تشکیل کمیسیون ورزش برای نخستین بار در شورای چهارم/ باشگاه داری ثمره اقتصادی ندارد/ پارلمان ورزشی خروجی نداشته

به گزارش هورنیوز: نشست هم اندیشی باشگاه داران شهر اهواز با مسئولین این شهر روز یکشنبه در سالن جلسات اداره کل ورزش استان خوزستان برگزار گردید. طبق معمول فرماندار جانشین خود را با تاخیر به این جلسه روانه کرده تا رامی علاسوند رئیس شورای شهر اهواز و مظفر علیشائی معاون فنی ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان را در این جلسه همراهی کند.

 

مظفر علیشائی بعنوان میزبان و به رسم معمول ضمن خوش آمدگویی اظهار کرد: در کشورهای دیگر سیستم ورزش به وسیله مردم هدایت و راهنمایی می شود و حاکمیت نقش زیادی در آن ندارد اما این موضوع در کشور ما جاری نشده است.

 

وی افزود: از دلایل عدم اجرای این سیستم در کشور ما نبود اتحادیه های قوی برای شناسایی توانمندی ها و تبدیل آنها به قانون است.

 

علیشائی اظهار کرد: صنف باشگاه داری به ارائه خدماتی که در آینده جوانان و جامعه تاثیر گذار هستند، می پردازد.

 

معاون اداره کل ورزش و جوانان خوزستان گفت: در استان خوزستان روزانه جمعیت فراوانی از خدمات باشگاه داران استفاده می کنند.

photo_2016-07-18_22-38-02

وی با بیان اینکه کلیه فعالیت های این باشگاه از سوی اداره کل، رصد می شود، خاطرنشان کرد: اندک تخلفاتی در باشگاه ها به دلیل عدم تعهد مربی آن باشگاه به رسالت خود، ایجاد می شود.

 

مظفر علیشاهی گفت: ۲۵۰ باشگاه در حال حاضر در شهر اهواز دارای مجوز هستند که جمعیتی بیش از ۱۵ هزار نفر را تحت پوشش قرار می دهند.

 

معاون مدیرکل ورزش و جوانان استان خوزستان با بیان اینکه برخی حفره های قانونی این صنف را به شدت تهدید می کند، اظهار کرد: صنف باشگاه داری مانند یک نهال نوپا است و اگر حمایت نشوند، سودجویان سرپا خواهند شد.

 

در ادامه این نشست رامی علاسوند ضمن تشکر از برگزاری این جلسه اظهار کرد: در شورای چهارم برای نخستین بار کمیسیون ورزش و جوانان را تشکیل داده ایم تا ورزشکاران و باشگاه داران بتوانند مستقیماً به این کمیسیون مراجعه کنند.

 

وی افزود: خوزستان ورزش خیز است اما جاهایی باید به ما حق بدهید چون دولت به ما کمکی نکرده است، البته در زمینه کمک به ورزش کوتاهی نخواهیم کرد.

 

رئیس شورای شهر اهواز عنوان کرد: با هماهنگی هایی که با کمیسیون ورزش شورا انجام خواهد شد، جمع بندی و مصوبات این نشست در اولویت کار کمیسیون قرار خواهد گرفت.

 

همچنین در ادامه جواد صفرپور قهرمان سابق بوکس و مدیر یکی از باشگاههای اهوازی اظهار کرد: باتوجه به اینکه صنف باشگاه داران حدود ۴۰ هزار ورزشکار را سازمان دهی می کنند، مشکلات بسیاری از سوی شهرداری و دارایی علاوه بر مشکلات خودمان به وجود آمده است.

 

وی افزود: باشگاه داری هیچگونه ثمره اقتصادی ندارد و تنها ادامه این کار یک علاقه است، با این شرایط ۹۸ درصد باشگاه داران مستاجر هستند.

 

این مدیرباشگاه خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلات گریبان گیر باشگاه داران است و تمام سازمان ها مانند شهرداری، دارایی، سازمان آب و برق و… سطوح بالای درآمدی را برابر باشگاه ها در نظرم می گیرند.

 

وی اظهار کرد: هوای گرم اهواز نیز در تنبل شدن افراد تاثیر گذار است و جوانان صبح و ظهرها ورزش نمی کنند.

 

صفرپور عنوان کرد: بعضاً وجود این مشکلات باعث می شود تخلفات زیادی در باشگاه به وجود آید تا باشگاه دار بتواند از پس این مشکلات برآید.

photo_2016-07-18_22-38-31

در بخش دیگر محمدزاده دبیر هیئت تکواندو استان اظهار کرد: بنده با افتخار می گویم که باشگاه داران بزرگترین خدمت را به مسئولین می کنند و هیچ موقع در موضع ضعف قرار نخواهم گرفت.

 

وی افزود: باشگاه داران درحال خدمت به جامعه به خصوص جوانان هستند و نجات چندین جوان از بند اعتیاد یکی از افتخارات ماست.

 

این باشگاه دار اهوازی گفت: باید از سخت گیری هایی که درحال حاضر از سوی سازمان های مختلف به این صنف می شود جلوگیری کرد. نباید یک باشگاه در اینگونه جلسات طلب مساعدت کند زیرا خدمتی که آنها به جامعه می کنند، هیچ صنفی انجام نمی دهد.

 

علی بهمن قهرمان سابق پاورلیفتینگ به عنوان نماینده ورزشکاران در این نشست اظهار کرد: برخی از دوستان حاضر در جلسه بحث پرداخت قبوض آب و برق را مطرح کرده اند، که بنده عرض کنم این مطالبات ورزشکاران و باشگاه داران نیست و هرکس محلی برای درآمد تاسیس می کند باید این موارد را پرداخت کند.

