تغییر استانداران با طعم انتخابات ریاست‌ جمهوری ۹۶

هورنیوز – «هر زمانی در ارزیابی‌ها احساس بشود نماینده عالی استان ظرفیت و توان لازم را ندارد بلافاصله افراد جدید جایگزین خواهند شد…» این جدیدترین اظهار نظر رحمانی فضلی وزیر کشور درباره تغییر استانداران و فرمانداران است، همان طور که از صراحت این مطلب مشخص است ظاهرا وزیر کشور در آخرین سال دولت یازدهم تصمیم بر تغییر تعدادی از مدیران ارشد استان ها گرفته است.

البته رحمانی فضلی در ۲۲ اسفندماه در نشست مشترک استانداران کشور این هشدار را داده بود که امکان دارد تعدادی از استانداران بعد از برگزاری انتخابات تغییر کنند. ۲۰۱۶-۰۵-۱۱_۴-۵۹-۱۹

وی گفته بود: عملکرد حوزه‌های مختلف استانداری‌ها در انتخابات مجلس را از طریق سیستم‌های نظارتی و بازرسی و معاونت‌های سیاسی و امنیتی ارزیابی کرده‌ایم،  اگر در این رابطه با عملکرد ضعیف برخی از مدیران در برگزاری انتخابات مجلس مواجه شویم و نیازمند جابه‌جایی و تعویض باشیم حتماً انجام خواهیم داد، در مواردی برخی مدیران نتوانستند خودشان را هماهنگ کنند و در حوزه اجرا با برخی مشکلات مواجه شدیم که باید در این حوزه‌ها بازنگری صورت گیرد.

این اولتیماتوم رحمانی فضلی ۲ ماه به طول نینجامید تا بالاخره اولین تغییر دولت تدبیر در استان خوزستان رقم خورد و مقتدایی استاندار این استان را بازنشسته کرد.

محمدحسین مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور صبح دیروز سه شنبه به طور سرزده به استان خوزستان رفت تا مراسم تودیع و معارفه بدون اعلام قبلی در دفتر استاندار برگزار شود. این اقدام معاون سیاسی وزیر کشور تعجب همه را برانگیخت و به این ترتیب گمانه زنی‌هایی را نسبت به این برکناری محترمانه رقم زد.

طی خبری که در پایگاه اطلاع رسانی استانداری خوزستان به نقل از مقیمی منتشر شده، وی در جلسه تودیع و معارفه علت کنار رفتن مقتدایی از صندلی استانداری خوزستان را اصرار وی بر بازنشتگی عنوان کرده که این سخن در حالی مطرح می شود که استاندار خوزستان در چند روز ۲۰۱۶-۰۵-۱۱_۵-۰۱-۲۷گذشته با قاطعیت در حال جابه‌جایی فرمانداران و انجام تغییرات دلخواه خود بود و حتی چند روز پیش مشاور اجرایی برای خود منصوب کرد.

البته یک منبع آگاه به فارس گفته است آقای مقتدایی تصمیم بر جابه جایی بیش از ۲۰ مدیر استان گرفته بود و این کار به سرعت در حال انجام بود که با مخالفت وزارت کشور مواجه شد که پس از این امر مقتدایی نیز درخواست بازنشستگی خود را مطرح می‌کند و با استعفای وی موافقت شد.

در حال حاضر برای انتخاب استاندار جدید گزینه های مختلفی بین محافل سیاسی مطرح شده که نام علی افراشته معاون اجرایی فعلی رئیس مجلس یکی از مطرح‌ترین گزینه برای استانداری خوزستان بشمار می رود. به هر حال باید منتظر ماند تا ببینیم از بین گزینه‌های مطرح شده چه کسی سکان مدیریت استان خوزستان را عهده‌دار خواهد شد.

با توجه به اظهارات وزیر کشور مبنی بر اینکه “هر زمانی در ارزیابی‌ها احساس بشود نماینده عالی استان ظرفیت و توان لازم را ندارد بلافاصله افراد جدید جایگزین خواهند شد…” و همچنین پیش رو بودن انتخابات ریاست‌جمهوری ۹۶ شاید در ذهن این تداعی به وجود آید که این تغییرات در راستای انتخابات سال آینده ریاست‌جمهوری است.۲۰۱۶-۰۵-۱۱_۵-۰۴-۲۲

موضوغ تغییر فرمانداران و استانداران از نشست خبری امروز روحانی در کرمان نیز از چشم خبرنگاران دور نماند و رئیس جمهور درباره تغییر فرمانداران و استانداران گفت: از ابتدای دولت برنامه ما این نبود که هر کسی و مدیری که در دولت قبلی فعالیت داشته در این دولت کنار گذاشته شود بلکه مهم برای ما این است که مدیران استانی و شهرستانی برنامه دولت را به عنوان برنامه استان و شهرستان خود قلمداد کنند و نسبت به اجرایی کردن برنامه دولت اهتمام داشته باشند.

با توجه به پشت سرگذاشتن دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و  ارزیابی‌هایی که از عملکرد مدیران استانی و شهرستانی از سوی وزارت کشور به عمل آمده تغییر سایر استانداران و فرمانداران در ادامه راه دولت تدبیر و امید دور از انتظار نیست.

افکارنیوز

https://hoorkhabar.ir/598951کپی شد!
183
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.