ایحاد ۱۰۸ هزار مدرسه محیط زیست

هورنیوز – معصومه ابتکار روز جمعه در مراسم اختتامیه دومین مرحله کشوری جشنواره نوجوان خوارزمی که در پردیس شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان برگزار شد، تصریح کرد: در بحث از دست دادن منابع آبی در دورهای به این موضوع بی توجهی شد و متاسفانه رتبه اول دنیا را کسب کردیم.
معاون رئیس جمهور با اشاره به تفاهمنامه و ارتباط خوبی که میان آموزش و پرورش و سازمان محیط زیست در راستای توسعه آموزش های محیط زیست در مدارس شکل گرفته است، عنوان کرد: در خراسان رضوی دبیرخانه مدارس محیط زیست با محوریت تمام موضوعات آموزش و پرورش و توجه به مسائل محیط زیست ایجاد شده است.
وی اظهار کرد: با وزارت آموزش و پرورش دستورالعملی تهیه کردهایم که به زودی ابلاغ خواهد شد و در ۱۰۸ هزار مدرسه آموزشهای محیط زیستی خواهیم داشت.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به اینکه دانشآموزان میتوانند نقش مهمی در فعالیتهای محیط زیستی داشته باشند، گفت: در زمینه فعالیتهای محیط زیستی سازمان دانشآموزان و پیشاهنگان فعالیتهای مناسب و خوبی را انجام دادهاند.
ابتکار عنوان کرد: یکی از ابعاد مهمی که مدیران اولیا و دانشآموزان باید به آن توجه داشته باشند این است که همانقدر که آموزش درسهای کلاسیک مهم است، مهارتهای زندگی که یکی از این مهارتها چگونگی برخورد با طبیعت بوده نیز مهم است.
وی اظهار کرد: اگرچه که وزارت آموزش و پرورش در سال جاری موفق شد رتبه اول جایزه ملی محیط زیست را دریافت کند، اما هنوز اول کار هستیم و باید اقدامات بیشتری انجام دهیم.