وعده محقق نشده دولت در پرداخت خسارت به سیل زدگان خوزستان

به گزارش هورنیوز ؛ فروردین ماه امسال در پی افزایش بارندگی ها، حجم آب ورودی به رودخانه دز افزایش یافت و باعث طغیان آن شد.

در ساعات ابتدایی که شاید این موضوع زیاد مهم و بحرانی به نظر نمی رسید، سدهای تنظیمی موجود در مسیر و همچنین سد عظیم دز دچار سریز شدند.

سرریز سد دز باعث از کنترل خارج شدن مهار آب و وارد آمدن خسارات زیاد به روستاها و زمین های کشاورزی مجاور سد شد.

حجم عظیم آب جاری، به دیگر شهرهای کوچک و حتی اهواز نیز رسید و سبب بالا آمدن آب رودخانه کارون در این شهر شده بود.

شاید یکی از مناطقی که بیشترین خسارت ها را در سیل اخیر در استان خوزستان به خود دید، روستای شعیبیه در نزدیکی شوشتر بود که برای چند روز به زیر آب رفت.

۳۶۸۷۹۹_۳۷۵

پس از این اتفاقات، حسن روحانی رئیس جمهور که در سفر ترکیه به سر می بُرد در تماسی تلفنی با اسحاق جهانگیری معاون اول خود، در جریان تازه ترین اقدامات اجرایی در استانهای درگیر سیل قرار گرفت.

وی دستورات لازم را برای بکارگیری همه امکانات جهت رفع فوری مشکلات سیل زدگان و روستاهای درگیر سیل، صادر کرد.

رئیس جمهور بسیج همه امکانات برای مدیریت سیلاب ها را ضروری خواند و با تاکید بر گزارش دهی و اطلاع رسانی به موقع به مردم، از همه دست اندرکاران در استان‌های مذکور خواست با آمادگی کامل تمهیدات و پیش بینی های لازم را انجام و با مسئولان مربوطه همکاری کنند.
پرداخت خسارت حتمی است
عبدالحسن مقتدایی استاندار پیشین خوزستان در این خصوص، خبر از پرداخت خسارت سیل زدگان توسط دولت داد.
مقتدایی با حتمی بودن پرداخت خسارت عنوان کرد: افرادی که در سیلات اخیر خوزستان خسارت دیده اند، خسارت دریافت می کنند.
نامه خبرگان به رئیس جمهور
آیت الله محسن حیدری در خطبه های نماز جمعه اهواز اظهار کرد: نامه هایی از طرف خبرگان خوزستان به منظور پرداخت خسارات سیل زدگان، خطاب به هیئت رئیسه مجلس خبرگان و رئیس جمهور ارسال شده است.
وی افزود: نمایندگان مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در این نامه بر پرداخت خسارت سیل زدگان تاکید نموده اند.
دولت موضوع را جدی بگیرد
سید راضی نوری نماینده مردم شوش در مجلس با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامه ریزی تا این لحظه جهت پرداخت خسارت تأمین اعتبار نکرده است، گفت: خواسته ما این است که دولت این موضوع را جدی بگیرد، بسیاری از کشاورزان و مردم مناطق سبل زده اراضی خود را بیمه کرده بودند و اگر هم بیمه نبودند، زندگی و امرار معاش آنها توسط همین دام‌ها و زمین‌های کشاورزی بود و به همین جهت باید خسارت‌ها در اسرع وقت پرداخت شود.
چهار ماه گذشت، اما…..
از زمانی که سیل به خانه ها، زمین های کشاورزی و مردم خوزستان خسارت وارد کرد، بیش از چهارماه می گذرد اما دولت علیرغم وعده ها برای جبران و پرداخت خسارات ناشی از سیل، تا کنون اقدامی نکرده است.
در این حادثه سطح وسیعی از زمین های کشاورزی، تعداد بالایی از دام ها و احشام روستائیان و همچنین درصد قابل توجهی از زیرساخت های استان خسارت دیدند اما ظاهرا اقدامات دولت در همان روزهای ابتدایی و برای تسکین موقت آلام مردم خسارت دیده بوده است.
دولت یازدهم می بایست به وعده های خود در این خصوص عمل نمایند و خسارت های وارده به یکی از محرومترین استانهای کشور را جبران کند.
استاندار جدید خوزستان نیز این وظیفه را دارد تا با پیگیری مجدانه این موضوع، نسبت به تسریع در پرداخت خسارات اقدام نمایند.
شرمنده مردم شدیم!
احمد سیاحی معاون عمرانی استاندار خوزستان، با بیان اینکه در مسائل بحرانی باید در کنار مردم باشیم، اظهار کرد: خسارت های سیل ما را شرمنده مردم دزفول، اندیمشک، اهواز و شعیبیه کرده و با اینکه بسیاری از مسئولان از مناطق سیل زده بازدید داشتند و قول های مساعدت دادند، اما این قول ها هنوز عملی نشد.
https://hoorkhabar.ir/617127کپی شد!
126
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.