قاچاق مانند تیری زهرآلود است که به قلب کارگران وارد می شود
هورنیوز – آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری شامگاه دوشنبه در دیدار با اصحاب رسانه که به همت بسیج رسانه خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: به برنامه ریزی نیاز داریم و کشور و دولت از نظر مالی در شرایط رفاه نیست بنابراین باید طرح های کم خرج ولی پردرآمد را اجرا کنیم.
وی افزود: در حال حاضر به طور میانگین ۳۰ درصد مردم ساکن روستا و ۷۰ درصد ساکن شهر هستند که هر کدام نیاز به نسخه ای مجزا دارند. هر وقت به روستاها رفتیم بیشترین خواسته ای که مردم آن را بیان می کردند، مسئله کار بود.
نماینده ولی فقیه در خوزستان ادامه داد: آیا وقت آن نرسیده که در مقابل این بیکاری، احساس مسئولیت ویژه کنیم و از خدا بترسیم. باید فکر و چاره ای اندیشید. در بخش روستایی دو تجربه موفق کمیته امداد و سپاه پاسداران را داریم که هر کدام قابل الگوبرداری هستند.
آیت الله جزایری بیان کرد: ۳۰ درصد ساکنان برخی از شهرهای خوزستان تحت پوشش کمیته امداد هستند و ابعاد کار این نهاد گسترده است. کمیته امداد با هدف توانمندسازی برای این افراد ایجاد اشتغال داشته اند.
امام جمعه اهواز عنوان کرد: بند هفتم از اصل اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری آن را ابلاغ کردند، بحث امنیت غذایی و دارویی است که این اصل با کار در زمین های کشاورزی و انجام کار مستقیم برای پرداختن به تولید محقق می شود.
نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: خوزستان یکی از استان های خاصی است که به واسطه وضعیت جغرافیایی و خاک حاصلخیز خوبی که دارد، امنیت غذایی و دارویی را در سطح خوبی تأمین می کند. به عنوان نمونه داروهای گیاهی در خوزستان وجود دارد که نمونه آن در هیچ استان کشور نیست.
آیت الله جزایری یادآور شد: شاغل شدن افراد در کارهای تولیدی و تخصصی از جمله پرورش دام، پرندگان، مکانیکی، کامپیوتر خیلی بهتر از شاغل شدن در اداره ای است که در نهایت ماهی یک میلیون تومان بیشتر می گیرد.
وی تأکید کرد: در روسیه به دلیل سرمای فراوان امکان تولیدات در زمینه امنیت غذایی را ندارند و خواستار واردات از محصولات خوزستان هستند و باید به این مسائل اهمیت داد.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به اینکه نسخه شهرها جدا از روستاها است، گفت: در شهرها نیز باید تمام کارخانه ها، شرکت ها، سازمان ها به ویژه صنایع بزرگی مثل نفت، حفاری و فولاد را را به خرید تولید داخل استان مکلف کنیم.
آیت الله جزایری اضافه کرد: راه اندازی کارگاه خیاطی دومین راه حل است و برای دانش آموزان، کارگران، پرستاران و سربازان استان بسیار کاربرد دارد. از این طریق نیز مشاغل بسیاری را می توان ایجاد و از واردات لباس های فرم از سایر استان ها جلوگیری کرد.
امام جمعه اهواز تصریح کرد: با سفر به اروپا فرهنگی را دیدیم که آنها هر چیزی را که قابل تعمیر است را نگهداری می کنند. تعمیر و نگهداری یخچال، تلویزیون، کامپیوتر و موبایل را بیشتر باید مورد توجه قرار داد تا وسایل را تنها با یک اشکال دور نریزند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان اظهار کرد: مردم باید با گذراندن دوره های آموزشی فنی و حرفه ای به کسب مهارت بپردازند. بسیاری از افراد تحصیلکرد را به مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای اشتغالزایی معرفی کردیم ولی متاسفانه این افراد هیچ مهارتی برای شاغل شدن نداشتند.
آیت الله جزایری تصریح کرد: نیازهای ادارات، کارخانه ها، دانشگاه ها، بیمارستان، شرکت نفت و ملی حفاری از جمله قطعه، تجهیزات و لباس را از همین درون استان تأمین کنیم و آنها حق ندارند از خارج استان این نیازها را وارد کنند.
وی با به کار بردن این تعبیر که مبارزه با قاچاق شرط قبولی اعمال است، گفت: مبارزه با قاچاق باید واقعی باشد و امروز برای کشور ما مثل تیری زهرآلود است که به قلب کارگران وارد می شود. هر کالایی که از سایر کشورها به صورت قاچاق وارد کنیم ضربه بزرگی به کارگران و تولید داخل زده ایم.
نماینده ولی فقیه در خوزستان در ارتباط با انتصاب شریعتی استاندار جدید خوزستان بیان کرد: استاندار انتخاب شده از فرزندان بومی خوزستان است و انشاالله در راه خدمت باید وی را تشویق کرد.