عبور متراژ حفاری چاه های نفت و گاز از مرز یکصد هزار متر

هورنیوز – مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت روز شنبه (۲۶ تیرماه) در این باره گفت: متراژ حفاری در این مدت با کاربست ۷۴ دستگاه حفاری خشکی و دریایی به ۱۰۳ هزار و ۹۵۹ متر رسید که زمینه حفر ۵۷ حلقه چاه را فراهم آورد.

دکتر ناصر قلی پور افزود: از شمار چاه های حفاری شده در این مدت ۲۱ حلقه توصیفی توسعه ای، یک حلقه اکتشافی و ۳۵ حلقه تعمیری بوده است که در مناطق مختلف کشور بویژه در مناطق نفتخیز جنوب و میدان های مشترک حفاری شد.

وی با اشاره به توانمندی های متخصصان و کارشناسان این شرکت در ارائه خدمات جانبی صنعت حفاری همسو با عملیات حفاری، اظهار کرد: در مدت پیش گفته دو هزار و ۲۵۸ مورد خدمات فنی و ۴۳۰ مورد خدمات ویژه بر روی چاه های در حال حفاری و یا بهره برداری صورت گرفت که تنوع خدمات افزون بر ۲۰ نوع بوده است.

قلی پور در خصوص تقویت ناوگان حفاری شرکت در سال جاری توضیح داد: در اوایل سال دستگاه پیشرفته حفاری خشکی سنگین ۹۵ فتح به ناوگان شرکت افزوده شد و دو دکل حفاری جدید ۷۲ و ۷۳ خشکی سنگین فتح نیز تا پایان نیمه نخست سال به مجموع دستگاه های شرکت اضافه خواهد شد.

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه مراحل ساخت یک دستگاه حفاری فوق سنگین خشکی (۳۰۰۰ HP) نیز توسط یک شرکت داخلی در دست اجراست، گفت: تلاش بر این است که این دکل تا پایان امسال در مدار عملیات قرار گیرد.

قلی پور در ارتباط با بازسازی دکل های حفاری در سال جاری گفت: اورهال و روز آمد سازی دستگاه های حفاری خشکی و دریایی در اولویت برنامه های شرکت می باشد و براین اساس در سال جاری، پنج دکل حفاری خشکی در مدار بازسازی قرار دارد و دستگاه حفاری دریایی شهید رجایی نیز در نوبت بازسازی است.

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران افزود: با توجه به اینکه بازسازی این دکل هزینه های بالایی دارد امیدواریم بتوانیم پس از انجام فرآیند مناقصه بازسازی، همزمان مناقصه انتخاب سرمایه گذار را نیز در دستور کار قرار دهیم.

https://hoorkhabar.ir/610665کپی شد!
59
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.