نگاهی به زندگانی عالمی ارزشمند از خطه خوزستان

حضرت آیت‌الله سید ابوالحسن حسن زاده امام‌جمعه موقت اهواز می باشند که مسئول بعثه مقام معظم رهبری در خوزستان و مدیر مدرسه علمیه امام خمینی (ره) اهواز، تدریس در حوزه‌های علمیه خوزستان و همچنین دانشگاه‌های اهواز و کارشناس دینی صدا و سیمای مرکز خوزستان از جمله مسئولیت‌هایی است که وی بر بر عهده داشته است.

ولادت

آیت الله سید ابوالحسن حسن زاده از سادات جلیل القدر جزایری و از فرزندان امام موسی کاظم (علیه السلام) است که در سال ۱۳۴۲ در خانواده ای کاملاٌ مذهبی در شهرستان اهواز بدنیا آمد.

خانواده و تربیت ؛ برادر شهید والامقام

پدر ایشان آقای حاج سید محمد حسن زاده از فعالین انقلاب در سال ۱۳۴۲ بوده که به گفته استاد اولین معلم اخلاق وی پدر بزرگوارشان میباشد که اخلاص و تقوا را در تربیت فرزندانش مورد توجه و اصل قرار داده است.
مادر ایشان از خاندان منجم زاده بانویی صبور و اهل عبادت است که همه سرمایه خود را صرف تربیت فرزندان خود نموده و ثمره اش فرزند اول پسرش سید محمدرضا بود که در عملیات آزاد سازی بستان در سال ۱۳۶۰ به شهادت رسید.

شروع تحصیل و آغاز طلبگی ؛

حضرت آیت‌الله حسن زاده در دوره راهنمایی وارد مسجد جزایری شد و با آشنایی با حضرت آیت الله جزایری مستقیم تحت تربیت ایشان قرار گرفت و از سال ۱۳۵۵ دروس حوزوی را به صورت غیر رسمی در محضر ایشان آغاز نمود.همچنین در مسجد حاج رضا و مسجد حاج علوان در کنار شهید محمد تقی کتانباف در جلسات قرائت قرآن شرکت میکرد.
در همین دوره و زیر نظر مرحوم استاد حمید کاشانی دانش آموزان را به مسجد جذب و اداره برنامه های کتابخانه را در روزهای جمعه بعهده داشت.

انقلابی جانباز

سید ابوالحسن حسن زاده فعالیتهای انقلابی و اجتماعی خود را از دوره راهنمایی آغاز کرد. البته قبل از آن هم در دوره دبستان امام جماعت دانش آموزان بود که به آنها نماز را آموزش میداد.

آیت‌الله حسن زاده در اولین تظاهرات اهواز بعد از واقعه ۱۹ دی سال ۱۳۵۶ که از حسینیه اعظم شروع شد حضور داشت و نیز در تظاهرات ۱۳ فروردین ۱۳۵۷ که اولین شهید انقلاب در اهواز تقدیم انقلاب شد شرکت و مورد اصابت گلوله مزدوران رژیم پهلوی قرار گرفت و به مدت دو ماه گلوله در پای وی بود تا در خانه مسکونی و به کمک یکی از پزشکان گلوله را از پای وی بیرون آوردند.
پخش اعلامیه ، تکثیر و توزیع نوارهای سخنرانی حضرت امام (ره) و شرکت در تظاهرات از دیگر فعالیتهای انقلابی استاد می باشد.

