توسعه زیرساخت های مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات

به گزارش هورنیوز و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، جهانگیر دهقانی در توضیح بیشتر در این باره افزود: این طرح با توجه به گستردگی فضاهای اداری، سازمانی، کارگاه های پشتیبانی و مناطق عملیاتی شرکت در قالب پروژه های متعدد تعریف شده و در دست اجرا است.
وی با بیان اینکه این مدیریت مسئولیت نگهداری و بروز رسانی زیر ساخت های مربوط به فناوری اطلاعات و ارتباطات را برعهده دارد، اظهار کرد: زیرساخت های مخابرانی شامل مراکز تلفن و ماهواره است.
دهقانی ادامه داد: همچنین زیرساخت های IT مشتمل بر تولید نرم افزار تا نگهداری و بروز رسانی نرم افرازهای موجود، تهیه و روزآمد سازی سخت افزارهای مرتبط با آن و پشتبانی از این مجموعه است.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به اینکه خدمات ارائه شده از سوی این مدیریت دارای سه مشخصه محرمانگی، یکپارچگی و در دسترس بودن آنها است، گفت: همه راهبردها در این حوزه بر اساس این شاخص ها برنامه ریزی و شکل می گیرد.
وی افزود: در این ارتباط استراتژی هایی در جهت رسیدن به اهداف تبیین شده ترسیم گردیده که از آن جمله ارتقاء و بروز رسانی زیرساخت های ICT به منظور ارائه خدمات با کیفیت و مستمر می باشد.
دهقانی ایجاد زیرساخت های لازم برای نگهداری دیتا و امکان ایجاد تجزیه و تحلیل داده ها در راستای دستیابی به اهداف و بهبود برنامه ها و تصمیم گیری و سنجش عملکرد را از دیگر راهبردهای تعریف شده عنوان کرد.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی حفاری ایران به گستره زیرساخت های مخابراتی و دیتا در شرکت اشاره و بروز رسانی و حفظ خدمات در سطح مطلوب را یکی از مهمترین دغدغه های این مدیریت در زمان حاضر برشمرد.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری خوبی در گذشته در این بخش ها انجام شده که باید حفظ و روز امد شود، اظهار کرد: در همین راستا پروژه های مختلفی در دستور کار قرار گرفته که بخشی به اتمام رسیده و تعدادی در مراحل اجرایی است.
دهقانی در زمینه نگهداری و ذخیره دیتا گفت: در این زمینه زیرساخت ها و تجهیزات پشتیبانی ارتقاء یافته و در حال خرید تجهیزات جدید هستیم تا بتوانیم خدمات موجود را با کمیت و کیفیت مطلوبتر ارائه نماییم.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی حفاری ایران در پیوند با این مطلب افزود: همزمان زیرساخت های نرم افزاری نیز با توجه به تغییر شرایط محیطی و نیازهای جدید شرکت روزآمد سازی و با استانداردهای موجود ارتقاء خواهد یافت.
وی اظهار کرد: از جمله این نرم افزار ها می توان به نرم افزار گزارش های روزانه دستگاه های حفاری (MISDRILL ) اشاره کرد که از گذشته موجود بوده اما نظر به توسعه ناوگان ، تغییراتی در جهت افزایش کارآیی در آن اعمال گردیده است.
دهقانی گفت: معادل همین نرم افزار نیز برای خدمات فنی و تخصصی حفاری تهیه شده است که از آن جمله نرم افزار جدید با نام MIS TECH که در فاز نخست برای چهار واحد سیمانکاری، نمودارگیری، حفاری فرو تعادلی و لوله جداری و آستری در بخش های خدمات فنی و ویژه تهیه و آماده بهره برداری می باشد.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی حفاری ایران افزود: این نرم افزار با همکاری مدیریت های مهندسی، خدمات فنی و ویژه توسط کارشناسان مدیریت ICT طراحی و ایجاد شده که به روند ارائه گزارش، ارزیابی عملکرد و نظارت و تصمیم گیری های به موقع شتاب می بخشد.
وی به ایجاد زیرساخت هایی در جهت تغییر سایت شرکت نیز اشاره و خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه ریزی به عمل آمده سایت جدید همزمان با سالروز تاسیس شرکت رونمایی خواهد شد.