احداث پارک بانوان غیرکارشناسی شده بود/ ۸۰ درصد پرسنل شهرداری اهواز دیپلم و زیر دیپلم اند

به گزارش هورنیوز؛ اسماعیل احمدی فر رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرداری اهواز در نشست خبری روز گذشته خود در جمع خبرنگاران در خصوص نحوه و هدف تاسیس این مرکز علمی توضیحاتی داد.

احمدی فر در این نشست خبری گفت: دانشگاه های علمی کاربردی با اهدافی نظیر ایجاد شغل و تولید علم تاسیس می شوند.

وی افزود: تاکنون ۱۲ هزار شغل در جهان شناسایی شده اند که متاسفانه این تعداد در کشورمان کمتر از ۲ هزار و ۴۰۰ شغل است.

رئیس دانشگاه شهرداری اهواز عنوان کرد: در مدت تقریباً ۱۰۰ سالی که از عمر دانشگاه های کشورمان می گذرد، تا کنون در این مراکز فقط به آموزش پرداخته شده است که برای خروج از این فضا و ایجاد آموزش عملی و اجرایی دانشگاه های علمی کاربردی در سال ۱۳۷۲ تاسیس شدند.

احمدی فر افزود: یکی دیگر از اهداف ایجاد دانشگاه های علمی کاربردی بر اساس نیازهای موسسات و دستگاه ها بوده است. مثلاً رشته های آموزش به پرسنل شهرداری در دانشگاه های دیگر کشور وجود نداشت و به همین دلیل دانشگاه جامع علم کاربردی شهرداری برای انجام این کار شروع به فعالیت نمود.

وی ادامه داد: در دانشگاه های دیگر تنها ۳۰ درصد آموزش عملی است در صورتی که در دانشگاه های علمی کاربردی این میزان ۷۰ درصد است.

اسماعیل احمدی فر عنوان کرد: شهرداری کلانشهرهای کشور برای رفع این نیاز، دانشگاه های علمی کاربردی تاسیس کردند که این امر برای کلانشهر اهواز نیز با یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت یک ضرورت بود.

وی افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که در شهرداری اهواز وجود داشت، عدم وجود نیروی متخصص بود به طوری که ۸۰ درصد از بدنه پرسنل شهرداری را افرادی با مدرک دیپلم و زیر دیپلم تشکیل می دهند که این خود بر ایجاد چنین مرکز آموزشی ضرورت می بخشید.

رئیس دانشگاه شهرداری اهواز گفت: در حال حاضر در این مرکز آموزشی بیش از ۹۰۰ دانشجو درحال فراگیری رشته های فنی و مهندسی هستند.

احمدی فر ادامه داد: در دانشگاه شهرداری اهواز شهریه ها به صورت نیمه دولتی و با تخفیف ۱۰ درصدی برای پرسنل شهرداری اهواز دریافت می شود و مدرک ارائه شده در این مرکز، معتبر و با تایید وزارت علوم ارائه می شود.

اسماعیل احمدی فر در خصوص پژوهش های شهرداری ها عنوان کرد: به عقیده بنده پروژه های تحقیقاتی، مطالعاتی و پژوهشی باید در دانشگاه شهرداری به دلیل وجود دانشجویانی با ایده های نو عملی، انجام شود و نه در شهرداری ها.

وی در خصوص مکان دانشگاه شهرداری اهواز گفت: مکان فعلی دانشگاه برای آغاز کار در نظر گرفته شده است و قرار است مکان آن به جایی دیگر و بزرگتر انتقال یابد.

احمدی فر افزود: شورای شهر اهواز پس از مشاهده استقبال دانشجویان از این مرکز علمی، مجوز یک قطعه زمین برای احداث ساختمان آموزشی جدید برای دانشگاه را صادر کردند اما متاسفانه تا کنون مکان این زمین تخصیص یافته شده، مشخص نشده است.

رئیس دانشگاه شهرداری اهواز ادامه داد: در ابتدا ما زمین فعلی پارک بانوان را برای مکان جدید این دانشگاه در نظر گرفته بودیم که به ما اعلام این مکان برای احداث پارک بانوان اختصاص یافته است.

وی افزود: به عقیده بنده احداث پارک بانوان در اهواز غیرکارشناسی شده بود و این موضوع را پس از پرس و جو از مردم و حتی حراست این پارک مبنی بر عدم استقبال بانوان اهوازی از این پارک متوجه می شوید.

احمدی فر ادامه داد: دانشگاه شهرداری اهواز در خصوص جذب دانشجو موفق بوده است و از ترم بعدی نزدیک به ۲ هزار دانشجو وارد آن خواهند شد اما متاسفانه مکان فعلی آن جوابگو این تعداد دانشجو نیست.

https://hoorkhabar.ir/588090کپی شد!
229
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.