چرا شهرداری برای اربعین در چذابه هزینه کرد/ در رسانه ها تبلیغات زیادی از شهرداران ضعیف می شود!

به گزارش هورنیوز: یکصد و شانزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر اهواز حول محورهایی همچون افزایش نرخ بلیط اتوبوس، بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری، چرایی هزینه کرد در اربعین، معضل آبهای سطحی، عدم پرداخت عوارض دستگاههای دولتی، تبلیغات همراه با بزرگنمایی برخی شهرداران و مدیران سازمانهای شهرداری و گزارش شهردار اهواز برگزار شد.

لازم به توضیح است در این جلسه مسئله حاد دست فروشان هسته مرکزی بازار اهواز مانند گذشته بدون راهکار مانده و پیشنهاد خاصی برای حل این موضوع ارائه نگردیده، تا همچنان کسبه، بازاریان و عابرین پیاده نسبت به این معضل معترض بمانند.

در ادامه…

 

*نرخ بلیت اتوبوس با وضعیت مالی اتوبوسرانی و اتوبوس ها همخوانی ندارد

زمان پور گفت: طبقه ضعیف جامعه و دانش آموزان و دانشجویان، قشرهایی هستند که بیشتر از اتوبوس استفاده می کنند و نباید اجازه دهیم نرخ بلیت افزایش پیدا کند.

*باید نرخ بلیت پنج هزار ریال شود

اسکندر زنگنه عضو دیگر شورای اسلامی شهر اهواز نیز گفت: بر اساس قانون شهروندان، دولت و سازمان اتوبوسرانی هر کدام باید یک سوم هزینه بلیت را بپردازند.

وی افزود: بر این اساس باید نرخ بلیت پنج هزار ریال شود اما برای کاهش فشار بر شهروندان و حفظ پایگاه اجتماعی شورا، این نرخ در کمیسیون حمل و نقل شورا تعدیل شده است.

 

*اکثر هزینه بیمه از حقوق کارکنان شهرداری کسر می شود

سید مهدی آلبوشوکه در نطق پیش از دستورکار جلسه، یکی از مشکلات اصلی شهرداری اهواز را بیمه تکمیلی کارکنان دانست و گفت: اکثر هزینه بیمه از حقوق کارکنان کسر می شود و کارکنان شهرداری حق دارند اعتراض کنند. وی یکی دیگر از نارضایتی های کارکنان شهرداری اهواز را نحوه مدیریت صندوق قرض الحسنه شهرداری عنوان کرد و افزود: این صندوق سال هاست بدون هیات مدیره قانونی اداره می شود و برخی از بازنشسته ها هنوز در ترکیب مدیریت صندوق حضور دارند.
عضوء شورای شهر اسلامی اهواز در ادامه تصریح کرد: توجه نکردن به فضای سبز و پوشش گیاهی، موجب بروز مشکلات زیست محیطی در کلانشهر اهواز شده و مدیران شهری باید تدبیری جدید ارائه کنند تا معضل فضای سبز اهواز حل شود.
آلبوشوکه با بیان اینکه خدمات ارائه شده وابسته به سلیقه و اراده مدیران صندوق است، تصریح کرد: صندوق و نقدینگی آن متعلق به کارکنان شهرداری است اما مدیریت صندوق از دست آنها خارج شده است.
وی اظهار کرد: برخی از همکاران از مراجعات بی نتیجه به صندوق برای دریافت وام و با وجود نیاز ضروری شکایت می کنند.

 

شهرداری چرا برای اربعین هزینه کرد؟

همچنین حجت مظفری دیگر عضو شورای اسلامی شهر اهواز در ادامه با انتقاد از کمک های شهرداری به دولت با عنوان های مختلف اظهار کرد: شهرداری اهواز از نظر مالی با مشکل روبه رو است و توان خرید اتوبوس، ادامه طرح های عمرانی و پرداخت حقوق کارکنان خود را ندارد این در حالی است که در جریان اربعین حسینی در چذابه هزینه های بسیاری را متحمل شده، در واقع هزینه کردن در مرز چذابه ارتباطی به شهرداری اهواز ندارد و این اعتبار باید خرج شهر اهواز می شد.

وی گفت: شهرداری اهواز در شرایط فعلی برای ادامه کار یا باید املاک خود را بفروشد و یا طرح های نیمه تمام را تعطیل کند.

به گفته وی تامین اتوبوس های مورد نیاز شهر اهواز از اتمام سایر طرح ها از اهمیت بیشتری برخوردار است.

مظفری تصریح کرد: هیچکدام از اعضای شورای شهر اهواز تاکنون برای پیگیری و دریافت مطالبات شهرداری اهواز از شرکت نفت با آنها درگیر نشده در حالی که یکی از وظایف شوراست.

 

*شهرداری باید فکری بحال آب های سطحی روان شده در خیابانهای اهواز بکند

حسین حیدری در نطق پیش از دستور جلسه نسبت به مشکلات مردم پس از بارش باران های سیل آسا و مخرب در کلانشهر اهواز تاکید کرد: شهرداری باید فکری بحال آب های سطحی روان شده در خیابانهای اهواز بکند زیرا این معضل باعث مشکلات بسیاری در رفت و آمد مردم شده است.

وی همچنین اشاره کرد: در یک ماه گذشته به لطف خدا تعدادی از پروژه ها در کلانشهر اهواز فعال شده است و نمونه آن پل ولایت،زیرگذر شریعتی، پل جوادالائمه و تقاطع چهارشیر می باشد و باید از شهرداری قدردانی کرد.
حیدری با اشاره به بازدید از منطقه هشت گفت: پارک سعادت و ساختمان شهرداری در این منطقه در حال فعالیت هستند و روکش آسفالت در منطقه ۳ در حال تعویض می باشد، البته وضعیت دستفروشان را در این منطقه اسفناک است و اقدام عوامل اجرایی برای جمع آوری دستفروشان منجر به درگیری شده و نیروی انتظامی با شهرداری همکاری نکرده است.

