ارتقای سطح مهارت افراد منجر به کاهش واردات می شود
وی، خواستار حمایت و پشتیبانی جدی مسئولان در گسترش آموزشهای مهارتی شد و گفت: این آموزشها زمینهساز ایجاد اشتغال پایدار در جامعه است.
سواعدی تصریح کرد: امروزه، آموزشهای مهارت محور الگویی بیبدیل در توسعه پایدار و رکن اصلی توسعه ملی در هر کشوری است. نیروی انسانی ماهر که محصول مستقیم آموزشهای فنی و حرفهای است، علاوه بر رسالت اجتماعی – فرهنگی، بُردار اصلی توسعه به شمار میآید.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان ادامه داد: توجه به آموزشهای فنی و حرفهای و ارزیابی مستمر روند تحول آن از جمله اولویتهای اصلی در مدیریت کشور است و نمیتوان آن را بدون یک سیاست و تدبیر حساب شده رها کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان گفت: اهمیت آموزشهای مهارتی در افزایش بهرهوری در تولید، کیفیت بهتر و خدمات بیشتر در رقابت با تولیدات خارجی، کاهش واردات و حمایت از تولید ملی بهویژه تولیدات استراتژیک مشهود است.
سواعدی بیان کرد: آموزشهای فنی و حرفهای در کاهش آمار بیکاری و خشکاندن ریشههای فقر و آسیبهای اجتماعی ناشی از بیکاری در جامعه نیز نقش به سزایی را از خود بهجای میگذارد.
وی یادآور شد: اگر در برنامههای توسعه اقتصادی و صنعتی کشور ضرورت آموزش فنی کارگران و ارتقای سطح مهارت افراد آنطور که باید موردتوجه قرار نگیرد، توسعه صنعتی و پیشرفت تولید در سطح خواهد ماند و همچنان نیازمند قدرتهای بزرگ صنعتی باقی خواهیم ماند.