در دولت پنجم، اکثریت شکننده و اقلیت قوی بر مجلس حاکم بود/باید نظرات همه را شنیده و همدیگر را تحمل کرد/ مسن ترین کاندیدای خوزستان ۷۱ و کم‌سن‌ترین ۳۰ ساله است

به گزارش گروه وبگردی هورنیوز از فارس، حجت‌الاسلام علی‌اکبر ناطق‌نوری عصر امروز در جلسه راهکارهای تحقق مشارکت حداکثری مردم در انتخابات در این شهرستان اظهار کرد: زمانی که در دولت پنجم رئیس مجلس بودم این اختلاف‌نظرها وجود داشت و انگ‌های مختلف حتی به جامعه روحانیت نیز وارد می‌شد که بخشی از روحانیت را طرفدار قشر سرمایه‌گذار و برخی دیگر به بسیار مردمی می‌دانستند، امروز نیز وضعیت بر همین منوال است و تنها راهکار آن صبر پیشه کردن و شکیبایی است.

وی افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران در طول ۳۷ سال عمر خود شاهد دیدگاه‌های متفاوتی بوده، حرف‌های بسیار شنیده و تحمل کرده که تنها راه علاج این فراز و نشیب‌ها، سعه صدر است.

عضو جامعه روحانیت مبارز در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در دولت پنجم، اکثریت شکننده و اقلیت قوی بر مجلس حاکم بود که من عضو اقلیت قوی و مقتدر مجلس بودم و با ۱۱ رای بیشتر بر رقیب خود فائق آمده و ریاست را بر عهده گرفتم.

ناطق نوری ادامه داد: تا زمانی که به عنوان مسئول در سیستم‌های مختلف مشغول به‌کار بوده و سواره هستیم، نمی‌توان وضعیت آنان که پیاده مسیر را طی می‌کنند، مرور کنیم بلکه زمانی که از مسئولیت‌های خودمان فاصله گرفتیم تازه متوجه می‌شویم وضعیت دیگران چگونه است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به کرسی آزاداندیشی توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: من پیشنهادش را به رهبر معظم انقلاب دادم که در این نشست‌ها عده‌ای موافق و مخالف دور هم جمع شوند و بحث‌ و نظرات مختلف را به تبادل نظر بگذارند.

عضو جامعه روحانیت مبارز همچنین با اشاره به بحث حضور ۳۰ درصدی بانوان در لیست‌های انتخاباتی تاکید کرد: با این مقوله مخالف هستم زیرا اعتقادم بر این است بانوان ایران اسلامی را نباید محدود کرد.

ناطق‌نوری با بیان اینکه زمانی که من این طرح را از مجلس شنیدم پیش خودم انتقاد کردم گفت: شاید مردم بخواهند بیش از ۳۰ درصد به خانم‌ها رای بدهند و این اتفاق رضایت‌بخش نیست.

وی با اشاره به حضور بانوان در مجلس خبرگان نیز چنین اظهارنظر کرد: در مورد مجلس خبرگان نیز حضور بانوان بدون اشکال است و از نظر قانونی هیچ منعی ندارد.

ناطق‌نوری افزود: بانوان نیز چون آقایان با ملاک‌های یکسان برای حضور در خبرگان مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و اجتهادشان بررسی خواهد شد.

هشت هزار میلیارد تومان در برنامه ششم توسعه برای احیای کارون

مهر/ مقتدایی گفت: راه توسعه همین گفتمان است. باید نظرات همه را شنیده و باید همدیگر را تحمل کرده و مروج همدلی باشیم.

وی افزود: اگر نتوانیم همدیگر را تحمل کنیم که نمی توانیم به صورت دوستانه در کنار یکدیگر زیرسایه نظام باشیم. باید تعادل را محقق کنیم آن وقت همه می توانند در کنار یکدیگر فعالیت کنند و اگر غیر از این باشد اختلافات ایجاد شده و دشمن نیز از همین طریق رخنه خواهد کرد.

استاندار خوزستان تصریح کرد: در انتخابات باید از رأی مردم صیانت کرد و دستگاه های نظارتی مؤظف به صیانت از این رأی ها هستند. مشارکت تمام و کمال زمانی است که به دنبال حمایت (انتخابات ریاست جمهوری) و تغییر (انتخابات مجلس شورای اسلامی) باشیم.

مقتدایی بیان کرد: در انتخابات مجلس شورای اسلامی که مردم به دنبال تغییرات هستند به حساسیت، مراقبت و دقت نظر بیشتری نیاز دارد.

وی عنوان کرد: با مشارکت مسئولان استانی به ویژه حقوقی مکانی را مشخصا تحت عنوان تالار گفتگو برای مباحث فرهنگی، توسعه، اجتماعی و سیاسی را مقرر شده در شهرهای مختلف استان راه اندازی کنیم.

