پلمپ ۶ واحد عرضه مواد غذایی در غرب اهواز
هورنیوز – مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز با اعلام این خبر افزود: علت پلمپ در ۴ واحد، آلودگی میکروبی در تولیدات و در ۲ مورد دیگر، استفاده از افزودنی های غیر مجاز بوده است.
وی تصریح کرد: کارشناسان بهداشت محیط، بطور معمول، ضمن انجام بازرسی اقدام به نمونه برداری از مواد غذایی و ارسال به آزمایشگاه می کنند.
شریفی ادامه داد: پس از اعلام آنالیز و پاسخ آزمایشگاه مواد غذایی، تخلف ۶ واحد عرضه مواد غذایی، محرز گشت که به مراجع قضایی معرفی و طبق دستور پلمپ گردید.
شریفی رعایت بهداشت مواد غذایی و بهداشت ابزار و محیط کار را از مهمترین موارد جلوگیری از آلودگی مواد غذایی عنوان کرد و از شهروندان خواست: از خرید مواد غذایی از واحدهای صنفی که مورد تایید مراجع بهداشتی نیست، خودداری کنند.
وی خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مرتبط با مواد غذایی به ویژه اصناف حساس مانند رستورانها، قنادیها، عرضه کنندگان فست فود و نان فانتزی، مراتب را بصورت تلفنی از طریق شماره تماس ۳۳۹۱۴۲۲۰ یا سامانه ۱۹۰ با کارشناسان بهداشت محیط غرب اهواز، در میان بگذارند.