بیش از ۱۳۲ هزار متر حفاری چاه های نفت و گاز در پنج ماه سال جاری

به گزارش هورنیوز و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران مهندس حمید رضا خوشایند افزود: این متراژ حفاری با کاربست ۷۵ دکل حفاری در نقاط خشکی و دریایی انجام گردید.
وی با بیان اینکه در این مدت عملیات حفاری ۷۶ حلقه چاه نفت و گاز به پایان رسید و آماده بهره برداری شد، اظهار کرد: از این چاه ها ۲۸ حلقه توسعه ای، یک حلقه اکتشافی و ۴۷ حلقه تعمیر و تکمیل شده است.
خوشایند گفت: ۴۱ حلقه از این چاه ها در گسترده عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، ۲۱ حلقه در پروژه های توسعه ای شرکت مهندسی و توسعه نفت، ۶ حلقه در شرکت نفت فلات قاره، ۴ حلقه در شرکت نفت مناطق مرکزی و ۲ حلقه در شرکت نفت گاز اروندان و ۲ حلقه در قالب پروژه ای حفر و تکمیل و در اختیار شرکت های متقاضی قرار گرفت.
معاون مدیر عامل شرکت ملی حفاری ایران در عملیات حفاری با اشاره به اینکه این شرکت ۷۵ دستگاه حفاری خشکی و دریایی سبک، سنگین و فوق سنگین دارد، افزود: در مدت پیش گفته ۳۲ دکل در حفاری چاه های توسعه ای، ۵ دکل در حفر چاه های توصیفی، ۲ دکل در چاه های اکتشافی و ۳۵ دستگاه در چاه های تعمیری بکارگیری شد و یک دکل آماده عملیات می باشد.
وی ادامه داد: در زمان حاضر ۱۱ دکل خشکی و ۳ دکل دریایی شرکت در میادین مشترک و ۵۸ دستگاه حفاری خشکی و ۲ دستگاه دریایی در سایر میادین و مخازن نفت و گاز در مدار عملیات قرار دارند.
خوشایند به برنامه ریزی برای افزایش تعداد دستگاه های حفاری سنگین و فوق سنگین خشکی در سال جاری اشاره و خاطر نشان کرد: تاکنون یکی از این دکل ها به ناوگان شرکت ملحق و سه دکل جدید دیگر بتدریج به شمار دکل ها افزوده خواهد شد.
وی درباره جلوافتادگی حفاری و تکمیل چاه ها که اهمیت بالایی از نظر شتاب بخشی در تحقق برنامه ها، افزایش تولید دارد، گفت: در این مدت حفاری ۲۵ حلقه چاه ۴۶۶ روز زودتر از زمان تعیین شده از سوی کارفرما به اتمام رسید که ۴ حلقه آن با ۵۰ روز جلوافتادگی مربوط به مردادماه است.
معاون مدیر عامل شرکت ملی حفاری ایران در عملیات حفاری تعمیر اساسی و روز آمد سازی دکل های حفاری را مورد تاکید قرار دارد و افزود: براساس برنامه ریزی دوره ای، برای امسال بازسازی و ارتقاء کیفی بیش از پنج دستگاه حفاری خشکی و دریایی در دستور کار است.