زخم کهنه، سرباز مانده است/ راز برکناری مقتدایی همچون لبخند ژکوند شده؟!

به گزارش هورنیوز: بمب خبری دومین ماه سال ۹۵ برکناری عبدالحسن مقتدایی استاندار خاص خوزستان بود که مورد توجه اکثریت رسانه های کشور قرار گرفت. بصورتیکه که بیش از صد خبر از این استعفا یا برکناری در فضای رسانه منعکس شد و فعالین سیاسی اجتماعی هرکدام به نحوی تحلیلی در این مورد منتشر نمودند.
در این میان بحثی که تا به امروز مجهول مانده، دلیل استعفا یا برکناری استاندار سابق خوزستان است که همچنان رازآلود مانده و امید است دلایل این جابجایی در آینده بصورت شفاف برای شهروندان خوزستانی اعلام شود.
در همین راستا رحمانی فضلی وزیر کشور، دوشنبه هجدهم مردادماه به خبرنگار هورنیوز گفت: مقتدایی چندین بار تقاضای استعفا داده بود که بالاخره بعد از انتخابات من با استعفای وی موافقت کردم در حالیکه ما از عملکرد آقای مقتدایی راضی بودیم.
رحمانی با رد این مسئله که رئیسجمهور خواستار جابجایی استاندار خوزستان شده است، افزود: اگر رئیسجمهور یا من درباره تغییر استاندار به جمعبندی برسیم این تغییر انجام میشود. تاکنون همه موارد جابجایی را خودم تشخیص دادم و درباره آن تصمیم گرفتم و رئیسجمهور دستور جابجایی نداده است اما تقاضای رسیدگی به عملکرد استانداران را داشته است.
لازم به توضیح است، چندی پیش در مراسم معارفه استاندار جدید خوزستان، عبدالحسن مقتدایی آخرین سخنان خود را اینگونه بیان کرد و گفت: امام خمینی ره به شاه برای رفتن ۱۰ روز وقت دادند اما به من مادر مرده ۱۰ ساعت هم فرصت داده نشد.
مقتدایی با اشاره به شایعات مربوط به بازنشستگی و استعفای خود تاکید کرد: اینکه عنوان می شود مقتدایی بازنشسته شده منتفی است و برکناری من با اراده رئیس جمهور بوده است در حالیکه در تاریخ اول آذرماه ۹۵ من بازنشسته خواهم شد.
وی ادامه داد: با روحانی اختلافات استراتژیک دارم و با اراده وی من برکنار شدم .
به گزارش هورنیوز استعفا یا عزل مقتدایی به معمایی پیچیده همچون “لبخند ژکوند” تبدیل شده و این تناقضات در گفتار مسئولین باعث شده که خوزستانی ها به خبرهای رسانه های شناسنامه دار هم دیگر توجه نکنند. امید است در نشستی طرفهای درگیر موضوع همراه با رسانه ها این معمای پیچیده را حل نمایند.
پی نوشت
تابلوی زن رنسانسی که با لبخند رازآلودش قرنها تاریخدانان و دوستداران هنر را مسحور خود کرده، معروفترین نقاشی در تاریخ هنر جهان محسوب میشود. حتی افرادی که سررشتهای از هنر نقاشی ندارند، «مونالیزا» را میشناسند و از سرّ «لبخند ژکوند» شنیدهاند.