حمایت از فعالیت هنری را تکلیف خود می دانیم/ تلاش بیشتر برای تبدیل شهرداری اهواز به یک نهاد فرهنگی و اجتماعی
به گزارش هورنیوز ؛ دومین سمپوزیوم خوشنویسان قرآن کریم، عصر روز یکشنبه با حضور اعضای شورای شهر، هنرمندان، داوران و علاقه مندان به خوشنویسی در موزه هنرهای معاصر توسط سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اهواز آغاز به کار کرد.
در همین زمینه اولین سخنران این سمپوزیوم مهدی مکارمی مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اهواز اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب فرموده اند، هر اندیشه ای که در قالب هنر نگنجد، ماندنی نیست.
وی افزود: برنامه ای که امروز شاهد آن هستیم، هم هنری و هم دینی است.
مکارمی اظهار کرد: آثار هنری که در عرصه سینما مانند فیلم محمد رسول الله (ص) و یوسف پیامبر شاهد آن هستیم، هم یک پیام الهی است و هم تبیین معانی دینی و قرآنی دارد.
وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این سمپوزیوم لبیک گفتن به فرمایشات رهبر انقلاب است تا بتوانیم از هنر برای ترویج مبانی دینی و انقلابی استفاده نماییم و همچنین حمایت از فعالیت هنری را از تکالیف مجموعه فرهنگی و هنری شهرداری اهواز می دانیم.
مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اهواز در ادامه خاطرنشان کرد: سال گذشته نیز نخستین دوره این سمپوزیوم با حضور اساتید و داوران خوشنام کشور برگزار شد.
در ادامه این مراسم امیر آهن جان معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری اهواز عنوان کرد: شهرداری اهواز امروزه با قطاری سریع در حال برگزاری کارهای خوب عمرانی و فرهنگیست و این امر با حمایت شورای اسلامی شهر اهواز و شهردار به وقوع پیوست.
وی افزود: ۱۱ سال در اهواز فرهنگسرا ایجادنشده بود، اما در سه سال گذشته ۱۱ فرهنگسرا با پیشرفت فیزیکی ۵۰ تا ۶۰ درصد و ۴۲ زمین ورزشی احداث شده اند که بیانگر توجه به زیرساخت فرهنگی در شهر است.
آهن جان در ادامه خاطرنشان کرد: در معاونت فرهنگی و اجتماعی با همراهی اعضای شورای شهر، توانستیم سازمان فرهنگی و ورزشی را که بازوی اجرایی معاونت است، ایجاد کنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری اهواز با بیان اینکه مشکلات فرهنگی در اهواز بسیار زیاد است، اظهار کرد: تلاش بیشتر می کنیم که شهرداری اهواز را از یک نهاد خدماتی به یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تبدیل نماییم.
در بخشی دیگر غلامرضا سبزعلی عضو شورای شهر اهواز اظهار کرد: در طول سال کارهای زیادی در شهرداری انجام می شود ولی بعضی موارد مانند انجمن خوشنویسان پنهان می ماند.
وی افزود: از معاونت و سازمان فرهنگی شهرداری می خواهیم که از انجمن خوشنویسان و هنرمندان آن حمایت کنند و شورا نیز در این زمینه آماده همکاری است.
سبزعلی با بیان اینکه شورای چهارم و شهرداری توجه ویژه ای به مسائل فرهنگی دارند، عنوان کرد: در موضوع ورود شهدای مدافع حرم به شهر، شهرداری اهواز تنها نهادی بود که برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا تلاش کرده است.
در ادامه این برنامه علی اشرف صندوق آبادی قائم مقام انجمن خوشنویسان ایران اظهار کرد: هر شهری دو بعد کالبدی و روحی دارد، آنچه که فرهنگ ایرانی اسلامی می تواند در آن مانور دهد و در فکر و اندیشه جوانان ما نهادینه کند، روح فرهنگ شهروندی است.
وی در ادامه عنوان کرد: بهترین روش برای گسترش فرهنگ، زبان هنر است، در دنیای امروز که هزینه های زیادی برای تخریب فرهنگ ها می شود، از ابزار هنر استفاده می شود.
صندوق آبادی تصریح کرد: اگر مسئولین و متولیان فرهنگی ما ظرفیت ها، فرصت ها و تهدیدها را به درستی تشخیص دهند، بهترین ظرفیت ها همین هنرمندان هستند و می توانند از آنان در راستای سیاست های خود استفاده کنند.
قائم مقام انجمن خوشنویسان ایران در پایان گفت: امام علی (ع) فرموده اند، زبان دست، خط است، خط وسیله ای برای در اختیار گرفتن تجربیات دیگران است.
گفتنی است دومین سمپوزیوم خوشنویسان قرآن کریم تا ۱۴ تیرماه ۹۵ در موزه هنرهای معاصر برگزار شده است.