بودجه درمان تأمین اجتماعی یک چهارم بودجه کل کشور است/ تامین منابع مالی پاشنه آشیل نظام سلامت

به گزارش هورنیوز – ظهر امروز آئین تودیع و معارفه دکترصادق جلیلی به عنوان مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان برگزار شد.

محمد علی همتی ظهر امروز در آیین معارفه مدیران قدیم و جدید درمان تامین اجتماعی خوزستان در سالن جلسات هتل پارس اهواز اظهار کرد: باید برای پایداری نظام سلامت منابع جدیدی خلق شود چون طرح تحول نظام سلامت بزرگترین طرح اجتماعی دولت تدبیر و امید است.

وی افزود: یکی از مهمترین چالش های ما ناپایداری منابع مالی نظام سلامت است که قبل از اجرای طرح تحول ماهیانه ۳ هزرا و ۸۰۰ میلیارد ریال پرداخت می کردیم که بعد از اجرای آن ماهانه ۹ هزار میلیارد ریال پرداخت می شود.

معاون درمان تامین اجتماعی کشور تصریح کرد: در شرایطی هستیم که باید بحث پایداری منابع مالی نظام سلامت را به روش های مختلف دنبال کنیم و هزینه ها را کاهش دهیم.

همتی  ادامه داد: منایع فابل توجهی در زمینه مستمری داریم و پرداخت مستمری به مستمری بگیران تامین اجتماعی حتی یک روز به تاخیر نیفتاد.

وی  با بیان اینکه بودجه درمان در سال جاری ۱۹۰ هزار میلیاردریال است و این رفم نسبت به سال گذشته ۲۶درصد افزایش یافته است، اضافه کرد: بودجه سال جاری تامین اجتماعی ۷۲۰ هزار میلیارد ریال است که یک چهارم بودجه کل کشور است.

معاون درمان تامین اجتماعی کشور با اشاره به اینکه برنامه ما توجه ویژه به مراکز درمانی مناطق محروم و ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات درمانی است، بیان کرد: در حوزه درمان بر گسترش مراکز درمانی دد مناطق محروم است و تجهیز بیمارستان امیر کبیر مراحل نهایی خود را طی می کند که به زودی افتتاح می شود.

همتی با بیان اینکه در طرح جامع بیمارستان های تأمین اجتماعی در همه وجوه بازنگری اساسی می شوند و حداقل ۳ ستاره می گیرند، گفت: ۶۰ درصد مطالبات بیمارستان های دانشگاهی را تا مهرماه ۹۴ براساس اسناد پرداخت کردیم و آمده پرداخت باقی مطالبات براساس اسناد هستیم.

وی با بیان اینکه طی ۲ سال گذشته تمام نیازهای کشور را به آمبولانس رفع کردیم،یادآور شد: باید برای پایداری نظام سلامت منابع جدیدی خلق شود چون طرح تحول نظام سلامت بزرگترین طرح اجتماعی ئولت تدبیر و امید است.

معاون درمان تأمین اجتماعی کشور گفت: امسال جز معدود سازمان هایی بودیم که با بودجه مصوبی که در پایان سال در شورای عالی مصوب شده بود از روز اول با بودجه مصوب کار را شروع کردیم و این در شرایطی است که بودجه کل کشور هنوز مصوب نشده است.


فرج الله خبیر: در بهسازی محیط های بیمارستانی قدم های خوبی برداشته شد

در ادامه این مراسم معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان عنوان کرد: فعالیت های گسترده ای که در تجهیز مراکز درمانی استان انجام شد بسیار خوب بود و در بهسازی محیط های بیمارستانی قدم های خوبی برداشتند.

فرج الله خبیر ظهر امروز در آیین معارفه مدیران قدیم و جدید درمان تامین اجتماعی خوزستان در سالن جلسات هتل پارس اهواز اظهار کرد: ثبات مدیریت به اجرای کار ها کمک بسیاری می کند و طی این ۲ سالی که از استقرار ما در استانداری می گذرد مسئله یا شکایتی از مدیریت درمان تأمین اجتماعی به استانداری نرسید.