بسیجی آگاه ، روحانی رزمنده

بعد از دستور حضرت امام (ره) مبنی بر تشکیل بسیج ، سید ابوالحسن حسن زاده دوره آموزشی بسیج را در تابستان سال ۱۳۵۹ و قبل از شروع جنگ تحمیلی در ملاثانی و زیر نظر شهیدانی چون: جواد داغری، حسن لطفی نیا، منصور معمار زاده گذراند و افتخار بسیجی بودن را پیدا کرد.
آیت الله حسن زاده همزمان با آغاز جنگ تحمیلی و هجوم همه جانبه رژیم صدام ملعون به ندای حضرت امام خمینی (ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی لبیک گفته و در کنار دیگر بسیجیان به دفاع از میهن اسلامی پرداخت و در ماههای اول جنگ بصورت مستمر و بعدها بصورت متناوب توفیق حضور در جبهه های جنگ را در گردانهای مالک اشتر، امام حسین (ع) و ادوات لشکر ۷ ولیعصر و نیز گردان قائم در رسته اطلاعات و عملیات پیدا کرد.

gallery

استاد حوزه و دانشگاه

دروس رسمی حوزه را استاد حسن زاده در سال۱۳۶۰ در مدرسه امام خمینی (ره) بعنوان اولین دوره طلاب مدرسه زیر نظر آیت الله موسوی جزایری شروع کرد.
از همان ابتدا در کنار درس به تدریس هم اشتغال داشت و تدریس ایشان از حوزه علمیه اهواز شروع و در حوزه علمیه شوشتر ادامه و سپس در حوره علمیه قم تکمیل و مجدداٌ در اهواز ادامه پیدا کرد.
بزرگترین اساتید آیت الله حسن زاده در استان خوزستان عموی بزرگوار ایشان مرحوم حاج سید هاشم حسن زاده، آیت الله موسوی جزایری، مرحوم آیت الله حاج سید محمد موسوی جزایری، مرحوم آیت الله حاج سید محمد حسن ال طیب و در شهرستان قم آیت الله صلواتی، آیت الله قدیری، شیخ محسن وحید خراسانی و نیز استاد اعظم حوزه علمیه قم حضرت آیت الله وحید خراسانی است که مدت ۷ سال در محضر ایشان تلمذ نموده است.
در سال ۱۳۷۰ بعنوان دانشجوی رشته ادبیات عرب در دانشگاه علامه طباطبایی پذیرفته شد و در کلاس درس دانشگاه رتبه اول را کسب نمود.
از سال ۱۳۷۷ همزمان با تدریس در دانشگاه شهید چمران و دانشگاه علوم پزشکی اهواز بعنوان مدیریت گروه معارف اسلامی دانشگاه منصوب شد.
از فعالیتهای علمی ایشان داوری پایان نامه های حوزه های علمیه خواهران در استان خوزستان است که در جلسه دفاعیه بیش از سی پایان نامه استاد داور بوده است.

خطیب صداو سیما

از سال ۱۳۷۵ فعالیت در صدا و سیمای استان خوزستان را شروع کرد و مردم مومن و متعهد استان خوزستان نزدیک به ده سال است که  از برنامه های تلویزیونی ایشان به ویژه در ماه مبارک رمضان هر سال استفاده کرده و با شنیدن سخنان ارزشمند ایشان در باب معارف، قرآن و اهل بیت پای سفره افطار و ضیافت الهی می نشینند.

شجاعت ایشان در احقاق حق و عدالت ، حق‌گویی همیشگی این عالم مبارز و همچنین دفاع از حقوق مظلومان و استان خوزستان ، از ویژگی های بارز و شاخص‌ حضرت آیت الله حسن زاده در خطبه های پور شور نماز جمعه  بوده است .

گفتنیست آیت‌الله حسن زاده نظر به سوابق ارزشمند خود در خوزستان که در سطح بالای علمی و سیاسی بوده است و با توجه به دعوت جمع کثیری از اقشار مختلف مردم استان خوزستان ، به جهت احساس تکلیف و حضور در صحنه ارزشمند خدمت گذاری به مردم استانی که خود فرزند خلف آن است ، در انتخابات مجلس خبرگان رهبری که اسفندماه سال جاری برگزار میگردد ، ثبت نام نمودند .

مجموعه ای از تصاویر حضرت آیت الله حسن زاده

gallery

https://hoorkhabar.ir/591670کپی شد!
241
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.