داشتن مسکن برای طبقه متوسط مردم یک رویاست/ تحمیل هزینه اضافی بر مردم غیرقانونی است

به گزارش هورنیوز ؛ نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی صبح امروز با حضور استاندار خوزستان در محل استانداری خوزستان برگزار شد.

در این نشست غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان با اشاره به اخذ درصد اضافه برای ثبت اسناد املاک توسط اداره ثبت، اظهار کرد: این خدمت که اکنون برونسپاری شده است، نباید درصد حق ثبت آن را ادارات دولتی مجدداً اخذ نمایند.

وی افزود: دریافت این هزینه ها از مردم حق الناس و اشکال قانونی و شرعی دارد و نباید باعث تحمیل بار مضاعف مالی بر مردم شود.

استاندار خوزستان گفت: دریافت مجدد این هزینه ها توسط ادارات دولتی، علاوه بر فشار مالی بر مردم، باعث ایجاد تورم خواهد شد، در شرایط فعلی اقتصاد کشور، با اینگونه دریافت هزینه ها نمی توان از رکود عبور کرد.

_PMS2901

شریعتی عنوان کرد: دریافت هزینه مضاعف نقشه برداری توسط نظام مهندسی و اداره ثبت اسناد، امری کاملاً غیرقانونی است.

نماینده عالی دولت در استان خوزستان خاطرنشان کرد: هرگونه تفاهم نامه ای که باعث ایجاد بار مالی برای مردم شود، نیاز به تایید دولت و تصویب مجلس دارد لذا اینگونه تفاهم نامه ها غیرقانونی است.

غلامرضا شریعتی با اشاره به قدرت خرید مسکن توسط مردم عنوان کرد: متاسفانه امروزه داشتن یک باب مسکن برای طبقه متوسط مردم یک رویاست.

در ادامه این جلسه موضوع مشکل حق بیمه کارگران ساختمانی مطرح شد.

استاندار خوزستان با اشاره به این موضوع تصریح کرد: کارگران ساختمانی از قشر ضعیف جامعه هستند که در تامین مخارج زیر خط فقر خود نیز عاجزند، لذا باید مشکل بیمه این کارگران با تسهیلات ویژه از سوی تأمین اجتماعی حل شود.

_PMS2992

شریعتی در خصوص تخلف برخی اصناف که با نام کارگران ساختمانی اقدام به رد کردن بیمه می شوند، عنوان کرد: این موضوع واقعاً جای تعجب دارد و سازمان تامین اجتماعی باید این موضوع را بررسی و با متخلفان به شدت برخورد کند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: صنعت مسکن صنعت مادر و موتور محرک اقتصاد کشور زیرا حداقل ۹۰ شغل را درگیر خود می کند که باعث ایجاد اشتغال می شود.

استاندار خوزستان گفت: مسکن در استان شاهد رکودی چندساله شده است.

 

برخی قوانین، مانع حوزه مسکن شده اند

همچنین در این نشست فرشید پورحاجت رئیس احمن انبوه سازان مسکن استان خوزستان ضمن بیان مشکلات و موانع متعدد انبوه سازان اظهر کرد: بخش خصوصی در ۱۰ سال گذشته مشکلات زیادی داشته و ناامید شده است.

وی افزود: در دولت قبل شورای مسکن به شورای مسکن مهر تبدیل شده و متاسفانه حجم عظیمی از به پایان نرسیده که می توان گفت سرمایه های ملی در بیابان ها دفن شده اند.

پورحاجت عنوان کرد: متاسفانه در ۱۰ سال گذشته به ساخت و ساز شهری توجهی نشد درحالی که بخش عمده ای از ساخت و سازهای استان، در بخش شهری است.

_PMS2903

رئیس انجمن انبوه سازان مسکن استان خاطرنشان کرد: کلانشهرهای کشور امروز به سیب درون گندیده تبدیل شده اند که در استان ما این وضعیت به دلیل بافت حاشیه ای و سکونت گاه های غیررسمی گسترده که ۸ درصد از سهم کشور را دارد، بدتر است.

وی ادامه داد: با این وجود، استان خوزستان در سه ماهه آخر سال گذشته، بعد از اصفهان، تهران و شیراز، با اختلافی ناچیز در رده چهارم صدور پروانه ساخت قرار دارد.

پورحاجت افزود: برخی از قوانین مانند قانون پیش فروش ساختمان، قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی و.. در کشور باعث ایجاد مشکلات و موانع در حوزه مسکن استان شده است.

رئیس انجمن انبوه سازان مسکن خوزستان تاکید کرد: بخش مسکن و ساختمان به عنوان پیشران اقتصادی، ۱۸ درصد اقتصاد کشور، ۲۷ درصد از تراکنش مالی کشور در این حوزه قرار داد.

_PMS3017

_PMS3109

_PMS2907

_PMS3071

_PMS3161

_PMS3200

 

https://hoorkhabar.ir/614495کپی شد!
126
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.