اشتغال در استان با توسعه صنایع پایین دستی محقق می شود/ وظیفه من تسهیل موانع اشتغال است

غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در گفتگو با هورنیوز درخصوص معضل بیکاری جوانان استان در کنار صنایع بزرگ و کوچک استان، اظهار کرد: صنایع بزرگ به نسبت سرمایه ای که برای راه اندازی آنان احتیاج است اشتغال مناسبی ایجاد نمی کنند بلکه صنایع پایین دست زمینه ساز اشتغال هستند.

وی با بیان اینکه در صنایع پتروشیمی به ازای هر ۱٫۵ میلیارد تومان، یک شغل ایجاد می شود، افزود: در صنایع پایین دستی حوزه هایی مانند پتروشیمی و آلومینیوم سازی، زمینه های فراوانی برای اشتغال وجود دارد از همین رو باید به دنبال گسترش همین حوزه ها بود.

شریعتی با اشاره به اینکه در استان خوزستان توجه بر صنایع بزرگ و مادر معطوف شده، تصریح کرد: کشاورزی در استان رشد داشته اما صنایع تبدیلی پیشرفت نکرده است.

وی با بیان اینکه وظیفه استانداری فراهم کردن شرایط مناسب برای دستگاه های اجرایی است، خاطر نشان کرد: یکی از اقدامات انجام شده برای مبارزه با بیکاری در مناطق روستایی و کم برخوردار، دعوت از معاونت توسعه روستائی و مناطق محروم بود که متأسفانه در استان ما مغفول مانده بود.

استاندار خوزستان ادامه داد: توافقی با ستاد اجرائی فرمان امام برای انعقاد تفاهم نامه و پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان شده است که بر این مبنا هرکس به میزان آورده خود برای احداث کارگاه و واحد تولیدی تسهیلات دریافت و پس از درآمد زایی واحد تولیدی اقساط خود را پرداخت خواهد کرد.

وی  با اشاره به اینکه تاکنون ۳۰ میلیارد تومان از صندوق کارآفرینی برای ایجاد اشتغال گرفته شده و تا شش ماه آینده ۳۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیز تزریق می شود، یادآور شد: حدودا ۸۰۰ میلیارد تومان در چند ماه گذشته در قالب تسهیلات با بهره اندک وارد استان شده و دستگاه های اجرایی موظف هستند تا با ایجاد زمینه سازی و آگاهی بخشی آن را به بهترین شکل هزینه کنند.

شریعتی در بخشی دیگراز سخنان خود درخصوص کمیته ستاد تسهیل و رفع موانع تولید توضیح داد: جلسات هفتگی برای حمایت از تولیدگران استان تشکیل و تاکنون  ۴۴۰ میلیارد تومان به این منظور اختصاص داده شده و با تعدادی از بانک ها نیز برخوردهایی شده تا روند شتاب بیشتری بگیرد.

وی دیگر وظیفه خود را تسهیل امور برای اشتغال جوانان دانست و اظهار کرد: تسهیل ساخت برخی پروژه ها مانند احداث بیمارستان ۲هزار تخت خوابی و فاز دوم کارخانه پلاستیک سازی خوزستان که طی کردن روند اداری آنها زمانبر است به صورت فوق العاده انجام می شود.

استاندار خوزستان در پاسخ به این پرسش که بنظر می رسد به دنبال اجرای طرح های زودبازده است، گفت: استان خوزستان در مسائل اقتصادی به نسبت سایر استان ها عقب افتاده و باید جبران شود تا حقی از مردم ضایع نشود.

https://hoorkhabar.ir/618745کپی شد!
174
۲
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • علی کرانی جناب دکتر شریعتی باور بفرمایید به درستی متوجه شرایط استان شدید که مسیر اشتغال آنهم از نوع پایدارش از صنایع کوچک و پایین دستی شکل میگیرد . دکتر شریعتی شما در بازدید از شهرک شماره یک و دیگر شهرکها به وضوح دیدید که چنانچه خوب و اصولی و قانونی حمایت شوند و نفت و فولاد و طرح توسعه و حفاری و پتروشیمی ها و پالایشگاه و سدها ۱۰ درصد از نیاز خود را با استان کار بکنند نه فقط مشکل بیکاری مرتفع میشود بلکه همین مقدار هم باید شرکت شهرکها شهرک احداث کنند البته برای این پروسه نیاز به راهکار و برنامه ریزی است که شما میتوانید از انجمن ها و زیربط و خانه صنعت و اتاق بازرگانی و هییت امناها در تدوین و عارضه یابی استفاده کنید . خداوند پشت و پناه همه دلسوزان نظام است و یقیننا اقتصاد مقاومتی از همین مسیر میگذرد
  • اسکندری سلام به استانداردهای بفرمایید زوج جوانی با همدیگر با کلی هزینه و اجاره ی محلی بنا داشتند آشپزخانه ای راه اندازی کنند سازمان آب از ایشان برای تغییر کاربری آب به رستوران چهل میلیون تومان درخواست کرده است. و عملا نسبت به تعطیلی کارگاه اقدام نموده .
منتشر شده۲