تغییر مدیریتی در دستگاه های خوزستان بالاتر از میانگین کشوری است/ رشد بالای بیکاری در خوزستان قابل توجیه نیست

به گزارش هورنیوز ؛ آئین تودیع و معارفه مدیرکل کار، تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستا، ظهر امروز در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد.
تغییر مدیریتی در دستگاه های خوزستان بالاتر از میانگین کشوری است
احمد میدری معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی کشور امروز در مراسم تودیع و مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان با اشاره به اینکه افراد متنفذ و صاحب منصب فشار زیادی برای ورود افرادی خارج از مجموعه به وزارتخانه را دارند، اظهار کرد: یکی از اصولی که به شایسته سالاری در وزارتخانه تعاون کا و رفاه اجتماعی کمک می کند، همین امر است.
وی با بیان اینکه در انتصاب ها نباید به قومیت گرایی و مذهب مدیران توجه کرد، افزود: اگر این اصول رعایت شود بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد.
میدری با اشاره به اینکه مجامع به اصل شایسته سالاری کمتر توجه می کنند، یادآور شد: عدم پایبندی به اصول یکی از مشکلات در شرکت های خوزستانی است از همین رو استاندار باید مبنایی برای شایسته سالاری تدوین کند.
وی یکی از ویژگی های مدیریتی در استان خوزستان، تغییرات سریع مدیریتی دانست و گفت: باید در این خصوص چاره اندیشی شود زیرا استان خوزستان شرایط بسیار پیچیده ای دارد و به اندازه اصفهان صنعتی، به اندازه سیستان و بلوچستان امنیتی و به اندازه هرمزگان دارای مسائل سواحلی است.
معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی کشور خاطر نشان کرد: هیچ استانی به اندازه خوزستان دارای شهرهای بالای ۱۵۰هزار نفر جمعیت است که مدیریت این شهرها با چالش های متعدد سیاسی، اجتماعی و اقتصادی همراه است.
وی عمر شهرداران اهواز و استانداری های خوزستان پس از انقلاب را ۱۸ ماه بیان کرد و گفت: باید در این خصوص نتیجه مشخصی گرفت تا با راهکارهایی مانند تنفیذ اختیارات از مرکز بخشی از این مشکلات حل شود.
رشد بالای بیکاری در خوزستان قابل توجیه نیست
همچنین آیت الله سید عبدالحسن حسن زاده امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه امروز مهم ترین عمل صالح ایجاد اشتغال است، اظهار کرد: بیشتر ارزش های دینی مانند ازدواج، اخلاق در جامعه، جلوگیری از مفاسد، ایجاد نشاط در جامعه به عنوان یکی از رسالت های دینی ، امنیت پایدار در کشور و کارآمدی نظام دینی منوط به ایجاد اشتغال است.
وی با اشاره به اینکه سفارشات مقام معظم رهبری درخصوص اشتغال جوانان باید سرلوحه کار تمام مدیران قرار گیرد، افزود: اگر مسئولی باوجود بیکاری جوانان شرمنده نباشد نشان از آن دارد که روح مسئولیت پذیری در او وجود ندارد.
آیت الله حسن زاده با بیان اینکه بهترین نوع اشتغال، اشتغال خَرد است، تصریح کرد: نباید به دنبال پروژه های کلان و اشتغالزایی همزمان هزار نفر بود.
وی مهم ترین بخش اقتصاد مقاومتی را اشتغال عنوان کرد و یادآور شد: در ایجاد اشتغال نباید متکی به بخش دولتی بود چراکه بیش از ۹۰درصد آن اشتغال کاذب است. افرادی بیش از نیاز شهرداری بر این سازمان تحمیل و حقوق های خوب دریافت می کنند اما مستضعف ترین قشر یعنی رفتگران چندین ماه حقوق دریافت نمی کنند.
امام جمعه موقت اهواز با اشاره به اینکه باید به دنبال اشتغال پایدار بود، خاطر نشان کرد: باید با ایجاد جاذبه به سمت بخش خصوصی رفت که این امر با برداشتن موانع پیش روی این بخش و ایجاد سود حاصل می شود.
وی ادامه داد: در استان خوزستان قوانین دست و پاگیر و بروکراسی اداری بسیار است به طوریکه اگر سرمایه گذاری قصد صادرات داشته باشد باید زمان زیادی را صرف کسب مجوزها صرف کند.
آیت الله حسن زاده اظهار کرد: یکی از معضلات جدی در استان خوزستان موانع پیش روی سرمایه گذاران بخش خصوصی است. متآدسفانه در چند سال گذشته آمارهای ارائه شده چندان قابل اعتماد نیست حتی آمارهایی هم که به درستی بیان می شود نیز مبنای اعتماد نیست چراکه شاخص ها تغییر پیدا می کنند.
وی درخصوص مهارت آموزی از طریق مراکز فنی و حرفه ای تصریح کرد: آگاهی بخشی درستی از سوی مراکز به مردم انجام نشده است.
امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه بحث اشتغال منطقه ای باید حل شود، گفت:باید مشخص شود چقدر ازبحث اشتغال بومی در استان به صورت علمی قابل حل و چه میزان آن شعار برای بهره مندی مسئولان است.
وی با اشاره به اینکه شهرهای استان خوزستان به هم مرتبط هستند، افزود: مسئولان باید درمورد اشتغال های بومی با مردم صادق باشند.
آیت الله حسن زاده با انتقاد از آمار بالای بیکاری در استان تصریح کرد: باتوجه به منابع بی شمار در استان خوزستان، آمار بیکاری قابل قبول نیست.اگر سرمایه های خوزستان مانند آب، کمتر در اختیار استان قرار گیرد و نرخ بیکاری افزایش یابد قطعا فجایعی بزرگ در استان رخ خواهد داد.