رسانه های استان را دریابید/ خوزستان نیازمند نگاه ویژه در مسائل فرهنگی و ورزشی است/ استاندار: از نقد استقبال می کنم

به گزارش هورنیوز – روز گذشته نخستین جلسه هم اندیشی مدیران مسئول و صاحبان امتیاز رسانه های استان با استاندار خوزستان درخصوص مسائل گوناگون  در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

 

در ابتدای جلسه هومن خورشید مدیر روابط عمومی استانداری خوزستان ضمن خوش آمدگویی به مدیران رسانه ای گفت: امیدواریم جلسات مشترک با اصحاب رسانه مستمر باشد تا از نظرات انها در مسائل گوناگون بهره مند شویم.

 

سازمان امور مالیاتی شأن سرمایه گذاران را رعایت نمی کند

غلامرضا فروغی نیا صاحب امتیاز روزنامه صبح کارون با اشاره به انتخاب شریعتی در سال سوم دولت یازدهم به سمت استانداری خوزستان و خطاب به وی گفت: بنظر می رسد اولویت شما در فرصت باقی مانده مباحث اقتصادی است.

 

وی با اشاره به بحران اشتغال و لزوم توجه به تولید بیان کرد: سیاست ها باید بر مبنای نگرش اقتصادی مدیریت شود اگر واقعا نگاه اقتصادی و نه حسابداری باشد، انتظار می رود سازمان های زیر مجموعه استانداری نیز همین رویکرد را ادامه دهند.

 

فروغی با بیان اینکه خوزستان نیازمند جذب سرمایه است اما باید سختی معیشت و مشکلات زیست محیطی را در نظر گرفت، ادامه داد: سؤال اساسی اینجاست مزیت های سرمایه گذاری چگونه است؟ آیا سرمایه های موجود را حفظ می کنیم که اکنون به دنبال جذب سرمایه گذار هستیم؟

 

وی یادآور شد: در شرایط رکود اقتصادی تولید کنندگان باید سرمایه در گردش را در اختیار داشته باشد تا بتواند دست کم در زمینه تولید نقش داشته باشند در غیر این صورت دچار مشکل می شود. اما درحال حاضر از درآمد ۹۵۰هزار میلیارد تومانی بودجه کشور بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان آن بدهی است که تنها ۲۰۰ میلیارد آن به سیستم بانکی کشور است.

 

صاحب امتیاز روزنامه صبح کارون خاطر نشان کرد: سازمان امور مالیاتی برای جبران کمبود بودجه کشور بیش از ۲۵درصد مازاد سهمی که دولت تعریف شده از مؤدیان و از بخش سرمایه در گردش دریافت می کند.

 

وی با اشاره به اینکه سازمان امور مالیاتی شأن مؤدیان و سرمایه گذاران را رعایت نمی کند، افزود: سازمان امور مالیاتی به دنبال تحقق درآمد و وصول کارانه هستند.

 

فروغی ضمن انتقاد از رویکرد این سازمان اظهار کرد: آموزش در سازمان مالیاتی استان برمبنای حسابداری و پلمپ واحدهای تولیدی است نه اقتصاد مقاومتی چراکه در اقتصاد مقاومتی برای حفظ سرمایه های درگردش برنامه ریزی شده است. در چهار سال گذشته از بین ۳هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی بیش از یکهزار و ۳۰۰ واحد به دلیل عدم سرمایه در گردش و برخی نیز روانه زندان شدند.

 

وی با بیان اینکه استاندار باید نظارت جدی بر عملکرد سازمان امور مالیاتی استان داشته باشد، بیان کرد: اقداماتی در این سازمان انجام می شود که به هیچ عنوان به صلاح اقتصاد استان نیست از همین رو باید در این خصوص نظارت بیشتری باشد.

 

استان خوزستان نیازمند نگاه ویژه در مسائل فرهنگی و ورزشی است

علی بهمن مدیر مسئول سایت خبری تحلیلی هورنیوز با اشاره به معضلات جدی فرهنگی در استان عنوان کرد: سال گذشته بیش از ۵۰ نفر در اثر نزاع های دسته جمعی و درگیریهای مختلف در استان کشته شده اند اما در پایان سال کسی از مسئولین نگفت که در کار فرهنگی کم گذاشته ایم و طبق معمول همه خوب بوده اند؟!

