ایستگاه بهارستان (۱)

به گزارش هورنیوز: در هفته ای که گذشت، مجلس دو جلسه ی علنی در هفدهم و بیستم مرداد برگزار نمود و جلسات کمیسیونها هم طبق معمول برقرار بود. مشروح مذاکرات مجلس در این روزها نشان از تحرک هدفمند چند نماینده در بررسی طرحها و لوایح بوده که در پایان منافع استان آنها در تصویب برخی طرح و لایحه ها گنجانده شده است.

 

و اما بعد…

یکشنبه هفدهم مردادماه

در این روز جلسه علنی مجلس بیشتر به انتخاب نماینده یا نمایندگانی در شوراهای تخصصی کشور و کمیته ها کشوری سپری شد و متاسفانه هیچ خوزستانی نتوانست به کمیته یا شورای خاصی راه یابد، یا حتی خود را کاندید این سمت نماید و همانند شورای عالی آب کشور که سالها به رغم کثرت در کمیسیونهای انرژی و کشاورزی از داشتن یک نماینده در این شورای بسیار مهم محروم مانده اند.

 

همچنین در اصل ۴۴ که مربوط به خصوصی ساز است، با توجه به بحرانهای موجود در صنایع خوزستان نظیر گروه ملی، نیشکر هفت تپه، فولاد خرمشهر و فولاد شادگان نمایندگان خوزستان میتوانستند به رایزنی در سطح مجلس در کمیته تخصصی کشوری اصل ۴۴ انتخاب شوند. اما بعلت اینکه در سطح مجلس و در جلسات علنی حضور فعالی ندارند بل طبع مشهوریت لازم را کسب نمیکنند، در نتیجه نمی توانند رای لازم را بدست آورند. البته انتخاب عامر کعبی نماینده مردم آبادان در شورای بیمه یک امتیاز بود که نمی توان از آن گذشت.

 

از این رو تنها خبر خوش برای خوزستانیها انتخاب علی ساری نماینده اهواز در کمیته بررسی برنامه ششم توسعه بود که شاید جبران ناکامیهای این نماینده متخصص در عضویت کمیسیون انرژی باشد، که به ناحق و با توجه به مسائل پشته پرده او را از این کمیسیون دور نمودند.

در بخشی دیگر و در کمیسیون انرژی که اکثریت آنها هم خوزستانی هستند، دعوت از وزیر نیرو و اعتراض به عقد قرارداد با شرکت سرمایه گذار نیروگاه برقی یونیت انتر نشنال ترکیه که مفصلاً در آینده به آن خواهیم پرداخت انجام شد.

البته باید در نظر داشت فشار برای مطالبه از وزرا با به چالش کشاندن کارهای عام المنفعه نظیر احداث نیروگاه ها توسط این شرکت ترکیه ای زیاد منطقی نیست، زیرا یکی از این نیروگاهها در اهواز احداث میشود. و صد البته وزارت نیرو نقاط ضعف دیگری دارد که برای مطالبات بر زمین مانده مردم خوزستان می توان از آنها استفاده نمود. (سد گتوند – خروج زهکشهای دشت آزادگان و تعرفهای اب شرب مردم)

 

 چهارشنبه بیستم مرداد ماه

مهتمرین موضوعی که ارتباط مستقیم هم با خوزستان در صورت تصویب نهائی خواهد داشت، طرح جامع توسعه و عمران روستایی بود که در این روز با پیشنهاد نماینده مردم تبریز با یک فوریت تصویب شد. در این میان می توان پرسید که آیا روزی خواهد رسید که یک خوزستانی طرحی در مجلس ارائه کند و تصویب شود؟

البته در این روز متاسفانه هیچ نماینده خوزستانی در دستور کار مجلس مشارکت نداشته و امیدواریم در هفته های آتی از ایشان تحرکاتی مشاهده نمائیم.

 

همچنین نماینده فعال این هفته مجلس فلاحت پیشه نماینده اسلام آباد غرب بود که حضور فعال در دستور کار مجلس داشت و شایسته نمره ۲۰ این هفته مجلس میباشد.

 

در تذکرات نیز هفته خاموشی برای نمایندگان خوزستان بوده، شاید نمایندگان در حوزه انتخابیه خود مشکلی مشاهده نکردند، گرچه این تذکرات به اندازه حضور فعال در صحن مجلس تاثیر گذار نمی باشد.

در نطقهای خارج دستور و نطقهای هفتگی نیز موردی از فعالیت نمایندگان خوزستانی منعکس نگردید. گرچه این نطقها هفتگی روتینی بوده و طبق نوبت به نمایندگان وقت داده میشود البته برای دولت زیاد الزام آور نیست و فقط جنبه مشورتی یا تبلیغاتی دارد.

 

در پایان می توان گفت، مجموعه فعالیت های نمایندگان خوزستان در هفته ای که گذشت قابل قبول نبوده و نمی توان به فعالیت این ۱۸ نماینده نمره قبولی داد. امید است با ادامه این گزارشات در هفته های آتی سبب شویم این عزیزان تحرکاتی داشته باشند و آنها را منعکس نمائیم.

https://hoorkhabar.ir/615308کپی شد!
215
۱
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • شادگان این بخش از خبرگزاری خیلی خوبه..ادامه بدید
منتشر شده۱