نمایشگاه گل نرگس در نرگس زار بهبهان افتتاح شد

به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، امیر منصور صفوت سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بهبهان، گفت: ساعتی پیش با حضور مسئولان شهرستان بهبهان نمایشگاه گل نرگس در محل نرگس زار بهبهان آغاز به کار کرد و بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد است.

وی اضافه کرد: این نمایشگاه شامل ۱۵ غرفه از سوغات، صنایع دستی، گل نرگس و غذاهای محلی بهبهان است که برای بازدید عموم و مهمانانی که به منظور شرکت در جشنواره گل نرگس به این شهرستان سفر می کنند دایر شده است.

این مقام مسئول، درباره برنامه های جانبی این نمایشگاه نیز افزود: عصر هر روز از ساعت ۱۶تا ۱۹ در محل نمایشگاه برنامه های فرهنگی مانند اجرای زنده موسیقی برگزار می شود که محل در نظر گرفته شده برای این برنامه گنجایش حضور ۳۰۰ نفر را دارد.

وی با بیان اینکه برنامه های متنوعی برای اجرا در روز جشنواره در نظر گرفته شده که قرار است با حضور مسئولان استانی اجرا شود، تصریح کرد: جشنواره گل نرگس پنج شنبه(۸ بهمن) در شهرستان بهبهان با حضور مسئولان استانی برگزار می شود.

https://hoorkhabar.ir/594695کپی شد!
60
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.