استاندار خوزستان یادآور شد: قطعا ارکان نظام حواسش به اصول انقلاب که اساس آن قانون است، خواهد بود.   بنابراین در هر اختلافی در نهایت که فصل الخطاب است یعنی حساس تر از مسئله هسته ای است که مقام معظم رهبری فصل الخطاب شدند؟

مقتدایی ادامه داد: این مملکت صاحب و نظام دارد و در قالب آن و مسئولیت پذیری می تواند به نحو  مطلوب مدیریت و عمل کند.

وی تأکید کرد: همدلی و همزبانی باعث موفقیت در این استان شد. فریاد همه مسئولان و مردم برای کارون و آب و فاضلاب به جایی رسید که در برنامه ششم هشت هزار میلیارد تومان از شمال خوزستان تا دهانه بهمن شیر برای احیای کارون آمده که صیانت از آن بر عهده نمایندگان مجلس است. اگر از این مسئله صیانت نکنند اکنون که نزدیک به انتخابات است اعلام می کنم دخلتان آمده است.

استاندار خوزستان گفت: در برنامه ششم دو هزار میلیارد تومان نیز برای رفع محرومیت در شهرهای مختلف استان در نظر گرفته اند. این اعتبار نیز در یک ردیف مشخص شده و باید از آن صیانت کرد.

مقتدایی اضافه کرد: ۲۵۰ سازمان مردم نهاد در خوزستان با بخش های مختلف تخصصی ثبت کردیم.

وی اظهار کرد: چرخ توسعه این استان نیز روان شده و همه مسئولان نظام و استان نیز همکاری می کنند. طرح احیای کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری نیز با موفقیت تمام در حال اجراست و اولین طرحی بود که یک و نیم میلیارد تومان را دریافت کرد.

 استاندار خوزستان بیان کرد: استمرار این جلسات و بهره مندی از حضور بزرگان نیازمند تحمل همدیگر است. همچنین باید نسبت به سخنرانی ها در مراسمات رسمی احساساتی شد

خبیر: مسن کاندیدای خوزستان ۷۱ ساله و کم‌سن‌ترین ۳۰ ساله است

 فارس/فرج‌الله خبیر ظهر امروز در جلسه شورای اداری استان خوزستان که با حضور ناطق نوری برگزار شد، اظهار کرد: یکی از نمادهای حکومت مردم‌سالار مبحث انتخابات است که تعیین می‌کند سرنوشت مردم به دست خودشان است.

وی با بیان اینکه در نظام جمهوری اسلامی هر انتخاباتی تاثیر بسیار زیادی در روند اداره مملکت گذاشته است افزود: هر حکومتی اگر هوشمند باشد و خودش را نماینده مردم بداند می‌توان از دیدگاه دیگری به قضیه ارتباط محکم بین مردم و حکومت بر آن نگاه کرد، اگر این حضور پرشمار باشد نماد مشارکت مردم به این معنی‌ست که مردم حکومت خود را قبول دارند و حکمرانان باید به خود ببالند که توانسته‌اند زمینه را برای حضور مردم مهیا کنند.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان ابراز امیدواری کرد از جمعیت استان ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفری استان، ۳ میلیون و ۳۴۰ واجد شرایط رای دادن هستند.

خبیر اضافه کرد: برای برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۴ حوزه اصلی و ۱۳ حوزه فرعی داریم و برای انتخابات خبرگان یک حوزه انتخابی در اهواز مستقر شده است.

وی ادامه داد: برآورده کرده‌ایم ۲ هزار و ۹۵۰ شعبه اخذ رای داشته باشیم که ممکن است تا زمان انتخابات کم و زیاد شوند.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان تصریح کرد: حدود ۵۰ هزار نفر در استان در امر برگزاری انتخابات در قالب هیئت‌های نظارت و اجرایی و انتظامی مشغول فعالیت هستند.

خبیر با بیان اینکه در کل کشور یک میلیون نفر روند برگزاری انتخابات را برگزار می‌کنند گفت: برای ۷۵ نفر یک ناظر انتخاباتی در استان حضور دارد.

وی اضافه کرد: طبق آخرین آمار به دستور وزیر کشور، برای ثبت نام خبرگان تاکنون ۲۲ کاندیدا در اهواز و برای انتخابات مجلس نیز ۱۲۶ کاندیدا ثبت نام کرده که از این تعداد ۲۹ کاندیدای زن و ۲۹۷ کاندیدا مرد هستند.

خبیر ادامه داد: همچنین آمار بیشترین تعداد ثبت نامی انتخابات را حوزه اهواز (از جمله: کارون، حمیدیه و باوی) داشته با ۹۸ نفر و کمترین در شادگان با دو نفر به خود اختصاص داده است.

به گفته معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان، مسن کاندیدای انتخابات در سطح استان ۷۱ سال و کم‌سن‌ترین ۳۰ ساله است.

 

https://hoorkhabar.ir/591522کپی شد!
150
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.