نقش خیران مدرسه ساز خوزستانی بالاتر از میانگین کشوری است/خیران بازوان توانمند استان هستند/مطالبات آموزش و پرورش پرداخت شود

نقش خیران مدرسه ساز خوزستانی بالاتر از میانگین کشوری است

به گزارش هورنیوز – رضا رضایی مدیرکل نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس خوزستان درنشست خیران مدرسه ساز استان با استاندار خوزستان که در سرسرای استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه شرایط اقتصادی کشور برای ما قابل درک است، اظهار کرد: در بخش فضاهای آموزشی مشکلات متعددی در سطح استان و بخصوص مناطق روستایی وجود دارد که نیازمند توجه هرچه بیشتر است.

وی با اعلام این خبر که ۲۲۶ کلاس درس با اعتباری بالغ بر ۲۶۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید، افزود: طی تفاهم نامه ای که با دفتر ریاست سازمان نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس کشور منعقد شد قرار است ۲۸ فضای آموزشی دیگر نیز از اعتبارات ملی و استانی و حمایت خیران درسطح حاشیه شهرستان اهواز احداث شود.

رضایی یکی از عوامل کمبود فضای آموزشی استان را ناشی از محرویت های ناشی از جنگ دانست و گفت: بسیاری از فضاهای آموزشی تخریب و یا فرسوده شده اند که نیاز به بازسازی و نوسازی دارند.

وی سهم خیران مدرسه ساز در استان را بالاتر از میانگین کشوری خواند و ادامه داد: در کشور ۲۰ درصد از فضای آموزشی توسط خیران مدرسه ساز در حال ساخت است اما در خوزستان خیران مدرسه ساز ۲۶ درصد در ایجاد این فضای آموزشی سهم دارند.

*****************

خیران بازوان توانمند استان هستند

همچنین غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در این نشست با تقدیر از خیران مدرسه ساز اظهار کرد: خیران مدرسه ساز در خوزستان تاکنون اقدامات شایسته ای را در راستای توسعه فضاهای آموزشی استان و بخصوص مناطق روستایی انجام داده اند.

وی با اشاره به اینکه خیران مدرسه ساز به عنوان بازوان توانمند عمل می کنند، افزود: هرچه در راستای توسعه فضاهای آموزشی و پژوهشی در استان تلاش کنیم کم بوده و همچنان باید این فرهنگ را توسعه دهیم.

شریعتی تصریح کرد: اقدام هایی که در راستای حمایت از نیازمندان و محرومان جامعه توسط خیران صورت می گیرد در آموزه های دینی ما جایگاه خاصی دارد.

*****************

مطالبات آموزش و پرورش پرداخت شود

در بخشی دیگر از جلسه، محمد تقی زاده مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان نیز با تشکر از استاندار برای پیگیری ها در بخش آموزش و پرورش، خاطر نشان کرد: همچنین بنیاد برکت مشکلات دو منطقه استان را به صورت ویژه مورد بررسی قرار داده و استاندار نیز بر توجه ویژه به بحث آموزش و پرورش در این مناطق تاکید فراوان داشتند.

وی با اشاره به اینکه رفع مشکلات آموزشی این دو منطقه حدود ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده یادآور شد: این مقادیر بی شک تاثیر بسزایی در رفع محرومیت ها خواهد داشت.

تقی زاده دیگر مشکل آموزش و پرورش را مطالبه بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از شرکت ها، کارخانجات و شهرداری های استان دانست و توضیح داد: امید است در این زمینه نیز به زودی به نتایج مطلوبی دست پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه با تلاش خیران مدرسه ساز استان توجه به رفع مشکلات تعلیم و تربیت به یک فرهنگ تبدیل شده، اظهار کرد: همواره یکی از اهداف اصلی ما درگیرکردن ذهن مسئولان به توجه هرچه بیشتر به آموزش و پرورش است.

 

https://hoorkhabar.ir/618796کپی شد!
100
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.