لزوم تشکیل کمیته حل مشکل اسناد مالکیت منازل منطقه ۷ اهواز
هورنیوز – ارسلان شهنی در نشست با اهالی منطقه ۷ اهواز که با هدف بررسی مشکلات این منطقه دوشنبه شب (۲۲ شهریورماه) در مسجد حضرت ابوالفضل کوی رمضان برگزار شد، مساله فاضلاب را اساسیترین مشکل این منطقه دانست و اظهار کرد: این مشکل ناشی از عدم عملکرد یا عملکرد نامناسب شهرداری نیست بلکه به شرایط خاص و کمبود بودجهها در طول سالیان اخیر باز میگردد.
وی افزود: اکنون مناطق کوی آلصافی، منبع آب، کوی رمضان و بخشی از کوی شهید رجایی با مشکل فاضلاب مواجه هستند.
شهنی با اشاره به مشکل اسناد مالکیت در این مناطق مسکونی تصریح کرد: در گذشته کاربری بخش عمدهای از اراضی منطقه ۷ شهری اهواز، فضای سبز بوده است و بعدها در این اراضی، ساخت و ساز انجام شده و به همین علت، دارای سند عادی هستند. علیرغم گذشت ۵ دهه از این ساخت و سازها و پیگیریهای مکرر اهالی، هنوز ساکنان واحدهای مسکونی این اراضی موفق به دریافت سند مالکیت رسمی نشدهاند.
شهردار منطقه ۷ اهواز حل مشکل اسناد مالکیت واحدهای مسکونی این منطقه را مستلزم تشکیل یک کمیته خاص متشکل از ادارهکل ثبت اسناد و املاک، ادارهکل راه و شهرسازی و شهرداری دانست و اظهار کرد: در منطقه ۷ زمین برای کاربریهای خدماتی جهت ارائه خدمات وجود ندارد و سرانه فضای سبز و به ویژه سرانههای بهداشتی و آموزشی به نسبت جمعیت این منطقه اغلب پایین است.
وی ادامه داد: در این شرایط، خواستاریم که اراضی کوچک ادارهکل راه و شهرسازی خوزستان در منطقه ۷ اهواز جهت احداث مراکز بهداشت در اختیار شهرداری قرار گیرد.
شهنی با اشاره به نام امن بودن و غیراستاندارد بودن واحدهای مسکونی مشرف برکوههای و تپهها در منطقه منبع آب و بخشی از مناطق کوی رمضان، حصیرآباد، ۲۰ متری شهرداری و کوی آلصافی عنوان کرد: لازم است در این مناطق همسایه، دیوارههایی جهت تثبیت تپهها و ممانعت از ریزش تپهها و کوهها بر منازل مسکونی و معابر و به حداقل رساندن خسارات وارده احتمالی احداث شوند که در این زمینه ۱۵ طرح آماده و به استانداری خوزستان ارائه شده است.
وی با بیان اینکه اغلب محلههای منطقه ۷ اهواز دارای آب شرب ساعتی هستند، گفت: در برخی فصول به علت ایرادات موجود در شبکه، آب شرب مردم این محلهها هر چند روز یکبار باز میشود.
شهردار منطقه ۷ اهواز اظهار کرد: اجرای پروژههای دفع آبهای سطحی پس از بارشها در مناطق کوی رمضان، منبع آب، حصیرآباد، طالقانی، چهارصد دستگاه، سلطانمنش و زیتون کارگری که در این منطقه شهری قرار دارند، به کمک استانداری و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب نیاز دارد.
وی افزود: ایجاد تفرجگاه کوهستانی در منطقه ۷ با توجه به جمعیت ۱۶۰ هزار نفری منطقه و راهاندازی و نصب یک ریزشبکه جهت آبیاری فضای سبز با آب خام و نه با آب شرب از دیگر نیازهای این منطقه است.