معدوم سازی بیش از ۴ هزار کیلو موادغذایی غیربهداشتی
هورنیوز – شکرالله سلمان زاده در خصوص اقدامات انجام شده در قالب اجرای طرح ضربتی نظارت های بهداشت محیطی در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در ماه رمضان امسال به طور میانگین در هر شهرستان چهار اکیپ از بازرسان بهداشت محیط روزانه در قالب طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی حساس فصلی مرتبط با ماه رمضان از جمله رستوران ها و آشپزخانه ها و به خصوص شیرینی پزی ها و کارگاه های تولید زولبیا و بامیه، آش و حلیم در زمان فعالیت بازار در زمان عصر تا افطار و همچنین در قالب بازرسی های شامگاهی از زمان بعد از افطار تا پاسی از شب نظارت می کنند.
وی افزود: طی ۱۰ روز اول ماه مبارک رمضان بیش از سه هزار بازدید از مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت مراکز عرضه آش، حلیم و کارگاهای قنادی و تولید زولبیا و بامیه، رستوران و سایر مراکز و اماکن عمومی صورت گرفت و از این تعداد برای ۳۰۱ مرکز تهیه و توزیع متخلف اخطاریه بهداشتی صادر و ۶۲ مرکز تهیه و توزیع به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شد و ۳۹ مرکز نیز پلمب شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پایان تصریح کرد: بیش از چهار هزار کیلوگرم مواد غذایی شامل زولبیا و بامیه، آش و حلیم و سایر مواد غذایی غیر بهداشتی و فاسد از سطح عرضه و فروش ضبط و معدوم شده است.