 

وی ادامه داد: زمانی هم که برای اطلاع از جزئیات حوادث قتل و نزاع با مسئولان تماس گرفته می شود از آن تحت عنوان مسائل امنیتی یاد می کنند و پاسخگو نیستند و پس از چند روز هم به فراموشی سپرده می شود.

 

این فعال رسانه ای افزود: روز گذشته نیز مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان از دو برابر شدن آمار طلاق و قتل طی ده سال خبر داد که این جای تاسف دارد.

 

بهمن ضمن آنکه خواستار انتخاب مدیران فرهنگی شایسته شد، گفت: شرایط تئاتر، سینما و صدا و سیمای استان مطلوب نیست و مخاطبان خود را از دست داده اند که اتفاقات خوشایندی نیست این وضعیت در زمینه مد، پوشاک و کتابخانه های عمومی استان هم وجود دارد این درحالیست که برخی مدیران فرهنگی حتی حاضر به کار میدانی نیستند و حضور در میان مردم و کف جامعه نیستند.

 

وی با اشاره به اینکه استان خوزستان باوجود کمبودهای مالی شدید در حوزه ورزش موفق به کسب رتبه دوم در کشور شد، افزود: در خوزستان باوجود صنایع بزرگ، پتروشیمی و چاه های نفت مبلغ دو میلیارد تومان برای پرداخت به هیئت های ورزشی و ارتقاء سطح ورزش نیست اما سالانه مبالغ هنگفتی به اسم ورزش و فرهنگ توسط دستگاههای دیگر مصرف می شود که هیچ سودی برای ورزش همگانی و قهرمانی ندارد.

 

مدیر مسئول سایت خبری تحلیلی هورنیوز یادآور شد: مقام معظم رهبری بر توجه بیشتر به ورزش همگانی توصیه کرده اند اما در استان ما هیچ برنامه پایداری در این خصوص وجود ندارد و مشخص نیست بودجه های حوزه ورزش همگانی در کجا هزینه می شود.

 

وی از استاندار خواست روزهایی را برای بررسی مشکلات ورزش استان مشخص کند و ادامه داد: در زمان استاندار سابق شورای ورزش و پارلمان ورزشی تشکیل شد اما تنها خروجی آن ارائه آمار از سوی جامعه ورزشی بود و هیچ گونه اعتباری به این بخش تزریق نشد؟!

 

بهمن در پایان از شرایط ساحل کارون گله کرد و گفت: پس از ساخت و سازهای ساحل کارون بازهم سود آن در جیب متمولان شهر می رود و بیشتر مردم استان که در وضعیت نامطلوب اقتصادی قرار دارند از آن بی بهره خواهند بود.

 

استاندار خوزستان مراقب چاپلوسان و دلالان باشد

علی لاری زاده مدیر مسئول سایت خبری رهیاب نیوز خطاب به استاندار خوزستان تأکید کرد: اگر به این نکته توجه کنید که از سوی نظام جمهوری اسلامی به این سمت منصوب شدید قطعا دیگر به هیچ جناح و گروه سیاسی اعم از سکولار، لیبرال، اصلاح طلب، پان عربیسم، خلق و به انحراف توجه نخواهید کرد و این جمله حضرت علی(ع) را که فرمودند” سر فرود بیاورید به اسلام” را سرلوحه خود قرار می دهید.

 

وی افزد: پس از انتصاب شما مطلبی تحت عنوان” چسبیدگان، چاپلوسان و دلالان موانع موفقیت شریعتی در استانداری خوزستان” در سایت رهیاب منتشر شد که این سه گروه همان هایی بودند که با استاندار سابق و اسبق خوزستان هم عکس یادگاری گرفتند و یک شبه چرخشی ۱۸۰ درجه ای داشتند و فاصله شما با حق این سه دسته هستند چراکه اجازه نمی دهند با سه گروه” منتقدین، مردم و نخبگان” ارتباط برقرار گنید.

