بررسی علل افزایش ۳۰۰ درصدی مهاجرت پرستاران/ درخواست نماینده شادگان برای رفع بیکاری/ صادرات نیمه فله ای زعفران حذف شود

بررسی علل افزایش ۳۰۰ درصدی مهاجرت پرستاران

همایون یوسفی در واکنش به افزایش ۳۰۰ درصدی مهاجرت پرستاران به کشورهای حوزه خلیج فارس و غربی در فروردین و اردیبهشت سال جاری، گفت: اینکه چه عواملی در این مهاجرت ها موثر بوده  نیاز به بررسی و واکاوی بیشتر دارد؛ بدون شک فراهم کردن مشوق های مناسب انگیزه پرستاران را برای خدمت در کشور افزایش داده و از فرار مغزها و از دست رفتن نیروهای ماهر جلوگیری می‌کند.

نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون در مجلس شورای اسلامی، اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری را در جلوگیری از مهاجرت پرستاران ضروری خواند و افزود: اگر عامل روی آوردن پرستاران به پدیده مهاجرت،  مشکلات اقتصادی باشد  باید به صورت جدی در نظام تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری تجدیدنظر و نسبت به افزایش حقوق آنها اقدام کرد تا انگیزه‌های لازم در آنها برای خدمت در کشور ایجاد شده و در این باره دغدغه ای نداشته باشند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، رفع مشکلات اقتصادی پرستاران را در جلوگیری از مهاجرت آنها به خارج از کشور موثر خواند و افزود: در همین راستا مجلس به عنوان قانونگذار آمادگی بررسی موضوع مهاجرت پرستاران، تصویب قوانین موثر برای جلوگیری از مهاجرت آنان و رفع مشکلات اقتصادی این قشر را دارد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، موضوع عدم نیازسنجی در ارائه رشته‌های دانشگاهی را در کمبود پرستار موثر دانست و یادآور شد: اگرچه پرستاران باید بر حسب نیاز کشور تربیت شوند ولی به نظر می رسد عمده عامل کمبود پرستار عدم نیاز سنجی در ارائه رشته های دانشگاهی باشد بنابراین باید توجه بیشتری به این امر داشته و بر حسب نیاز کشور اقدام به جذب دانشجو در رشته های دانشگاهی کرد. (خانه ملت)

 

درخواست نماینده مردم شادگان برای رفع بیکاری این شهرستان

همچنین نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی در نشست هم اندیشی امنیتی و اجتماعی عشایر و معتمدان شهرستان شادگان گفت: دولت باید بیشتر به مناطق کمتر توسعه یافته نگاه کند تا با پرداخت اعتبارات عمرانی و فرهنگی، میزان وقوع جرم نیز کاهش یابد.

حجت الاسلام مجید ناصری افزود: با نگاه ویژه دولت به مناظق محروم همانند شادگان می تواند از استعدادهای بکر منطقه وجوانان به خوبی بهره برد. (باشگاه خبرنگاران جوان)

 

صادرات نیمه فله ای زعفران حذف شود

عباس پاپی زاده درباره صادرات زعفران، گفت: برخی از کشورها در سال های گذشته زعفران ایرانی را خریداری و با بسته بندی  اختصاصی این محصول را بنام خود ثبت می کردند و سپس بفروش  می رسانند و  این در حالی است که بسیاری  از کشورهای جهان زعفران  را محصول ایرانی نمی دانند و این مسئله ضربه  نامطلوبی  به اقتصاد  زعفران وارد کرده است.

نماینده  مردم دزفول در مجلس شورای  اسلامی  با بیان اینکه زعفران ایرانی باید متناسب با سلیقه مصرف کننده صادر شود،تصریح کرد:صادرات نیمه فله ای زعفران  نمی تواند برای ما در امر صادرات  موثر تلقی شود.

پاپی زاده افزود: نباید محصول زعفران را  تنها به یک کشور خاص صادر کنیم،بلکه باید مقاصد صادراتی  زعفران را خودمان  انتخاب کنیم  و این امر موجب می شود محصول زعفران قدرت  چانه  زنی در بازارهای بین المللی کشاورزی را از دست ندهد.

وی یادآورشد: برای صادرات  زعفران باید دست واسطه ها قطع شود تا سود واقعی  صادرات زعفران  نصیب  اقتصاد کشاورزی ما شود  و این در حالی است  که باید از شرکت های دانش بنیان برای توسعه صادراتی فرآورده های  زعفران استفاده بهینه  شود. (خانه ملت)

مشکل اصلی رامشیر وقفی بودن زمین های آن است

اقبال محمدیان نماینده مردم رامشیر و رامهرمز در مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل اصلی رامشیر، وقفی بودن زمین های آن است و ضرورت دارد با پیگیری های ویژه این مشکل برطرف شود.

 

اقبال محمدیان اظهار کرد: در همین راستا لازم است رییس اداره اوقاف رامشیر با نگاه مثبت به حل این مشکل چندین ساله کمک کند.

 

وی در ادامه به ظرفیت بالای شهرستان در زمینه گردشگری اشاره کرد و افزود: با توجه به همجواری شهرستان با شهرهای صنعتی ضرورت دارد شهرداران رامشیر و مشراگه از این فرصت استفاده کنند.(مهر)

https://hoorkhabar.ir/606230کپی شد!
76
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.