بانک ها نباید تنها از منافع استان استفاده کنند/ نبود زیرساخت، مشکل اصلی سایت های مسکن است

به گزاش هورنیوز ؛ جلسه شورای مسکن استان خوزستان روز گذشته با حضور استاندار خوزستان در سالن جلسات استانداری خوزستان برگزار شد.

 

بانک ها نباید تنها از منافع استان استفاده کنند

غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در جلسه شورای مسکن با انتقاد از عملکرد ضعیف برخی بانک ها در پرداخت تسهیلات اظهار کرد:  باید مشخص شود علت آنکه برخی بانک ها در پرداخت تسهیلات به خوبی عمل می‌کنند و برخی دیگر عملکرد مناسبی ندارند، چیست.

وی با اشاره به اینکه در این راستا تصمیم گیری مناسبی خواهم کرد، گفت: به تمام ادارات اعلام می‌کنیم که در بانکی که برای استان خدماتی به همراه ندارد، حساب باز نکنند و آن را به همه دستگاه‌های اجرایی ابلاغ می‌کنیم.

شریعتی خطاب به بانک های استان تصریح کرد: بانک‌ها تنها نمی‌توانند از منافع استان استفاده کنند اما هیچ خدماتی به خوزستان ندهند و در این زمینه نمی‌توان یکطرفه عمل کرد.

وی نبود همکاری در امور را از مهم ترین نقاط ضعف استان دانست و افزود: از نظر منابع مالی با محدودیت مواجه هستیم از همین رو باید از منابع نهایت استفاده را کرد تا به سود مردم باشند.

 

نبود زیرساخت، مشکل اصلی سایت های مسکن است

همچنین در ادامه محمد خانی نوذری مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان با اشاره به اینکه برای حدود ۸۷درصد متقاضیان پایان کار گرفته شده، اظهار کرد: در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر سهم استان ۱۴ هزار و ۱۶۷ واحد بوده اما متقاضیان مؤثر در این زمینه ۱۳ هزار و ۸۴۰ نفر هستند.

وی با بیان اینکه طرح خود مالکی طرح موفقی بوده است، افزود: زیرساخت‌ها در شهرها مهیا بوده و متقاضیان توانستند به خوبی استفاده کنند.

خانی نوذری عدم موفقیت در بخش گروه های ساخت را به نبود متقاضی و زیرساخت ها مرتبط دانست و تأکید کرد: در بخش‌ گروه‌های ساخت که با همکاری تعاونی‌ها همراه بوده است، برای ۳۹۸۲ واحد عقد قرارداد انجام شده که ۳۲۲۲ نفر متقاضی مؤثر دارند اما تنها ۵۰ درصد از این واحدها یعنی ۱۴۹۸ واحد به بهره‌برداری رسید.

وی نبود امکاناتی مانند کلانتری، مسجد، خانه بهداست و واحدهای تجاری را از مشکلات این سایت های مسکن دانست و خاطر نشان کرد: طبق برآوردها برای تکمیل خدمات روبنایی در این شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر حدود ۲۸ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان با اشاره به مشکلات مردم به علت نبود محوطه سازی ها، گفت: در بحث خدمات آب با توجه به پیشرفت فیزیکی در پروژه‌ها، حدود ۸٫۵ میلیارد تومان اعتبار لازم است تا تکمیل شود.

وی با بیان اینکه در خدمات فاضلاب شاهد پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی در سایت‌های مسکن هستیم اما حدود ۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل لازم است، افزود: اگر تمام این خدمات زیربنایی مانند آب و برق و گاز سایت‌ها تکمیل شود، حدود ۷۰ تا ۷۵ درصد از این واحدها ساخته شده، آماده بهره‌برداری هستند.

خانی نوذری گفت: دو سایت یکی در شهرستان دزفول و دیگری در شهر چمران که متقاضی مؤثر ندارند، باید راهکارهای دیگری اندیشیده شود.

وی درخصوص واحد های کم دوام نیز یادآور شد: حدود ۱۴۰ هزار واحد مسکن روستایی کم‌دوام و بی‌دوام در استان داریم که از این تعداد حدود ۶۰ هزار واحد یعنی حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد را مقاوم‌سازی شده اند و در حال حاضر حدود ۸۰ هزار واحد کم‌دوام و بی‌دوام داریم.

 

https://hoorkhabar.ir/624305کپی شد!
81
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.