افتتاح بیمارستان کارون گتوند با حضور وزیر بهداشت

حسن قاضیزاده هاشمی که صبح امروز برای یک سفر دو روزه به استان خوزستان سفر کرده است پس از وارد شدن به اهواز برای بهرهبرداری و بازدید از چند طرح بهداشتی و درمانی راهی شهرستان شوشتر شد.
وزیر بهداشت پس از ورود بو شوشتر با حاضر شدن در محل بیمارستان الهادی، از بخش زنان و هتلینگ این بیمارستان بازدید کرد.
وی با بازدید از پروژه هتلینگ این مرکز، در بخشهای مختلف عمرانی نیز روند پیشرفت و چگونگی انجام کار را مورد بررسی قرار داد.
وی پس از شوشتر به شهر گتوند در چند کیلومتری این شهرستان جهت افتتاح بیمارستان کارون عازم شد.
هاشمی با ورود به گتوند پس از استقبال مسئولان شهرستان با حاضر شدن در قطعه شهدای گمنام به این شهدای والامقام ادای احترام کرد و پس از آن با حضور بر مزار و یادمان قیصر امینپور یاد این شاعر نامدار کشورمان را گرامیداشت.
بیمارستان کارون اولین بیمارستان شهرستان گتوند بوده که با حضور وزیر بهداشت افتتاح میشود و داردی ۳۲ تخت است.