نقش کلیدی فنی و حرفه ای در توسعه سرمایه انسانی و اشتغال پایدار

عبدالنبی سواعدی اظهار کرد: بازدهی کوتاه مدت آموزش مهارتی موجب تسریع در جذب جوانان به بازار کار و اشتغال پایدار کارجویان فاقد مهارت از مزایای آموزش فنی و حرفه ای محسوب می شود.

سواعدی عنوان کرد: آموزشهای فنی و حرفه ای تا حد زیادی می توانند در هر یک از بخشهای کشاورزی، صنعت، خدمات برای مهارت آموختگان ایجاد اشتغال نمایند.

وی افزود: ارائه این آموزشها در ایجاد و راه اندازی واحدهای کسب و کار توسط مهارت جویان نقش موثر و در تامین نیازهای اشتغال در مناطق مختلف تاثیرگذار می باشند. سواعدی تاکید کرد: برای حل ریشه ای معضل بیکاری و توسعه اشتغال مولد مطمئن راه فراگیری آموزش فنی و حرفه ای و راه اندازی مشاغل کوچک است.

سواعدی تصریح کرد: از طریق ارائه فعالیت آموزشهای فنی و حرفه ای و شناخت دقیق و کامل زمینه های اشتغالزایی زمینه مرتفع شدن بسیاری از مشکلات کشور به خصوص معضل بیکاری جوانان فراهم خواهد شد.

سواعدی خاطر نشان کرد: توسعه آموزشهای فنی و حرفه ای در مقایسه با آموزشهای نظری بیش از پیش محسوس می گردد که باید با نیازسنجی از بازار کار، مهارت و دانش علمی مورد نیاز ارتقا بخشد.

وی گفت: توسعه آموزشهای مهارتی زمینه را برای بروز استعدادها و خلاقیت ها به نحو احسن فراهم ساخته و در آینده نه چندان دور شاهد ظهور کارآفرینانی موثر در راستای توسعه همه جانبه کشور خواهیم شد.

https://hoorkhabar.ir/595899کپی شد!
72
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.