هر چه انتخابات به اسلامیت و معارف دینی نزدیک تر باشد سالم تر است
به گزارش گروه وبگردی هورنیوز؛ حجت الاسلام سعید سعدی، دبیر ستاد رسیدگی و پیشگیری از جرائم انتخاباتی دادگستری خوزستان، شنبه ٧ آذر در جلسه هم اندیشی با موضوع رسیدگی و پیشگیری از جرائم انتخاباتی که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با حضور مطبوعات استان برگزار شد، گفت: ظرفیت و سابقه مطبوعات استان بسیار خوب است و کثرت مطبوعات محلی نشان می دهد چقدر استعداد ناب در خوزستان وجود دارد.
وی در خصوص انگیزه و هدف قوه قضائیه در انتخابات، افزود: قوه قضائیه یک سازمان مستقل است و در راستای ایجاد عدالت حرکت می کند، از این رو می توانیم بگوییم انتخابات در روند کار قوه قضائیه تاثیر خاص دارد.
وی با بیان اینکه گاهی در بستر انتخابات جرائم و تخلفاتی صورت می گیرد که مردم نسبت به آن انتخابات بی اعتماد می شوند، اضافه کرد: نظام جمهوری اسلامی باید بر پایه های عدالت و سخاوت استوار باشد از این رو تلاش ما نیز این است که انتخاباتی سالم برگزار کنیم.
حجت الاسلام سعدی ، تصریح کرد: هر چه انتخابات به اسلامیت و معارف دینی نزدیک تر باشد سالم تر است لذا دستگاه قضایی از باب سالم سازی انتخابات از زاویه پیشگیری از جرائم با هماهنگ کردن سایر دستگاه های مرتبط وارد شده است.
وی با اشاره به اینکه این ستاد با ریاست دادگستری و دادستان و مسئولان، نمایندگان نهادها و سازمان های ذیربط تشکیل می شود، عنوان کرد: تمام هم وغم ما این است که جرمی اتفاق نیفتد و در این راستا تمام تجارب سی و چند سال گذشته در انتخابات جمع شده و از آنها در جهت سالم برگزار کردن انتخابات بهره مند می شویم.
وی با بیان اینکه در زمان اخد رای پنج نماینده بر صندوق ها تا زمان شمارش آرا نظارت می کنند و مواقب هستند تا تخلفی صورت نگیرد، ابراز کرد: مسائلی بیرون از محل اخذ رای از جمله سوء استفاده از امکانات و تجهیزات دولتی، استفاده از رسانه های خارجی، تبلیغات پیش از موعد، خرید و فروش رای و… صورت می گیرد که این ستاد با آن برخورد می کند.
دبیر ستاد رسیدگی و پیشگیری از جرائم انتخاباتی دادگستری خوزستان، اذعان داشت: دستگاه های حاکمیتی باید کمال بی طرفی از کاندیداها را داشته باشند و توقع داریم رسانه ها در سالم سازی فضای انتخابات کمک کنند.
وی ادامه داد: گاهی مسائلی پیش می آید که کاندیداها وعده هایی خارج از صلاحیت مجلس و حتی سه قوه به مردم ارائه می دهند که در این راستا از رسانه ها می خواهیم به آگاه سازی و روشنگری جامعه و افکار عمومی کمک کنند تا شاهد چنین مواردی نباشیم.
وی با تاکید بر اینکه مطبوعات باید نسبت به تقبیح مسائلی همچون تعصبات قومی و اختلافات تلاش کنند، یاد آور شد: رسانه ها باید در این گونه مسائل یک قدم از مردم جلوتر باشند و نسبت به اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم و حرکت آنها به سمت درست اقدام کنند تا شاهد مشارکت بیشتر مردم در انتخابات باشیم.
حجت الاسلام سعدی، با اشاره به اینکه تلاش داریم با کمک مطبوعات انتخاباتی سالم، آرام و مطمئن داشته باشیم و همه مردم با اطمینان کامل رای دهند، خاطر نشان کرد: در این راستا آن چیزی که می تواند مؤثر باشد فرهنگ سازی است که امیدواریم بتوانیم با کمک مطبوعات این امر را رواج دهیم.