جلسه شورای اهواز با کتری جادویی، کفش های میرزا نوروز و قیچی رویای ما پایان یافت!
به گزارش هورنیوز: یکصد و پانزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اهواز در حالی به کار خود پایان داد که از انتقال کتری معروف جادویی (سوژه تقابل آن روزهای شهردار منطقه و کارمندش در شبکه های اجتماعی) به دهدز جلوگیری شد، و تا از لذت تداعی فیلم دوران کودکیمان در تعطیلات سال نو “کفش های میرزا نوروز” مسرور شدیم، ناگهان محمد رستم منش وارد شد و بند این رویا را قیچی نمود و گزارش از عدم تمدید دفترچه های بیمه کارکنان سازمان اتوبوس رانی نمود و دوباره به واقعیت “اهواز امروز” باز گشتیم!!!
و اما بعد…
تصویب دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برای مراسم اربعین
در این جلسه لایحه جابه جایی اعتبار در بودجه شهرداری برای تامین هزینه های شهرداری در مراسم عزاداری اربعین در سال ۹۴ تصویب شد.
حسین حیدری عضو شورای اسلامی شهر اهواز در این نشست گفت: در بودجه امسال هزار میلیارد ریال برای برگزاری مراسم اربعین پیش بینی شد، ولی شهرداری بنا به ضرورت بیش از مصوبه هزینه کرده که ۱۸۰ میلیون تومان بدهی ایجاد شده است بنابراین به این مقدار از اعتبارات روابط عمومی (مربوط به هزینه آموزش شهروندان، چاپ و برگزاری جشن) برای تامین این هزینه ها جابه جا می شود.
وی افزود: در بودجه امسال برای آسفالت معابر بروال (کوی علی آباد) ۶۰۰ میلیون تومان پیش بینی شده بود اما شهرداری برای تکمیل این پروژه نیاز به اعتبار بیشتری دارد به همین دلیل با اختصاص یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به اجرای این پروژه موافقت می شود.
*کرایه ۱۵۰ هزار تومانی برای زائران
سیدمهدی آلبوشوکه عضو شورای اسلامی شهر اهواز نیز در این نشست از افزایش بی رویه کرایه حمل و نقل زائران اربعین حسینی انتقاد کرد.
وی افزود:سازمان پایانه ها کرایه ها را از ۳۵ هزار تومان به ۹۰ هزار تومان افزایش داد و دلال ها آن را به ۱۵۰ هزار تومان برای هر نفر رساندند که این رفتارها به میزبانی اهواز و تشیع آسیب وارد می کند و نباید با زائران امام حسین (ع) اینگونه برخورد شود.
آلبوشوکه در تذکر به شهردار اهواز، حضور وی یا نماینده اش در جلسات علنی شورا را خواستار شد و گفت:در شورای دوم شهردار در تمام جلسات حضور می یافت، در شورای سوم معاون شهردار در جلسات حاضر می شد اما امروز نه شهردار و نه معاونان در جلسه حاضر نشدند به طوری که سوالات اعضا درباره بودجه بی پاسخ ماند.
عاشور سواری پور عضو شورای اسلامی شهر اهواز نیز در تذکر به شهردار اظهار کرد: تابلوی نام میادین و خیابان ها از سوی سازمان زیباسازی شهرداری تهیه و به شهرداران مناطق تحویل شده اما شهرداری های مناطق ۱، ۳، ۷ و ۸ آنها را نصب نکرده و در انبارها نگهداری می کنند.
*پایگاه نابینایان در کتابخانه مرکزی
رئیس کتابخانه مرکزی خوزستان نیز در این نشست، همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر اهواز برای رفع نواقص این کتابخانه را خواستار شد.
حسین بهبهانی با اشاره به اینکه شش استان کشور دارای کتابخانه مرکزی هستند، کتابخانه مرکزی خوزستان را نماد فرهنگی شهر اهواز عنوان کرد.
وی افزود: بخش نابینایان این کتابخانه راه اندازی شده و قصد داریم پایگاه ویژه نابینایان را در این کتابخانه راه اندازی کنیم که برای این کار به خرید دستگاه چاپ بریل برای چاپ کتاب های بریل نیاز داریم.
