فشارخون و راه های کاهش آن

هورنیوز – فشار خون نیرویی است که توسط جریان خون به دیواره رگ ها وارد می شود تا خون در سراسر رگ ها و بدن جریان یابد. اگر این نیرو افزایش پیدا کند و در طول زمان ثابت باقی بماند، بدن با مشکلات زیادی روبرو می شود. کنترل فشار خون فرآینده پیچیده ای نیست و به راحتی می توان با اجتناب از مواد غذایی و عوامل تحریک کننده بر آن چیره شد.

در ادامه به چند عامل افزایش دهنده فشار خون اشاره شده است:

-غذاهای کنسروی، آماده و فرآوری شده

این غذاها حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای نمک، مواد نگهدارنده و ادویه هستند و سبب افزیش فشار خون می شوند. نمک این غذاها بیش از حد مجاز است.

-انواع شیرینی و کیک

کیک و شیرینی منبع شکر و چربی های اشباع است که علاوه بر افزایش وزن، یکی از مهمترین دلایل افزایش فشار خون محسوب می شود.

-رب و سس گوجه فرنگی کنسرو شده

رب و سس گوجه فرنگی کنسروشده حاوی مقادیر بالای نمک است و استفاده از آن برای بیماران مبتلا به فشار خون به هیچ وجه توصیه نمی شود.

-مشروبات الکلی

مشروبات الکلی یکی از مهمترین دلایل افزایش فشار خون و صدمه به سیستم قلب و عروق است.

-لبنیات پرچرب

-غذاهای چرب

-شور و ترشی های پرنمک

-گوشت قرمز

در ادامه توصیه شده هایی نیز برای کاهش فشار خون ارایه شده است:

-میزان نمک در وعده های غذایی را کاهش دهید

-وزن خود را کاهش دهید

– به طور مرتب ورزش کنید

– از مواد معدنی مفید مانند پتاسیم، کلسیم و منیزیم بیشتر استفاده کنید

سیب زمینی، موز، سبزیجات سبز پر رنگ، بادام، گوجه فرنگی، انواع کلم و قارچ حاوی این مواد معدنی مفید هستند

-از مصرف دخانیات اجتناب کنید

-در معرض دود سیگار قرار نگیرید

-از استرس و تنش دوری کنید

-روزانه حداقل هشت لیوان آب بنوشید

-فشار خون خود را به صورت روزانه بررسی کنید

-مصرف کافئین را به حداقل کاهش دهید

-از غذاهای گیاهی استفاده کنید

-شکلات تیره و کم شیرین بخورید

-خواب کافی داشته باشد

https://hoorkhabar.ir/604376کپی شد!
70
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.