تودیع معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اداره کل امورمالیاتی خوزستان

هورنیوز – مراسم تودیع معاون توسعه مدیریت و منابع با حضور ناصر هاشمی مدیرکل امور مالیاتی استان، معاونین، رئیس اداره حراست و ذیحساب این اداره کل برگزار گردید.

مدیر کل امور مالیاتی خوزستان ضمن تبریک عید غدیر خم و گرامیداشت هفته ی دفاع مقدس، عنوان نمود: امانت داری یکی از خصایص و مولفه های موفقیت آمیز مدیر است.

ناصر هاشمی افزود: سرمایه‌های اقتصادی و انسانی خوبی در استان وجود دارد و با انجام فرآیندها ی کامل طرح جامع مالیاتی تا پایان سال جاری اجرایی می شود ، خدمات رسانی ،کاهش مراجعین ، پاسخگوئی سریع و شفاف ویژگی های مهم این طرح است که به نحو مطلوب به مودیان محترم صورت می پذیرد ما را در ایصال بموقع درآمدهای مالیاتی حقوق حقه دولت کمک شایانی می نماید.

همچنین معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی ضمن تشکر از کلیه مدیران و همکاران اذعان نمود از ابتدای سال ۸۳ که در این سمت مشغول به خدمت بودم با تمام کاستی ها و کمبودها و عدم زیر ساختهای لازم برای فناوری های پیشرفته سخت افزاری و نرم افزاری برای خدمت بهتر به همکاران از هیچ کوششی دریغ ننمودم و تنها هدفم خدمت به خلق خدا و همکاران محترم می باشد واین مهم با تلاش و کوشش کلیه همکاران این اداره کل صورت پذیرفته است در پایان این جلسه مدیر کل امور مالیاتی استان با بیان اینکه بازننشستگی فصل نوینی از زندگی است ضمن تقدیر و تشکر از ۳۰ سال زحمات ارزنده عباسی معاون توسعه مدیریت ومنابع این اداره کل با اهداء لوح سپاس تقدیر نمودند.

https://hoorkhabar.ir/626464کپی شد!
66
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.