قصه پر غصه محرومیت مدارس استان، در سایه کمک قطره چکانی مدیران؟!

به گزارش هورنیوز – ضرورت توجه به آموزش و پرورش و فراهم ساختن امکانات مطلوب در جهت اعتلای دانش استان بر هیچ کس پوشیده نیست. اما باوجود بیان این کمبودها در فواصل و جلسات مختلف تاکنون چاره ای در این خصوص اندیشیده نشده تا مردم و رسانه ها بارها به تکرار مکرراتی بپردازند که گویا هیچ گوش شنوایی برای آنها وجود ندارد.

 

شاید کسی تصورش را نکند در برخی نقاط حاشیه ای خوزستان “استانی” که از بیرون دل می برد اما از درون وضعیت آموزشش دل می ترکاند، هنوز مدارسی وجود داشته باشد که دانش آموزان و معلمانش از ساده ترین وسایل آموزشی و رفاهی مانند وسایل سرمایشی، روشنایی مطلوب، تخته های درس و… بی بهره هستند.
محرومیت دانش آموزان حاشیه نشین خوزستانی در کنار چاه ها و لوله های نفت حالا به قصه پر غصه ای تبدیل شده که بیش از درس معلمان، درس تبعیض را به دانش آموزان دیکته می کند و این امر جزء با عزم جدی همه مسئولان و همت جمعی رفع نخواهد شد.

 

شرایط در مدارس شهرها از جمله کلانشهر اهواز نیز چندان خوشایند نیست و کمبود شدید امکانات اولیه در مدارس دولتی بیداد می کند. کولوهای قدیمی، دیوارهای خراب و رنگ و رو رفته، آبخوری های کثیف، سرویس های نه چندان بهداشتی و… همه و همه انتظار دانش آموزان برای بازگشایی مدارس را می کشند.

 

قرار گرفتن برخی مدارس اهواز در لیست آثار باستانی
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خوزستان چندی پیش با بیان اینکه قدمت برخی مدارس استان به اندازه ای زیاد است که در لیست آثار باستانی قرار گرفته اند، گفت: این مدارس علاوه بر مناطق حاشیه ای حتی در مرکز شهر اهواز هم هستند؛ مدارسی که عمر مفید آن‌ها به پایان رسیده است و به دلیل عمر طولانی در فهرست آثار باستانی قرار گرفته‌اند که اداره میراث فرهنگی اجازه تعمیر آن‌ها را نمی‌دهد.

 

عدم اهتمام ادارات در پرداخت بدهی های آموزش و پرورش
محمد تقی زاده مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در جلسه شورای آموزش و پرورش با انتقاد از عدم همکاری ادارات و شهرداری ها در پرداخت بدهی خود به این اداره،

اظهار کرد: از سال ۷۱ تاکن.ن مطالبات آموز ش و پرورش استان پرداخت نشده است.
وی افزود: این بدهی ها بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان است که با پرداخت آنها بخش عمده ای از مشکلات ما حل خواهد شد.

 

مسئولان در پرداخت سهم آموزش و پرورش قطره چکانی عمل نکنند
غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان نیز با انتقاد از عملکرد جزیره ای مسئولان و عدم پرداخت معوقات به اداره آموزش و پرورش، خاطر نشان کرد: رخی مدیران برای تحصیل فرزندان خود هزینه می کنند اما حاضر نیستند که مطالبات آموزش و پرورش را بپردازند و یا قطره چکانی پرداخت می کنند.

 

وی با اشاره به اینکه کودکان و نوجوانان زیادی هستند که استعدادشان از فرزندان ما بیشتر است اما امکانات کافی برای پرورش استعداد های خود ندارند، گفت: آموزش و پرورش یعنی تلاش برای بالا بردن سطح علمی و فرهنگی استان و قضاوت ما بر این اساس صورت می گیرد.

 

شریعتی یادآور شد: رئیس شورای آموزش و پرورش خوزستان ادامه داد: بخش عمده ضعف سیستم آموزشی به علت جزیره ای عمل کردن در استان است. برای پرروش نسلی پویا و داشتن مدیران جامعه نگر و توسعه یافته باید همه ادارات و سازمان ها به آموزش و پرورش توجه کنند.

 

به گزارش هورنیوز: چهل روز دیگر تا آغاز مدارس فرصت باقیست و در این مدت انتظار می رود اداره کل آموزش و پرورش، استانداری و مسئولان با دغدغه قرار دادن این امر بخشی از مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری دانش آموزان را حل نمایند، چراکه با ادامه روند پیش رو و عملکرد قطره چکانی مدیران نمی توان انتظار آینده ای روشن برای فرهنگ و آموزش استان را داشت.

https://hoorkhabar.ir/614497کپی شد!
130
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.