وی افزود: مدیریت ۷ سال مسئله مهمی است و برای کمتر کسی پیش می آید که ۷ سال مدیر باشد و وی به وظایف و مسئولیت محول شده به خوبی عمل کرد.

معاون سیاسی، اجتماعی تصریح کرد: فعالیت های گسترده ای که در تجهیز مراکز درمانی استان انجام شد بسیار خوب بود و در بهسازی محیط های بیمارستانی قدم های خوبی برداشتند.

خبیر اضافه کرد: عده ای فقط در حد همان مسئولیتی که به آنها واگذار شده کار می کنند اما برخی ها فراتر از مسئولیت خود فکر می کنند و به کار خود عشق می ورزند در حالی عده دیگر حتما در حد خود کار نمی کنند که وضع مملکت خراب است.

وی گفت: اگر ثبات در مدیریت وجود داشته باشد  فرصت برای برنامه ریزی هست و و زمان هم برای این کار وجود دارد.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: تأمین منابع مالی پاشنه آشیل نظام سلامت، چیزی به نام زیر میزی دیگر وجود ندارد

اسماعیل ایدنی ظهر امروز در آیین معارفه مدیران قدیم و جدید درمان تامین اجتماعی خوزستان در سالن جلسات هتل پارس اهواز اظهار کرد: طی ۱۵ سال اخیر با چالش های خاصی در حوزه سلامت مواجه بودیم و شکاف عظیمی به لحاظ مالی بین تعهداتی که دولت و نظام های حمایتی داشتند و هزینه های سلامت که از جیب مردم پرداخت می شود  به وجود آمد.

وی افزود: چالش اصلی نظام سلامت تأمین منابع مالی نظام سلامت است و این چالش به حدی است که قابل کتمان و پنهان کردن نیست و اگر پرداخت ها با تأخیرصورت گیرد دچار مشکل می شویم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصریح کرد: بسیاری از بیمارستان های خصوصی نزدیک به یک سال است که مطالباتشان تسویه نشده و تلاش بسیار زیادی شد  که بحث دریافت های غیر متعارف جمع شود که این عدد در خوزستان تقریبا به صفر رسیده است و چیزی به عنوان زیر میزی وجود ندارد.

ایدنی ادامه داد: آن بخشی که تعهد سازمان های  بیمه گر بود طبق برنامه  چهارم و پنجم توسعه می بایست از جیب مردم ۳۰ درصد باشد، در حالی که ۷۰ درصد پرداخت هزینه های درمان می بایست توسط بیمه ها و ۳۰ درصد توسط مردم صورت می گرفت که  در عمل این اتفاق نیفتاد و  نتیجه این مسئله شکاف در پرداخت بود.

وی بااشاره به اینکه سال ۸۴ هزینه های پرداختی از جیب مردم ۴۰ درصد بود که تا سال ۹۲  به ۶۰ درصد رسید و از سال ۸۴ میزان پرداختی از جیب مردم رو به افزایش بود، گفت: سالیانه ۳ درصد جمعیت به خاطر این هزینه ها  به زیر خط فقر سقوط می کردند و  به همین علت دولت طرح تحول نظام سلامت  را مورد توجه قرار داد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد: بدون اصلاح سیاست های کلان نمی توانیم در هیچ نظامی موفق باشیم و مسائل اجتماعی مسائل کلان هستند و با سیستم ایزوله حل نمی شوند بلکه باید به صورت سیتماتیک حل شوند.

ایدنی بیان کرد: طرح تحول نظام سلامت ابتدا درحوزه درمان و بعد در حوزه بهداشت ادامه یافت و اکنون به تأمین نیرو برای بیمارستان ها رسیده است،

وی  اضافه کرد: علی رغم سهم بالای خوزستان در تولید ناخالص ملی بیکاری در استان از میانگین کشوری بالاتر است و مسائل اقلیمی و فرهنگی روی ارائه خدمات و کنترل زیرمیزی موثر است.

https://hoorkhabar.ir/598398کپی شد!
93
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.