تیر خلاص؟! (عبدالرحمن نیک سرشت)
هورنیوز – رسم بد گذاشتن و عهد شکستن خلاف همه ی عرف های انسانی است بویژه برای کسانی که منادی اصلاح امور و تغییر وضع موجودند و از طرفی خود منادی شعار تحول اخلاقی هستند.
<< میثاق نامه >>
در این جلسه که مصوبه ی نهایی آن به کیانوش راد ختم شد، نمایندگان ۲۱ حزب (اعتماد ملی، سازمان دانشجویان و فارغ التحصیلان (سدا)، ندای ایرانیان، اتحاد ملت ایران اسلامی، حزب اسلامی کار، کارگزاران سازندگی، انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه شهید چمران اهواز، مجمع زنان اصلاح طلب، جمعیت زنان مسمان نواندیش، همبستگی، مجمع نیروهای خط امام، مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، مردمسالاری، انجمن اسلامی معلمان، سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی، مجمع ایثارگران، مجمع اصلاح طلبان عرب، انجمن اسلامی مهندسین، انجمن اسلامی جامعه ی پزشکی، جمعیت توسعه ی فرهنگی سیاسی خوزستان و مجمع دانش آموختگان شاخه ی خوزستان) حاضر بودند و معرفی ” کیانوش راد ” به عنوان گزینه ی قطعی احزاب اصلاح طلب خوزستان با ۱۸ رای موافق مورد تصویب اکثریت اعضا قرار گرفت.
اما در کمال تاسف می بینیم بعضی از همین افراد که خود، مبتکر اخذ میثاق نامه، از نامزدهای انتخاباتی لیست امید بودند در حرکتی بسیار غیر اخلاقی خلاف میثاق نامه ی سازمانی، در جهت معرفی گزینه ی اصلی برای استانداری خوزستان اقدام به حذف نام کیانوش راد نمودند و صرفاً افراد بعدی را از وزیر کشور خواستار شدند. این حرکت موجب بی اعتباری کابینه به شاکله ی تصمیماتی شد که شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان خوزستان مبتنی بر معرفی گزینه ی بومی نمودند، لذا اکنون دست اندرکاران بهانه به دست آوردند تا بطور کلی گزینه ی بومی را حذف نمایند و به فکر یک استاندار غیربومی باشند!
جناب آقای دکتر رحمانی فضلی
وزیر محترم کشور
با سلام و تحیات
احتراما به استحضار میرساند، اینجانبان به عنوان جمعی از اصلاح طلبان واعتدالیون، فعالان سیاسی و اجتماعی استان خوزستان ضمن حمایت از سیاست های دولت تدبیر و امید، نارضایتی خود را در خصوص اعلام گزینه های غیر بومی جهت تصدی استانداری خوزستان با توجه به شرایط کنونی بویژه پس از انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و حجم بالای مطالبات مردم این خطه اعلام نموده و در راستای نیل به توسعه متوازن و تقویت همگرایی سیاسی و همبستگی مردم خوزستان سه گزینه شایسته و توانمند بومی استان را جهت تصدی کرسی مدیریت عالی استان به صورت ذیل تقدیم می نماییم و امیدواریم با توجه به توانایی و کارآمدی گزینه های معرفی شده در نهایت با تصمیم دولت محترم یکی از این عزیزان بعنوان استاندار خوزستان معرفی و منصوب گردد.
۱-دکتر عباس حیصمی
۲-دکتر غلامرضا شریعتی
۳-گزینه بومی مورد نظر دولت محترم
پیشاپیش از بذل توجه در خصوص موافقت با درخواست نخبگان استان کمال تشکر و سپاس را داریم.
رونوشت :
۱- جناب آقای دکتر روحانی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
۲- جناب آقای دکتر اسحاق جهانگیری ، معاون اول محترم رییس جمهور
۳- حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای سید محمود علوی وزیر محترم اطلاعات
۴- حضرت آیت الله موسوی جزایری نماینده معزز ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه محترم اهواز
۵-جناب آقای دکتر امیری قائم مقام محترم وزیر کشور
۶- جناب آقای مهندس مقیمی معاون محترم سیاسی وزیر کشور
بعد از انتشار این نامه و به اشتراک گذاشتن آن در شبکه های اجتماعی، سخنگوی شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان نسبت به این حرکت معترض گشته:
در عین حال سیدجابر موسوی عضو انجمن اسلامی معلمان ایران نیز در گفت و گویی با شوشان، تاکید کرد: از تمامی احزاب و تشکل ها می خواهم که بر اساس مصوبه ی شورای هماهنگی اصلاح طلبان خوزستان عمل کنند و بر روی تنها گزینه ی مورد توافق تلاش و اجماع داشته باشند.
موسوی همچنین با اشاره به اینکه هر رفتاری غیر از این نشان از نادیده گرفتن مصوبه ی شورای هماهنگی است، گفت: لازم است تا از حرکت های فردی در این خصوص خودداری شود چون اینگونه حرکات سبب عدم موفقیت در جبهه ی اصلاحات می شود.
زمان زیادی از برکناری استاندار سابق خوزستان نمی گذرد، که خود مشاهده می کنیم نتیجه ی انشقاق بر فشارهایی که زاییده ی خود سری بعضی از نیروهای اصلاح طلب است. آخر و عاقبت به کجا ختم می شود که فرآیند حاصله از این تنازعات در نهایت چه صف بندی های جدید سیاسی را در آینده ی خوزستان رقم می زند.