بهره برداری از فولاد کاوه در شهریورماه

هورنیوز – ولی‌الله حیاتی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان گرامی‌داشت یاد و خاطره شهیدان خبرنگار و تبریک این روز به اصحاب رسانه، اظهار کرد: رمز و راز توسعه شهرستان خرمشهر وحدت است که خوشبختانه این وحدت در میان مسؤولان شکل گرفته است.

حیاتی گفت: شرکت فولاد کاوه تا پایان شهریور ماه به بهره‌برداری خواهد رسید که در آن حدود ۶۰۰ نفر به صورت مستقیم مشغول خواهند شد.

وی در رابطه با سهم شهرستان خرمشهر از ارزش افزوده نفت و گاز بیان کرد: برای بحث سهم شهرستان خرمشهر از ارزش افزوده نفت و گاز، پیگیری و جلساتی را انجام دادیم و به‌دنبال آن هستیم، ارزش افزوده نفت و گاز در گذشته در تهران خرج می‌شد.

فرماندار ویژه خرمشهر در رابطه با شرکت تاسیسات دریایی خرمشهر تصریح کرد: تاسیسات دریایی زیرساخت‌های کافی دارد، که ما به‌دنبال پیگیری‌های لازم برای ایجاد کار و اشتغال در آن هستیم.

https://hoorkhabar.ir/614849کپی شد!
82
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.