توسعه خوزستان در گرو کار علمی است
عبدالحسن مقتدایی در نشست شورای برنامه ریزی که امروز، ۶ بهمن ماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: اگر براساس تفکرات گذشته با ساختارهای جدید پیش برویم، توسعه در شهرستانهای استان نمود نخواهد داشت و همچنین توسعه استان باید مربوط به مردم باشد و مردم آن را لمس کنند.
وی افزود: باید کلیت استان را در نظر گرفت و امیال و نیازها را در نظر بگیریم و در این صورت خود به خود اولویتهای استان و مردم را تشخیص دادهایم و میتوانیم با برنامه ریزی دقیق برای حل مشکلات تلاش کنیم.
مقتدایی تصریح کرد: تمام دستگاهها باید همت کنند و یک درصد از اعتبارات خود را به اداره کل ورزش و جوانان اختصاص دهند تا از این طریق به توسعه فضای ورزشی و تجهیز ورزش و امکانات استان کمک شود.
وی عنوان کرد: با کمک به بخش ورزش و جوانان از فساد جوانان استان جلوگیری میشود و باید دستگاههای اجرایی، این یک درصد را به عنوان تکلیف شرعی خود بدانند و به آن عمل کنند.
مقتدایی اظهار کرد: نگاه مدیریتی و کارشناسانه در ابتدای کار و بهرهگیری از فرصتهای مناسب ما را به موفقیت و توسعه میرساند و یک لحظه تعلل ما را عقب مانده میکند و مانع پیشرفت استان و توسعه پایدار میشود.
وی گفت: تمام مدیران و کارشناسان استان کار خود را به خوبی انجام دادهاند که انجام این کارها در شرایط سخت، ماندگار خواهد بود و به توسعه استان کمک کرده است.
استاندار با بیان اینکه طرح ۵۵۰ هزار هکتاری یک ایده بود که پس از کارشناسی بالاخره اجرایی شد، خاطرنشان کرد: این طرح، یک طرح شاخص است که سالها در استان به آن توجهی نمیشد و ۱۷ سال مغفول مانده بود.
وی ادامه داد: در نهایت این طرح با همکاری دستگاههای مختلف اجرایی شد و اطلاعرسانیهای مسوولین از این طرح و ارایه جمعبندی این طرح به دولت موجب شد که با تاکید رییس جمهور در اجرای این طرح، به مناطق تحت پوشش طرح توجه ویژه شود.
در ادامه این نشست امید حاجتی، رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان در این باره اظهارکرد: باید برنامهای برای توسعه منطقه آزاد اروند ارائه و وضعیت تمام پروژههای نیمه تمام این منطقه مشخص شود زیرا این منطقه نقش موثری در توسعه شهرهای آبادان و خرمشهر دارد.
وی افزود: به همین منظور باید جلسهای با حضور مدیران منطقه آزاد و فرمانداران آبادان و خرمشهر و سازمان مدیریت برگزار شود تا به دور از اختلاف نظرها برنامهای برای آبادانی هر چه بیشتر منطقه آزاد اروند ارایه کنیم و شاهد تاثیر مثبت آن بر روی استان باشیم.
حاجتی درباره مشکلات شهرستانها در بخشهای مختلف مانند راه و صنعت عنوان کرد: دبیرخانه شورای برنامه ریزی این مشکلات را دستهبندی و در کمیته مرتبط مطرح میکند و پس از نهایی شدن، برای تصمیمگیری نهایی به شورای برنامه ریزی استان ارجاع میدهد.
وی تصریح کرد: مسایل و مشکلات زیادی در شهرستانهای استان وجود دارد که با ضوابط و بودجههای دولتی قابل حل نیست و باید از کمک بخش خصوصی برای حل این مشکلات استفاده کرد.
حاجتی بیان کرد: مدیران استان باید از ظرفیتهای بخش خصوصی، بیشتر استفاده کنند که متاسفانه تا این لحظه استقبال چندانی از ظرفیت بخش خصوصی برای سرمایهگذاری نشده و ما ناچار هستیم دستگاههای اجرایی را به صورت تکلیفی ملزم به بهرهگیری از این ظرفیت کنیم.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت: بر اساس دستور سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور موظف هستیم تا طرح های ملی را که امکان واگذاری آنها به بخش خصوصی ممکن است را شناسایی و واگذار کنیم.