 

وی افزود: به دستور استاندار سابق پارلمان ورزش استان چند جلسه برگزار شد که فقط گزارش و عملکرد ورزشی ها در آن رخ نمایی می کرد ولی هیچگونه هزینه ای برای اجرای برنامه های آتی و خروجی این جلسات به ورزش استان اختصاص داده نشد. و همچنین شورای ورزش و ساماندهی جوانان که به ریاست فرماندار اهواز در شهر اهواز برگزار شد هیچگونه سودی نداشته و فقط در حد یک جلسه و خبر باقی مانده است.

 

بهمن عنوان کرد: در شهر اهواز هزینه های چند ده میلیاردی زیادی مثل ساحل سازی کارون انجام می شود که در نهایت خروجی و کارایی لازم را ندارند اما اگر بخش کمی از این مبالغ در ورزش استان هزینه می شد، می توانست جامعه را سالم تر نگه دارد و اسم اهواز و خوزستان را در جهان بیشتر نمایان کند.

 

وی گفت: بخش خصوصی یار و یاور ورزش بوده اما از سال ۱۳۳۰ که آئین نامه باشگاه ها تصویب شده ، تاکنون هیچ کمکی در کشور ما به آن نشده است.

 

این ورزشکار پیشکسوت تصریح کرد: بسیاری از باشگاه داران به دلیل مشکلات مالی، باشگاه های خود را بسته اند و مسافرکشی می کنند و مسئولین باید در این خصوص در پیشگاه خداوند پاسخگو باشند.

 

وی افزود: تشکل های سیاسی و NGO ها که نقشی در تربیت فیزیکی و روحی افراد ندارند، مطالبه گری می نمایند و به مطالبات آنان توجه می شود و بعضا هم دیده شده بیش از مطالبات به آنها داده می شود. ولی جامعه ورزش با حجب و حیای خود هیچگاه نتوانسته نقشی را در جامعه ایفا نماید و به آنها میدان نداده اند.

 

علی بهمن اظهار کرد: در تمامی سازمان ها و ادارات استان بخشی به عنوان امور ورزش وجود دارد، اما در این پست ها هیچگاه از ورزشکاران با سابقه و متخصص خوزستانی که تحصیلات عالیه هم دارند استفاده نمی شود. و این درحالیست که افراد سیاسی به راحتی به ورزش ورود کرده و از جایگاه ورزش برای اسم و رسم بیشتر استفاده می کنند و هیچ آورده ای هم ندارند، ولی هیچگاه با آمدن یک ورزشی بعنوان یک مدیر اجتماعی خارج از ورزش موافقت نمی شود.

 

وی خاطرنشان کرد: در اصل سوم قانون اساسی آمده است که دولت موظف است تمامی امکانات خود را در ورزش و آموزش و پرورش به صورت رایگان در اختیار عموم قرار دهند اما این کار تاکنون در تمامی دولتها صورت نگرفته است.

 

نماینده ورزشکاران تصریح کرد: متاسفانه ورزش خوزستان مانند بچه یتیمی است که در آخرین جلسه پارلمان ورزشی استاندار سابق برای دو میلیارد تومان پول تهدید به سازمان بازرسی برخی از ادرات کرد و در نهایت هم هیچ اتفاقی نیفتاد.

photo_2016-07-18_22-38-41

در ادامه این جلسه علی مظفری معاون فرماندار اهواز پس از یاد و خاطره برنامه ماه عسل و چند لطیفه  اظهار کرد: از باشگاه داران نماینده ای تعیین شود تا مشکلات با حضور نماینده دارایی برطرف شود.

 

وی اظهار کرد: فرمانداری اهواز به سه قشر ورزش، آموزش و پرورش و دانشگاه تعصب خاصی دارد و در این زمینه هر آنچه را در توان داشته باشد در اختیار قرار می دهد.

 

معاون فرماندار اهواز گفت: در شورای ورزش شهرستان اهواز تصویب شد که به تمام باشگاه داران وام کم بهره پرداخت شود و ما نیز آماده هر نوع همکاری در این زمینه هستیم.

 

مظفری خاطرنشان کرد: بنده هرگز تصور نمی کردم ورزش اهواز محرومیت داشته باشم البته به اعتقاد بنده محرومیت نیست بلکه مظلومیت است.

 

وی خطاب به حاضرین در جلسه گفت: در چارچوب قانون ما از هیچ کاری دریغ نخواهیم کرد.

 

معاون فرماندار اهواز با بیان اینکه استان خوزستان رتبه مناسبی در آمار اعتیاد ندارد، اظهار کرد: امیدوارم با حضور و فعالیت شما شاهد از بین رفتن مواد مخدر در شهر شویم.

 

مظفری در اشاره به سخنان یکی از حاضرین در خصوص پارلمان ورزشی اهواز تصریح کرد: متاسفانه در این زمینه خوب عمل نشد و شاید گاهی اوقات برخی دنبال شعار باشند.

 

در پایان می توان به عملکرد خوب سه ساله ورزش خوزستان و کسب مقام دوم در میان استانهای برتر کشور اشاره کرد و از استاندار جدید خواهان آن شد که برای یکبار هم که شده با درایت اصل سوم قانونی اساسی را در مورد ورزش در استان خوزستان اجرا نماید و همانند دیگر نهادها که برای جایگاه های تخصصی، تخصص را در نظر می گیرند در جایگاهای ورزشی مثل مدیران ورزش ادارات از ورزشی ها استفاده نمایند و دستور نمائید برای رشد و ائتلای ورزش استان کمک های مالی که حق ورزش است را دریغ نفرمایند.

https://hoorkhabar.ir/610641کپی شد!
191
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.