 

*برخی ادارات و دستگاه های دولتی عوارض قانونی خود را به شهرداری پرداخت نمی کنند
همچنین حجت الاسلام کاظم سواری عضو دیگر شورای اسلامی شهر اهواز نیز در نطق پیش از دستورکار، خواستار حل مشکل بازنشستگی ۵۷ نفر از کارکنان سازمان اتوبوسرانی شد.
این افراد در رده مشاغل سخت و زیان آور قرار می گیرند اما به دلیل مشکلات مالی شهرداری هنوز نتوانسته اند بازنشسته شوند.
وی تصریح کرد: نگاه منفعت طلبانه و سودجویانه مسئولان به مجموعه شهرداری باعث رکود شده و به شهرداری اهواز کمکی نمی شود، که این، خلاف روندکار در شهرهای دیگر است.
حجت الاسلام سواری با بیان اینکه برخی ادارات و دستگاه های دولتی عوارض قانونی خود را به شهرداری پرداخت نمی کنند اظهار کرد: برخی از دستگاه ها نیز اقدام به ساخت و ساز غیرقانونی کرده اند که سازمان های نظارتی و سازمان بازرسی باید با این مساله برخورد کند.
وی با اشاره به حادثه انفجار گاز در منطقه پردیس اهواز گفت: هشت خانه در این حادثه خراب شد و ساکنان آنها اکنون آواره هستند که در صورت امکان شهرداری باید به این شهروندان به ویژه به یکی از ساکنان که از کارکنان شهرداری است کمک کند.

 

*در رسانه ها و شبکه های اجتماعی تبلیغات زیادی برای شهرداران شده
مریم ابریشم کار عضو دیگر شورای اسلامی شهر اهواز نیز در این جلسه از برخی شهرداران مناطق انتقاد کرد و گفت: شهرداری اهواز که نه توان درآمدزایی دارد و نه اجرای پروژه های عمرانی و نه قدرت پرداخت حقوق کارکنان خود، چه سودی برای شهر دارد؟

وی آسفالت و جمع آوری زباله را وظیفه ذاتی شهرداری ها دانست و افزود: روابط عمومی ها به مبلغان این شهرداران ضعیف تبدیل شده اند و در رسانه ها و شبکه های اجتماعی تبلیغات زیادی از آنها منتشر می کنند.

 

گزارش شهردار به شورا

همچنین سید خلف موسوی شهردار افزود: قراردادی برای تکمیل پل ولایت با قرارگاه سپاه با اعتبار ۹ میلیارد تومان بسته شده است و تمام این کارها در زمان فعلی کشور که همه مسئولان اذهان به رکود دارند انجام شده است.
سید خلف موسوی بودجه نقدی اهواز امسال را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: ۲۲ میلیارد تومان از بودجه مربوط به حق شهر اهواز از چاه های نفت است که شرکت مناطق نفتخیز حاضر به پرداخت آن نیست.
وی اضافه کرد: تاکنون سیصد و شش میلیارد و هشتصد میلیون تومان معادل ۶۷ درصد بودجه محقق شده که نسبت به مدت مشابه پارسال یک درصد افزایش درآمد داشتیم.
وی تاکید کرد: در سال هشت ماه نخست سال ۹۲  یکصد میلیارد تومان، سال ۹۳ یکصد و پنج میلیارد تومان و سال ۹۴  هشتاد و یک میلیون تومان اعتبارات ارزش افزوده پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: در هشت ماه نخست سال ۹۲ هفتاد میلیاردتومان، در سال ۹۳ یکصدو شش میلیارد تومان و سال ۹۴ بیست و هفت میلیارد تومان پرداخت شده است.
شهردار اهواز همچنین با بیان اینکه سهم دولت از هزینه بلیت اتوبوس پرداخت نشده گفت: پولی که از شهروندان بابت هزینه بلیت اتوبوس دریافت می شود، تنها دو درصد هزینه های حمل و نقل با اتوبوس را پوشش می دهد و شهرداری اکنون به جای مردم این هزینه ها را متقبل شده است زیرا دولت نیز سهم تعیین شده خود طبق قانون هدفمندی یارانه ها (یک سوم هزینه بلیت) را تقبل نکرده است.
وی در ادامه با اشاره به بازنگری طرح جامع اهواز اظهار کرد: پیشنهاد خروج تعدادی از مناطق اطراف اهواز در طرح جدید مطرح شده بود که شهرداری و شورای شهر با آن مخالفت کردند، بر همین اساس پیشنهاد کردیم تعدادی از مناطق از جمله شهرک اندیشه به محدوده اهواز ملحق شوند.
موسوی از نیروی انتظامی به دلیل آنچه که نکردن همکاری عنوان کرد انتقاد و افزود: نیروی انتظامی برای جمع آوری دستفروشان با شهرداری همکاری نمی کند، این در حالیست که مقامات قضایی همکاری خوبی در این زمینه دارند.
موسوی گفت: با وجود رکود اقتصادی در کشور، بودجه اهواز از چهار هزار میلیارد ریال به هفت هزار میلیارد ریال افزایش یافت.
وی تاکید کرد: در صورت تصویب شورای شهر اهواز، شش تقاطع غیرهمسطح جدید با اعتبار ۹۴۰ میلیارد تومان در مدت یک سال اجرا می شود.

https://hoorkhabar.ir/590768کپی شد!
142
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.