بهبهانی مسقف کردن مسیر کتابخانه، استفاده از المان های کتاب در اطراف ساختمان و زیباسازی محیط را از دیگر خواسته های مسئولان این کتابخانه برشمرد و افزود:با توجه به اینکه بیشتر مراجعان کتابخانه های اهواز، دانشجویان و دانش آموزان هستند شهرداری باید برای تسهیل راه های دسترسی آنها به کتابخانه ها اقدام کند.
به گفته وی، کتابخانه مرکزی خوزستان پنج هزار و ۶۰۰ عضو دارد و بیش از ۱۰ هزار امانت ماهانه در این کتابخانه انجام می شود.
*’کتری’ به دهدز نرفت
در این جلسه لایحه جابه جایی ردیف های بودجه برای تامین هزینه مراسم اربعین ۹۴، جابه جایی ردیف های بودجه عمرانی و اصلاح تبصره بودجه ۹۴ برای پروژه های بروال (کوی علی آباد)، تفریغ بودجه سال ۹۲ سازمان اتوبوسرانی، تفریغ بودجه سال ۹۲ سازمان قطارشهری، تفریغ بودجه سال ۹۲ سازمان آتش نشانی و تفریغ بودجه سال ۹۲ سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری به تصویب رسید.
در پی تجمع کسبه بازار نادری در مقابل ساختمان شورای شهر و حضور آنها در صحن علنی، اعضا با ارائه طرح جمع آوری دستفروشان در این جلسه موافقت کردند و این طرح برای اقدام شهرداری نسبت به جمع آوری و ساماندهی دستفروشان اهواز به ویژه هسته مرکزی شهر با رای شورای تامین به تصویب رسید.
در این نشست همچنین لایحه قرارداد بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری اهواز به مبلغ چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به تصویب رسید که ۶۰۰ میلیون تومان آن از بودجه شهرداری و مابقی از حقوق پرسنل تامین می شود.
سلحشور عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر اهواز همچنین پیشنهاد امانت المان ‘کتری’ به شهرداری دهدز را مطرح کرد که با مخالفت اعضای شورا روبه رو شد.
این المان پیش از این در یکی از بلوارهای اهواز در نزدیکی میدان فرودگاه نصب شده بود که به دلیل درگیری و مخالفت شهروندان به پارک جنگلی شهروند منتقل شده است.
همچنین محمد رستم منش مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی اهواز که در این جلسه حاضر بود گفت: به دلیل بدهی به سازمان تامین اجتماعی دفترچه های درمانی کارکنان اتوبوسرانی تمدید نمی شود، در حالی که خانواده برخی از آنها برای انجام عمل شیمی درمانی نیاز مبرم به خدمات درمانی دارند.
وی با بیان اینکه ۵۷ پرسنل این سازمان به دلیل نبود اعتبار با گذشت چند سال هنوز بازنشسته نشده اند، افزود:امسال دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان برای بازنشستگی این افراد تصویب شده اما هنوز این مبلغ تامین نشده است.
رستم منش رئیس همچنین از همکاری اندک سازمان حمل و نقل و پایانه ها در اختصاص سرویس به تردد زائران انتقاد کرد.
وی افزود: شهرداری تهران ۲۰ میلیارد ریال برای نصب بنر و تبلیغات هزینه کرده بود که می توانست با این مبلغ چهار اتوبوس خریداری کند و در اختیار زائران قرار دهد.
رستم منش گفت:اتوبوسرانی اهواز در سه نقطه در مرز چذابه کار جابه جایی مسافران را انجام داده است.
در پایان و بر اساس این گزارش، یکصد و پانزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر اهواز در ساعت نخست به دلیل غیبت هوشنگ شیرمردی، جانعلی خورشیدی، حسین حیدری، اسکندر زنگنه، هدایت ممبینی، حجت مظفری، زیبا صالح پور و مریم ابریشم کار به حد نصاب نرسید و رسمیت نداشت اما در ادامه به جز مریم ابریشم کار، سایر غایبان در جلسه حاضر شدند.
این جلسه به دلیل طرح مطالبات کسبه بازار مرکزی اهواز، نطق معمول سه ناطق پیش از دستورکار انجام نشد.
سیدمهدی آلبوشوکه، حسین حیدری و حجت الاسلام کاظم سواری ناطقان پیش از دستورکار این جلسه بودند.