای آموزشی استاندارد بهره مند شدند.
وی اضافه کرد: کلنگ عملیات اجرایی این مجتمع مهرماه ۹۳ به زمین زده شد و با بهره برداری از این مجتمع بخش زیادی از مشکلات کمبود فضای آموزشی در این منطقه رفع گردید.
مسئول آموزش و پرورش عشایر شهرستانهای شوشتر و گتوند با اشاره به سرانه مالی کم دانش آموزان عشایری دراین ۲شهرستان افزود: این سرانه ناچیز مدارس را با مشکلاتی مواجه نموده است و با توجه به نبود مشارکت مردمی این سرانه نیازمند به بازنگری است.
ابراهیمی کمبود شدید فضای آموزشی در شهرک پنجم و نبود وجود وسایل سرمایشی در تنها ساختمان آموزشی این شهرک همچنین ساختمانهای فرسوده دبستان فرج آباد منطقه کیارس و حضرت ابوالفضل (ع) روستای پل پرزین در بخش مرکزی شهرستان گتوند گفت:نبود وسیله نقلیه مناسب جهت انجام ماموریت های آموزشی و پرورشی از دیگر مشکلات عمده آموزش و پرورش عشایر این شهرستان می باشد.
وی گفت:آموزش و پرورش عشایر شهرستانهای شوشتر و گتوند در شمال استان خوزستان یکهزار و ۷۲۰ دانش آموز در سه مقطع ابتدایی،متوسطه اول و متوسطه دوم تحت پوشش دارد که از این تعداد یکهزار و ۲۰۰ دانش آموز در حوزه شهرستان گتوند و ۵۲۰ دانش آموز در حوزه شوشتر مشغول به تحصیل هستند.
در شهرستانهای شوشتر وگتوند ۲۶مدرسه عشایری وجود دارد که ۲۱مدرسه در گتوند و ۵ مدرسه در شوشتر واقع اند همچنین پنج مدرسه چادری در این ۲ شهرستان وجود دارد که چهار مدرسه در صالح شهر،کیارس و کیلومتر ۱۸ در بخش مرکزی گتوند و یک مدرسه چادری در حوزه شوشتر قرار دارد.
مسئول آموزش و پرورش عشایری شوشتر و گتوند خواستار تغییر این مدارس از چادری به کانکس پیش ساخته و یا احداث ساختمان برای این مدارس شد تا شرایط برای تحصیل بهتر دانش آموزان مهیا شود.