ابتکار زدگی!

به گزارش هورنیوز: پس از گذشت بیش از ۳۰ ماه از عمر دولت تدبیر و امید، خوزستانِ بی جیره مواجب همچنان ورژن جدید مدیران کشوری و استانی را تجربه می کند و یکسال دیگر هم از مطالبات به حق مردم این خطه می گذرد و همچنان هیچ؟!

باور کردن اینکه تا پایان عمر این دولت مشکل بیکاری، آلودگی هوا، زیرساختهای استان، مشکلات فرهنگی و… کمتر شوند، کمی سخت است، و مسئولین هم دیگر به انعکاس این مشکلات توسط رسانه ها توجهی ندارند!

همچنین باتوجه به انتشار مکرر اخبار و گزارشها از آلوگی مرگبار هوا و خشکی تالابهای خوزستان عکس العملی از مدیران ارشدِ پیگیر خوزستان (در برخی موارد) انجام نشده است. و البته دعا می کنیم پیگیری این مورد حیاتی هم همچون دعوای انتصاب ریاست دانشگاه علوم پزشکی ارزش داشته باشد و مشمول قهر و غیض گردد.

پس از آتش سوزی در بخش اعظم هورالعظیم، نابودی تالاب بندون ایذه و… در یک اقدام کاملاَ سیاسی رئیس سازمان محیط زیست کشور با ابتکاری جدید و فرار رو به جلو دنبال مجلسی محیط زیست گونه می گردد و توپ تمامی کم کاریهای ۳۰ ماه  گذشته را در زمین مجلس می اندازد و می گوید: در آستانه یک رخداد مهم هستیم و افتخار می‌کنیم در ایران مردم سالاری دینی را سرلوحه قرار داده‌ایم. کسانی را انتخاب کنیم که با نگاهی علمی، کارشناسانه و نگرشی صحیح به توسعه پایدار و مسائل زیست محیطی اهمیت دهند و شجاعت کافی را برای مبارزه در این جبهه داشته باشند. کسانی که بدانند ایران در چه تنش‌های زیست محیطی قرار دارد. شرایط آب و هوایی ایران بهبود نخواهد یافت مگر با قوانینی مؤثر که نه تنها نگرانی‌های نسل حاضر بلکه نگرانی‌های نسل آینده را از بین ببرد، که سوال می شود، خانم رئیس، شما این وسط چه کاره اید؟

 در یک نگاه اجمالی می توان به شش سفر گذشته و بالگرد سواری این معاون رئیس جمهور در خوزستان اشاره کرد و گفت، که عملاً کاری از پیش برده نشده و همه این رفت و آمدها و به تعبیری لشکر کشی های نمادین، جز بهره برداری سیاسی و مقصر جلوه دادن دیگران دست آوردی برای این مردم زجر کشیده نداشته است و مسئولین خوزستان راضی، باخنده و تشریفات کامل ایشان را بدرقه می نمایند!

البته می توان از مسئول این سازمان در استان خوزستان خواهش کرد که گزارشی شفاف از روند کارهای انجام شده در جهت کاهش آلودگی هوا و موارد دیگر به مردم ارائه کنند و پاسخگوی خبرنگاران هم باشند.

در پایان از مدیران ارشد خوزستان خواهانیم سیل عظیم بیماری های ریوی چند سال آینده را مد نظر داشته باشند و برای عدم فرار نخبگان از استان تنها به ورود ماشینهای اروند اکتفاء نکنند و با یک عظم جدی راهکارهای زودبازده ای برای این پدیده شوم به کار گیرند.

https://hoorkhabar.ir/595279کپی شد!
63
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.