 

لاری زاده با شااره به اینکه در اطراف شما نیز چنین گروه هایی دیده می شوند، تصریح کرد: برخی رسانه های سینه چاک استاندار سابق و شما از تغییرات در استان خبر می دهند اما باید دانست که کار اجرایی و حزبی دو مقوله جدا هستند از همین رو اگر بنا دارید افراد ذکر شده را بر مردم مظلوم خوزستان مسلط کنید بدا به حال آینده استان.

 

وی خطاب به شریعتی گفت: فراموش نکنید که مسئولیت ها امانتی هستند که باید به دست امانتدار سپرده شوند. دیدارها و ارتباطات شما به صورت چهره به چهره با مردم قابل تحسین است و سنت بد دوران مقتدایی درحال شکستن است اما کافی نیست و باید مدیرانی را که درحاشیه امن و پشت میز هستند را به میدان بیاورید.

 

مدیر مسئول سایت خبری رهیاب نیوز درخصوص بحث انتقال آب به فلات مرکزی و اظهار نظر استاندار خوزستان مبنی بر اینکه با نظر دولت همسو است، عنوان کرد: باتوجه به لابی اصفهانی ها، یزدی ها و کرمانی ها و وزایی که نگاه استانی دارند آیا نباید شما به فکر خوزستان باشد یا آنکه تسلیم نگاه وزراء خواهید شد؟

 

وی ادامه داد: ساخت و ساز در حریم رودخانه کارون در زمان استاندار سابق به بهانه توسعه گردشگری به صورت غیرقانونی افزایش یافت و حال موضع شما دراین خصوص چیست؟

 

لاری زاده گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه بدون هیچ چشم داشتی همواره تریبون بیان خواسته های مردم بوده اند اما هیچگاه زحمات آنها ارزش گذاری نشد اما متأسفانه درکنار آنها، برخی رسانه ها با کمترین مخاطب و تولید محتوا بیشترین بهره های مادی را از ادارات با استفاده از رانت و فریب مدیران کسب می کنند.

 

وی افزود: تواضع نیز اندازه ای دارد به گونه ای رفتار نکنید که برخی احزاب منحله به دنبال مدیریت باشند و فردا شما را بازیچه دست آنها بدانند.

 

 

مردم خوزستان از جاذبه های فرهنگی محروم هستند 

امید حلالی مدیر مسئول روزنانه فرهنگ جنوب سخنان خود را با تأثیرات شبکه های اجتماعی و تحلیل های صورت گرفته درآن آغاز کرد و یادآور شد: درحال حاضر هویت ملی و خرده فرهنگ ها در تعارض با هم قرار گرفته که این کشمکش در فضای مجازی قابل مشاهده است.

 

وی یکی از راه های مدیریت این اختلافات را گسترش موزه ها دانست و افزود: خوزستان به عنوان یکی از تمدن های اصیل ایرانی فاقد موزه است که ضعف بزرگی است درحالیکه مکان های فاخری مانند ساختمان سه گوش، دانش سرای آموزش و پرورش و ساختمان معین التجار وجود دارد.

 

حلالی با اشاره ظرفیت خوزستان در احداث آکواریوم ماهیهای تزئینی گفت: استان اصفهان باوجود مشکلات کم آبی بزرگترین آکواریوم کشور را افتتاح کرده است اما خوزستان با چنین ظرفیتی از این جاذبه ها محروم است.

 

وی کتاب را در خطر فراموشی دانست و خاطر نشان کرد: پیشنهاد شد تا فرهنگ کتاب دست دوم و تبادل کتاب در خوزستان گسترش پیدا کند. دچار فقر فرهنگی هستیم و شرایط سخت آب و هوایی باعث فرار مغزها می شود که اگر در این زمینه اقدامی نشود شرایط بدی پیش خواهد آمد.

 

مدیر مسئول روزنانه فرهنگ جنوب سخنان تشکیل جزیره ها را یکی از واقعیت های کارون دانست و تأکید کرد: اختلاف بین سازمان آب و برق و شهرداری است چراکه سازمان آب و برق هر آنچه که در حریم رودخانه است را متعلق به خود می داند که باید اصلاح شود و مدیریت مقطع رودخانه به شهرداری واگذار شود تا کاربری های گوناگون مانند رستوران های ساحلی، باغ پرندگان و گیاهان تشکیل شود.

