صفایی از دلایل شخصی برکناری اش گفت/ عدم مهارت آموزی علت بیکاری جوانان خوزستانی

به گزارش هورنیوز – هوشمند صفایی مدیرکل سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان در مراسم تودیع خود که امروز در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با اشاره به اینکه هیچگاه به هیچ شخصی بی احترامی نکرده است و هر چه بوده بنا بر اقتضائات کاری بوده، اظهار کرد: در بیش از دو سال و نیم که از زمان تصدی من بر این پست می گذرد تلاش کردم تا مفید واقع شوم.

وی با اشاره اینکه ما حول محور اشتغال کار کردیم، گفت: علاوه بر دستورات و برنامه هایی که از وزارتخانه باید اجرا می کردیم تلاش شد تا ایده های نو را با توجه به ضرورت های استانی ارائه دهیم.

صفایی با بیان اینکه در کارگروه اشتفال استان چندین طرح جدید را ارائه دادیم که برخی به نتیجه رسید و برخی دیگر هم درحال اجرا است، تصریح کرد: براساس ظرفیت های استانی و بدون منابع مالی حرکت اشتغال را تسریع ببخشیم.

وی ادامه داد: کاریابی های غیردولتی رابط بین مردم و دولت هستند و قانون گذار وظایفی برای آنها تعیین کرده است ، در استان ما باوجود آنکه ۳۵ کاریابی وجود داشت اما غیرفعال بودند از همین رو باتوجه به روح قانون تلاش شد تا این کاریابی ها احیاء شوند.

مدیرکل سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان گفت: شناسایی فرصت های شغلی از طریق این کاریابی ها نیازمند آن بود تا مدیریت عالی استان نیز در جریان امور قرار بگیرد از همین رو چندین جلسه باحضور استاندار سابق برگزار و نتیجه آن تصویب یک بخشنامه بود.

وی با بیان اینکه بر اساس این بخشنامه تمام مؤسسات دولتی و غیردولتی موظف شدند که نیروهای مورد نیاز خود را از طریق کاریابی های غیر دولتی جذب کنند، خاطر نشان کرد: هدف ما این بود که عدالت در ارائه فرصت های شغلی جوانان را اجرا کنیم تا بیکاران براساس تاریخ ثبت نام و تقاضای اشتغال، جذب شوند.

صفایی هدف دوم را یکپارچه سازی اشتغال جوانان دانست و یادآور شد: در کشور ما اشتغال مسئول مشخصی ندارد از همین رو همه دستگاه ها باید همکاری کنند، هر آماری ارائه می شود بنا بر تجربه می تواند مستند باشد.

وی افزود: امسال ۱۵ هزار فرصت شغلی به کاریابی ها اعلام شد اما به کارگماری ها حدود ۵ هزار نفر بود چرا که نیروی ماهر و کارآزموده در بخش های مورد نیاز وجود نداشت که همین امر نشان از ضرورت توجه به آموزش های فنی و حرفه ای دارد.

مدیرکل سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان با اشاره به اینکه از ابزار تعاونی ها به خوبی استفاه شده، عنوان کرد: باتوجه به طرحی که در کارگروه ساماندهی صادرات استانداری تصویب شد، برای تعاونی ها آئین نامه ای تهیه و کار به سمت مناطق مرزی و تعاونی های مردمی پیش رفت.

وی با بیان اینکه تعاونی های مرزی نمونه بارز اقتصاد مقاومتی هستند، تصریح کرد: اگر تعاونی ها مورد حمایت قرار گیرند می توانند باعث به حرکت درآمدن چرخه اقتصاد مقاومتی شوند، در اقتصاد مقاومتی دو مؤلفه مشارکت مردم و حمایت از کارآفرینان بسیار اهمیت دارد.

صفایی ادامه داد: توسعه تعاونی ها بهترین روش برای مشارکت مردم در بحث اقتصاد مقاومتی است از همین رو ۱۲ تعاونی مرزنشینان صنفی ایجاد شد.

وی خاطر نشان کرد: باوجود آنکه ما مسئول ایجاد اشتغال نیستیم بلکه ناظر اشتغال و آمارها هستیم اما با این وجود حدود ۵ طرح در زمینه اشتغال ارائه داده ایم.

مدیرکل سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان با اشاره به اینکه در حوزه رفاه اجتماعی هم فعالیت های مؤثری صورت گرفته، اظهار کرد: در خصوص معتادان بهبود یافته طرحی در شورای رفاه ارائه و حدود ۳ میلیارد تومان از طریق صندوق کارآفرینی امید، تسهیلات به آنان پرداخت شد.

وی با بیان اینکه اگر باور داشته باشیم هر آمدی، رفتی دارد، جلسات تودیع و معارفه به خوبی برگزار خواهد شد، افزود: از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خواست کردم از آنجایی که فرزندانم در مرکز مشغول به کار هستند و امکان حضور در استان را ندارند، اجازه بازگشت به وزارتخانه را به من بدهند.

 

https://hoorkhabar.ir/617545کپی شد!
105
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.