سهم استخدام نیروی غیر بومی در شرکت نفت خوزستان
هورنیوز – مبادله تفاهمنامه توانمندسازی اقتصادی و محرومیتزدایی در استان خوزستان بین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، بنیاد برکت و استانداری خوزستان شامگاه چهارشنبه به امضای طرفین رسید.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با اشاره به محرومیتهای استان از آغاز جنگ تحمیلی و اثرات و ویرانگریهای بعد از آن مردم خوزستان را مصداق شهیدان زنده خواند و اظهار داشت: نبایستی بعد از جنگ نیز مردم خوزستان با مشکلات معیشتی دست به گریبان باشند و وضعیت حال حاضر اجحاف مضاعفی بر این استان بوده است.
محمد مخبر اذعان داشت: باید جبران مافات شود و کمک به رفع اساسیترین مشکل خوزستان، اشتغال، از اولویتهای مهم سفرم به این استان است، محرومیتزدایی، انطباق با اقتصاد مقاومتی و عمران و سازندگی همچون احداث راه، مدرسه و بیمارستان از اهداف این تفاهمنامه است.
وی تصریح کرد: ۲۰ هزار میلیارد تومان در استان سرمایهگذاری شده که منجر به ایجاد ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار فرصت شغلی خواهد شد و همچنین در این راستا طی سفر خود به خوزستان به شرکتهای نفتی ابلاغ شد مجاز به استخدام بیش از ۲۰ درصد نیروی غیر بومی نیستند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با تاکید مجدد بر مساله اشتغال در استان به ویژه اندیکا، لالی، هویزه و دیگر نقاط که جزو نقاط محروم در کشور به حساب میآیند خاطرنشان کرد: مدیران نبایستی زمان کوتاه مدیریت خود را توجیحی بر عدم به انجام نرسیدن برنامهها و ناتوانی در تحولات سازنده و آبادانی خوزستان بدانند.
مخبر دزفولی بیان داشت: در راستای کاهش گرد و غبار و ریز گردها در استان مساحت ۲۰۰ هکتار از زمینهای فاقد پوشش گیاهی جنگلکاری شده و مورد استفاده عموم قرار خواهد گرفت.
وی قسمتی از پروژههای اقتصادی در تفاهمنامه را بدین قرار عنوان کرد: ساخت ۲ نیروگاه سیکل ترکیبی، پروژه فولاد جهانآرا در خرمشهر، کارخانه قند دزفول، تولید کاغذ از باگاس در شادگان، توسعه میدان نفتی یاران جنوبی، یاران مرکزی، مارون و کوپال خواهند بود.
این تفاهمنامه در دو بخش “الف” شامل بخشهای اقتصادی و “ب” شامل بخش اعتباری کوچک و زیرساخت تنظیم شده است و طی نشست امشب مقرر شد تغییراتی در این بخش (ب) اعمال و فردا اصلاحیه مجددا به امضا خواهد رسید.