 

 

رسانه های استان را دریابید

افشار پرویزی بابادی مدیرمسئول هفته نامه همای خوزستان نیز درخصوص خانه مطبوعات استان توضیح داد: مسئولان این خانه تمایل به کار دارند اما متأسفانه ابزارهای آن را ندارند که باید در اختیار آنها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه وظیفه رسانه افشاگری و انتقاد است، افزود: مدیران را موظف به پاسخگویی کنید چراکه مسئولان آنچنان که باید پاسخگو نیستند.

پرویز بابادی با اشاره به لزوم تقویت رسانه ها تصریح کرد: اداره کل ارشاد خوزستان لیست جامعی از رسانه های مجوزدار ندارد.

وی درمورد کیفیت پایین جاده های استان تأکید کرد: محور اهواز مسجد سلیمان، اهواز سوسنگرد و… قتلگاه هستند.

مدیرمسئول هفته نامه همای خوزستان درخصوص کارگران متروی اهواز گفت: این کارگران در زیر زمین هستند و صدای آنها به جایی نمی رسد چراکه شرکت کیسیون با قدرت خود در حال جولان دادن است.

از نقد استقبال می کنم

غلامرضا شریعتی استانداری خوزستان پس از شنیدن سخنان مدیران مسئول رسانه های استان با بیان لزوم کمک به همدیگر برای توسعه و عمران و آبادانی استان یادآور شد و گفت: لازم است با همدلی، همگرایی، وفاق و ایجاد فضای امن برای سرمایه گذاری و خلق فرصت های شغلی، زندگی بهتر و بدون دغدغه تری در استان برای جامعه فراهم کنیم. استانی که همه ی ظرفیت های مناسب برای کار و تلاش دارد. شاید کم تر جایی در دنیا باشد که همه ی قابلیت ها با هم در یک سرزمین کوچکی مانند استان ما شکل گرفته باشد.

 

او افزود: خداوند تبارک و تعالی همه ی مواهب را به ما داده است تا بتوانیم با شناخت خود، فضای جامعه، فرصت ها و نوع روابط مان با یکدیگر، به جای این که دعوا کنیم و به اتهام بزنیم، با حفظ نظرها و مواضع مان با هم به گفت و گو بنشینیم.

 

استاندار خوزستان اهالی رسانه ها را جزو نخبگان دانست تاکید کرد: باید بتوانیم با حفظ مواضع مان در کنار هم باشیم تا دیگران هم از ما الگو بگیرند و بتوانند در راه توسعه فرهنگی و اقتصادی استان گام بردارند.

 

او خاطر نشان کرد: مواهب و امکانات برای توسعه وجود دارد؛ اگر با هم باشیم و در راه منافع استان و جامعه کوشش کنیم شرایط لازم برای ورود ثروت به استان هم فراهم خواهد شد و می شود آن را محقق کرد.

 

دکتر شریعتی آمادگی خود را برای شنیدن نظرها، راهنمایی ها، توصیه ها و نقدهای اهالی رسانه ها و دیگر هم استانی ها اعلام کرد و گفت: نقدو حتا به فرمایش حضرت امام(ره) تخطئه را موهبت الهی می دانم. از نقد استقبال می کنم. هیچ وقت کاری نمی کنم که جلوی نقد منصفانه را بگیرم. اگرچه ترکیب نقد منصفانه را غلط می دانم. چون ممکن است از نظر من هیچ نقدی منصفانه نباشد اما از نظر منتقد منصفانه باشد. من به نقد احترام می گذارم. آن کسی که مطالب را می خواند خود به منصفانه و غیر منصفانه بودن آن پی می برد و قضاوت می کند.

 

استاندار خوزستان در پایان یادآور شد: هیچ کس در استان بیش از بنده نیاز به راهنمایی و نقد ندارد. چون هیچ کس هم در امور استان هم بیش از بنده اختیار ندارد. چون اختیار دارم پس نیاز به نقد و راهنمایی زیادی هم دارم که کم تر اشتباه کنم. چون اشتباه های بزرگ خسارت های بزرگی به بار می آورد. من این آمادگی را دارم که مورد نقد دوستان رسانه های همگانی قرار گیرم. مطمین هم باشید که به هیچ وجه اهل شکایت نیستم.

 

https://hoorkhabar.ir/612003کپی شد!
96
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.